fbpixel

Search icon
Search
Αυτός είναι ο ελληνικός εκπαιδευτικός όμιλος που έλαβε διάκριση κορυφής στον χώρο της γαστρονομίας
#GREEKSDOITBETTER

Αυτός είναι ο ελληνικός εκπαιδευτικός όμιλος που έλαβε διάκριση κορυφής στον χώρο της γαστρονομίας

Απονεμήθηκαν τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020 και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έδωσε δυναμικό παρών, μέσω των καταξιωμένων chef - εκπαιδευτών του


Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συγχαίρει τους εξαιρετικούς και πολυτάλαντους Chef του και δηλώνει υπερήφανος για τους συνεργάτες του! Οι προσωπικές τους διακρίσεις αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την εκπαιδευτική υπεροχή της πρώτης σχολής Μαγειρικής στην Ελλάδα.

Ο Executive Chef Απόστολος Αλτάνης με την ομάδα του ανέδειξε και φέτος το εστιατόριο «Ambrosia Restaurant» ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια με ελληνική νεοαστική κουζίνα στην Ελλάδα. Ο πολυβραβευμένος Executive Chef Δημήτρης Παμπόρης μαζί με τους συνεργάτες του, Sous Chef Γιάννη Πατέικα και Pastry Chef Δαμιανό Φουρκιώτη απέσπασαν το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το «Bubo Fine Dining Restaurant». Την τιμητική διάκριση της ελληνικής νεοαστικής κουζίνας έλαβε και ο chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Χαρούπι», Mανώλης Παπουτσάκης. Με τη σειρά του ο Executive Chef Νικόλας Σταυρακάκης διακρίθηκε για το «JTree» και κατέκτησε Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2020 μεταξύ των εστιατορίων Κρήτης.

271243.JPG
O Executive Chef Νικόλας Σταυρακάκης (στη μέση της φωτό) έλαβε το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2020 για το εστιατόριο «JTree» στην Κρήτη

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας από το περιοδικό Αθηνόραμα αποτελούν γαστρονομικό θεσμό με σκοπό την ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας και των καλύτερων εστιατορίων που την εκπροσωπούν στη χώρα. Η αξιολόγηση των εστιατορίων γίνεται σε σύγκριση με κορυφαία εστιατόρια του εξωτερικού, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά.

271247.JPG
Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας για το εστιατόριο «Χαρούπι» παρέλαβε και ο chef – ιδιοκτήτης, Μανώλης Παπουτσάκης, (αριστερά). Το βραβείο απένειμε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας

Ο μαραθώνιος γευσιγνωσίας από τους γευσιγνώστες του Αθηνοράματος κορυφώθηκε με μια ιδιαίτερη, λόγω αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου, αλλά λαμπερή όπως αρμόζει τελετή βράβευσης στο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων. Μετά τις απονομές, οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν ένα εξαιρετικό δείπνο εξελιγμένης ελληνικής κουζίνας με την υπογραφή του Executive Chef του Makedonia Palace, Σωτήρη Ευαγγέλου.

271246.JPG
O Απόστολος Αλτάνης, Executive Chef του «Hyatt Regency Casino» βραβεύτηκε για το εστιατόριο «Αμβροσία». Το βραβείο απένειμε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας

Γαστρονομία και Τουρισμός στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ήταν το πρώτο ΙΕΚ που καθιέρωσε, το 1998, την ειδικότητα του Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης στο Υπουργείο Παιδείας και εδώ και τρεις δεκαετίες αποτελεί τη μεγαλύτερη σχολή επισιτιστικών και τουριστικών επαγγελμάτων πανελλαδικά.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εμπιστεύεται έμπειρους εκπαιδευτές, καταξιωμένους επαγγελματίες, με σημαντική προϋπηρεσία και διακρίσεις στο ενεργητικό τους. Έτσι οι σπουδαστές αποκτούν ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό προφίλ, δίπλα σε ενεργά μέλη της αγοράς που μεταδίδουν όχι μόνο τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, αλλά και την αγάπη τους για το επάγγελμα.

271245.JPG
Ο Δημήτρης Παμπόρης, Executive Chef του «Ekies All Senses Resort» στην Χαλκιδική βραβεύτηκε για το εστιατόριο «Bubo». Μαζί του ο Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Η διάκριση «Η Πιο Πολυνίκης Σχολή» επί σειρά ετών στους διαγωνισμούς της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β.Ε αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το υψηλό επίπεδο των σπουδαστών. Ο πολυβραβευμένος με Golden Awards, σήμερα, τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει ξεχωρίσει για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που δίνει στους αποφοίτους του, μέσω του Γραφείου Σταδιοδρομίας.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, γιορτάζοντας 3 δεκαετίες Γαστρονομίας και Τουρισμού, προσφέρει προνομιακά δίδακτρα στις νέες εγγραφές.

Κεντρική Φωτογραφία: Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020 απονεμήθηκαν σε μια λαμπρή τελετή, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων