fbpixel

Search icon
Search
Αυτή είναι η πιο πολυνίκης σχολή σε διαγωνισμούς επαγγελμάτων ομορφιάς
#GREEKSDOITBETTER

Αυτή είναι η πιο πολυνίκης σχολή σε διαγωνισμούς επαγγελμάτων ομορφιάς

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διαθέτει ένα σερί επιτυχιών στις σχολές μόδας & ομορφιάς


Η σχολής Μόδας & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 υπερασπίστηκε τη φήμη της ως η πιο πολυνίκης σχολή σε διαγωνισμούς στα επαγγέλματα ομορφιάς και στο 9ο Φεστιβάλ Κομμωτικής & Μακιγιάζ, που διοργανώθηκε πρόσφατα.

Οι συμμετέχοντες σπουδαστές εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή με τις δημιουργίες τους, τόσο σε δημιουργικότητα όσο και σε εκτελεστική δεινότητα, συνεχίζοντας το πολυετές σερί των επιτυχιών της σχολής Μόδας & Ομορφιάς.

Οι πολλαπλές διακρίσεις των διαγωνιζομένων αποτελούν το επιστέγασμα της σκληρής τ ους προσπάθειας, αλλά και του άριστου επιπέδου σπουδών που παρέχει ο κορυφαίος Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

iek-delta-360-hair-makeup-festival-2.jpg
iek-delta-360-hair-makeup-festival-4.jpg


Όλοι οι σπουδαστές που έλαβαν μέρος, απέσπασαν κύπελλο. Οι διακρίσεις των σπουδαστών σχολής Κομμωτικής και σχολής Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αναλυτικά:

1η θέση Ανδρικό μοντέρνο κούρεμα: Δημάκας Δημήτρης

1η θέση βραδινό χτένισμα: Γιωτοπούλου Βασιλική

2η θέση Νυφικό χτένισμα Επαγγελματιών: Τομπά Νατζιέ

1η θέση Βραδινό μακιγιάζ: Καραγεώργη Μαλαματή

2η θέση Βραδινό μακιγιάζ: Παραστατίδου ΊνγκαΑυτή είναι η Πιο Πολυνίκης Σχολή σε διαγωνισμούς επαγγελμάτων ομορφιάς 

iek-delta-360-hair-makeup-festival-6.jpg
iek-delta-360-hair-makeup-festival-3.jpg



Με τη σειρά της η εκπαιδεύτρια Αισθητικής Γεωργία Ράπτη απέσπασε την 1η θέση στην κατηγορία Νύχια Φαντασίας Επαγγελματιών, αλλά και στην κατηγορία Bodypainting Επαγγελματιών, μια από τις πιο απαιτητικές κατηγορίες του διαγωνισμού.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συγχαίρει όλους τους σπουδαστές που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία με πολλές επιτυχίες στο επάγγελμα που έχουν επιλέξει!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στο team των εκπαιδευτών που στάθηκαν στο πλευρό των συμμετεχόντων και τους προετοίμασαν με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από συνεχείς προπονήσεις, ατελείωτες πρόβες και coaching. Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους οι διακρίσεις, ανάμεσα σε εκατοντάδες διαγωνιζόμενους, δεν θα ήταν δυνατό να επιτευχθούν!

iek-delta-360-hair-makeup-festival-5.jpg
iek-delta-360-hair-makeup-festival-7.jpg



Το 9ο Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης και Μακιγιάζ, διεξήχθη στο ξενοδοχείο Holiday Inn κεκλεισμένων των θυρών, τηρώντας όλους τους κανόνες που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Πρόκειται για ένα event - θεσμό που διοργανώνει το Σωματείο Επαγγελματιών Κομμωτών Δ. Θεσσαλονίκης και συγκεντρώνει όλα τα φώτα του κλάδου, με στόχο να μεταδώσει την εμπειρία των επαγγελματιών του χώρου σε όσους συμμετέχουν.

iek-delta-360-hair-makeup-festival-8.jpg
iek-delta-360-hair-makeup-festival-9.jpg



Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 υποστηρίζει ένθερμα τη συμμετοχή σπουδαστών σε διαγωνισμούς, καθώς αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για εφαρμογή των γνώσεων και συμβάλλει στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και της δημιουργικότητας τους. Οι διακρίσεις σε διαγωνισμούς προσδίδουν πρόσθετη αξία στο βιογραφικό τους και διαμορφώνουν τον επαγγελματικό τους χαρακτήρα.

Για να ενημερώνεστε για τις δράσεις και διακρίσεις των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επικοινωνήστε εδώ.