fbpixel

Search icon
Search
Αυτό είναι το print που θα αναβαθμίσει τα σύνολά σας και θα σας δώσει αέρα fashionista
STYLING TIPS

Αυτό είναι το print που θα αναβαθμίσει τα σύνολά σας και θα σας δώσει αέρα fashionista

Εισάγετε το καρό στα looks σας και υιοθετήστε νέες και μοντέρνες ιδέες styling


Καθώς έχουμε ξεπεράσει τα μισά του καλοκαιριού έχουμε μία πλήρη εικόνα για όλα αυτά που έχουν κυριαρχήσει και θα συνεχίσουν να κυριαρχούν τους επόμενους μήνες. Είναι φανερό και ξεκάθαρο ότι τα μοτίβα είναι από τα μεγαλύτερα must γι' αυτήν την περίοδο. Σίγουρα η καθεμία από εσάς έχει το αγαπημένο της και είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην αρέσουν όλα σε όλες.

Εμείς λοιπόν είμαστε υπέρ της πρακτικότητας και της ευελιξίας –κυρίως το καλοκαίρι-, στηρίζοντας απόλυτα τη νέα προσπάθεια της μόδας για διαχρονικά κομμάτια που μπορούμε να τα φοράμε με πλήθος συνδυασμών και κομματιών. Αυτός είναι και ο λόγος που το καρό έχει κερδίσει το ενδιαφέρον μας. Μία επιλογή, η οποία μας κάνει να ξεφύγουμε από το κλασικό floral, χαρίζοντάς μας με τα χρώματά του φρεσκάδα και υπέροχη διάθεση.

Από το «συντηρητικό» black & white combo μέχρι τις πιο παιχνιδιάρικες εκδοχές του, το check print θα το συναντήσετε σε όλα τα σχέδια και κομμάτια, δημιουργώντας υπέροχες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε μερικά γρήγορα μυστικά για να το εντάξετε στa outfits σας!

Dress

karo-7.jpg
Image source: @dimodaaa

Οι μονοχρωμίες στα καλοκαιρινά φορέματα είναι γνωστές και συνηθισμένες, όπως αντίστοιχα και τα floral dresses. Θέλοντας να δημιουργούμε σύνολα μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, η ποικιλία στα φορέματα είναι δεδομένη. Για όλες εσάς λοιπόν που ψάχνετε εκείνο το καινούριο στιλ φορέματος που θα προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας, η επιλογή ενός wrap καρό είναι μονόδρομος. Επενδύστε σε έντονα χρώματα, όπως είναι το πορτοκαλί ή το πράσινο. Για να τονίσετε μάλιστα τα πόδια σας προτιμήστε τη midi ασύμμετρη εκδοχή του.

Top

karo-6.jpg
Image source: @msorrig

Βάλτε χρώμα στα σύνολά σας και ταυτόχρονα και στην καθημερινότητά σας. Τα φωτεινά παντελόνια έχουν πολύ έντονη δημοφιλία την περίοδο που διανύουμε. Για να απογειώσετε αυτήν την ιδέα, διαλέξτε ένα check top στο ίδιο χρώμα αλλά σε διαφορετικούς τόνους. Την ίδια φιλοσοφία διατηρήστε και για τα αξεσουάρ σας, δηλαδή υποδήματα και τσάντα. Προσοχή, το παντελόνι φροντίστε να είναι σε πιο έντονη απόχρωση για να διατηρήσει τον χαρακτήρα του.

Suit

karo-3.jpg
Image source: @heartzeena

Τα κοστούμια έχουν γίνει ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των fashionistas και απ’ ό,τι φαίνεται δε θα τα αποχωριστούμε εύκολα. Πλέον, τα two pieces suits τα επιλέγουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ ανεξαρτήτως περίστασης κι εποχής. Μπορείτε να κινηθείτε στο κλασικό και διαχρονικό ασπρόμαυρο petite caro, αλλά παράλληλα μπορείτε να κάνετε το σύνολό σας πιο fashionable, διαλέγοντας το μοτίβο στο μεγαλύτερο σχέδιο. Κινηθείτε σε ουδέτερους τόνους σε συνδυασμό μ’ ένα λευκό t-shirt ή bra και φυσικά μη διστάσετε να επενδύσετε σε ένα Bermuda suit συνδυασμένο με λευκά αθλητικά.

Pants

karo-4.jpg
Image source: @blancamiro

Ίσως αυτό το σχέδιο να ανήκει στους πιο τολμηρούς αλλά όλοι έχουμε το δικαίωμα στον πειραματισμό και τη δοκιμή. Μη διστάσετε να φορέσετε ένα καρό παντελόνι για τις all day long καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Εμείς σας προτείνουμε το σχέδιο του πικ νικ, δηλαδή το κόκκινο με το λευκό μαζί με white top για «ήσυχες» και αρμονικές εμφανίσεις.

Skirts

karo-2.jpg
Image source: @dimodaaa

Ακριβώς αυτό που ισχύει για τον κόσμο των pants ισχύει και για τις φούστες. Αυτό το μοτίβο θα το συναντήσετε σε όλα τα σχέδια, από τις mini μέχρι τις αέρινες maxi. Προτιμήστε τα αγαπημένα χρώματα του καλοκαιριού, το μπλε με το άσπρο, ώστε το σύνολό σας να έχει μία γεύση από θάλασσα και ουρανό. Το στιλ της φούστας που θα διαλέξετε εξαρτάται από την περίσταση και τον χαρακτήρα που θέλετε να της δώσετε.

Shirts

karo-1.jpg
Image source: @annelauremais

Επιθυμείτε να χαρίσετε μία πιο fun διάθεση στα καθημερινά office looks και όχι μόνο; Έχετε την ευκαιρία να το πετύχετε με μία μόλις κίνηση. Με την προσθήκη ενός καρό button up shirt. Μάλιστα για να το κάνετε ακόμα πιο παιχνιδιάρικο μπορείτε να προσθέσετε είτε ένα μεγάλο bib collar είτε να κινηθείτε σε πολύχρωμες αποχρώσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και μ΄ένα απλό denim shorts θα μοιάζει υπέροχο.

Swimwear

karo-8.jpg
Image source: @greceghanem

Τα μαγιό δεν μπορούν να λείπουν από αυτόν τον οδηγό. Τα retro bikinis θεωρούνται απαραίτητα για τις εμφανίσεις μας στην παραλία και γι' αυτό έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας. Ένα καρό μπικίνι θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το στιλ σας και θα κολακεύσει την εμφάνισή σας. Διαλέξτε λοιπόν το χρώμα που προτιμάτε περισσότερο και απογειώστε το beach look σας.

Microtrends

karo-5.jpg
Image source: @ninasandbech

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που για οποιονδήποτε λόγο διστάζει να επιλέξει αυτό το μοτίβο στα βασικά κομμάτια, μπορείτε απλά να το χρησιμοποιήσετε ως microtrend στα αξεσουάρ σας. Για παράδειγμα, έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε σε μία καρό it bag ή σε υποδήματα με μικρές check details. Για ακόμα πιο διακριτικά αξεσουάρ, θα συναντήσετε πολλά scrunchies σ’ αυτό το στιλ. Ό,τι κι αν προτιμήσετε στο τέλος, προσθέστε έστω κι ένα μικρό καρό στοιχείο στα summer outfits σας.