fbpixel

Search icon
Search
Αυτό είναι το θέρετρο που μαγεύει με τη συναρπαστική θέα στο Kρητικό Πέλαγος και το νησί της Σπιναλόγκας
MAGAZINE

Αυτό είναι το θέρετρο που μαγεύει με τη συναρπαστική θέα στο Kρητικό Πέλαγος και το νησί της Σπιναλόγκας

Μια ματιά στο Blue Palace, µέλος της Luxury Collection, όπου η άγρια οµορφιά συναντά το απαράµιλλο στιλ του νησιού


Στο Blue Palace, µέλος της Luxury Collection, η άγρια οµορφιά συναντά το απαράµιλλο στιλ του νησιού, και οι επισκέπτες µπορούν να βιώσουν την αληθινή, διαχρονική Ελλάδα. Με µια συναρπαστική θέα στο Kρητικό Πέλαγος και το νησί της Σπιναλόγκας, το θέρετρο µιλάει για την πολυτέλεια που δίνει έµφαση στην αυθεντικότητα, τις γαστρονοµικές παραδόσεις και την απόλυτη γαλήνη. Με σεβασµό στην πολιτιστική κληρονοµιά της Κρήτης και τη βιωσιµότητα, αποτελεί την ενσάρκωση της παραδοσιακής φιλοξενίας. Εκτεινόµενο σε 143 στρέµµατα φυσικού κάλλους, περιβάλλεται από bungalows, σουίτες και βίλες, προσφέροντας αίσθηση ελευθερίας και ιδιωτικότητας, που καταλήγει σε µια µοναδικής φυσικής οµορφιάς παραλία. Γεύσεις, συνταγές και εκλεκτές κουζίνες δηµιουργούν ένα γαστρονοµικό παράδεισο, και σε συνδυασµό µε συναρπαστικές δραστηριότητες, όπως το Cretan Feast, µια βραδιά που διοργανώνεται αποκλειστικά στο Blue Palace, δίνουν µορφή στο απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο.

806-island-suite.jpg

Highlights

1. Blue Palace x The Gritti Palace: Μια συνεργασία µε το θρυλικό Luxury Collection ξενοδοχείο της Βενετίας που µιλάει για old-world luxury και εξαιρετικά cocktail µε ποιοτικά υλικά, σε µια από τις πιο µαγευτικές βεράντες της Ελλάδας, στο Arsenali Lounge Bar του Blue Palace.

2. Blue Palace x Αθηναγόρας Κωστάκος: Ο δηµιουργικός consultant chef συνθέτει µια απρόσµενη γευστική εµπειρία στο signature εστιατόριο του Blue Palace, Anthόs.

3. Culinary Hopping Around Greece: Αξέχαστες εµπειρίες γαστρονοµίας, από εκλεκτούς έλληνες σεφ στο Anthόs Restaurant που µαγειρεύουν ένα Four-hands dinners µε τον Αθηναγόρα Κωστάκο.

4. The Haven Collection: Oι Island Luxury Suites & Private Villas του ξενοδοχείου, δίνουν στους επισκέπτες πρόσβαση σε µια σειρά από προσωποποιηµένες προτάσεις, όπως το “The Haven Breakfast”, ή το “The Beach Haven”, προσφέροντας την αίσθηση της ιδιωτικότητας και προσωποποιηµένης πολυτέλειας.

5. Η βόλτα µε το παραδοσιακό καΐκι για ν’ ανακαλύψετε κρυφές, θαλάσσιες σπηλιές, τα µαθήµατα γιόγκα και οι καταδύσεις. Η γευσιγνωσία µε κρητικά κρασιά και µενού που αντικατοπτρίζουν µια φρέσκια µεσογειακή προσέγγιση µε ζωντανά, εποχιακά πιάτα και ποιοτικά υλικά που προέρχονται από τον δικό µας βιολογικό κήπο, αποτελεί την αποθέωση των κορυφαίων διακοπών.

dsc-4104.jpg

Info: Blue Palace, A Luxury Collection Resort, Ελούντα Κρήτης, τηλ. +30 28410 65500, bluepalaceresort.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2021