fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

Αυτές είναι οι top αποχρώσεις για το πεντικιούρ που επιλέγουν όλες οι Instagramers

5 nail colours που θα λατρέψετε


Αυτές είναι οι top αποχρώσεις για το πεντικιούρ που επιλέγουν όλες οι Instagramers

Αδιαμφισβήτητα, οι περισσότερες από εμάς ετοιμαζόμαστε να κλείσουμε το ραντεβού μας με την αισθητικό μας, για να αποκτήσουμε το τέλειο μανικιούρ και πεντικιούρ. Μένοντας λοιπόν στο κομμάτι του pedicure, το τελευταίο διάστημα ξεπηδούν στο Instagram, αλλά και γενικά στο διαδίκτυο, φωτογραφίες από τις αγαπημένες μας influencers, οι οποίες επιλέγουν τις τέλειες αποχρώσεις, οι οποίες μάλιστα δεν αργούν να γίνουν trends και να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των απανταχού beauty gurus -και όχι μόνο. Εάν, λοιπόν, θέλετε να μάθετε ποιες είναι αυτές, συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε τες, ενώ εμπλουτίστε το boudoir σας με τα ιδανικά βερνίκια νυχιών, για να απογειώσετε το πεντικιούρ σας!

White dreams

116153907-613292179598444-3123538669712029139-n.jpg

Image Source: @rikkerfting​​​

Το λευκό αποτελεί το νούμερο ένα χρώμα που βλέπουμε σε φωτογραφίες στο Instagram και δεν απορούμε γιατί, αφού αναδεικνύει το μαύρισμα με τον τελειότερο τρόπο. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να το επιλέξετε για το pedicure σας και να το υποστηρίξετε σε κάθε σας εμφάνιση φορώντας κι εσείς τα πέδιλα ή τα mules σας. 

Classic blue

followme-pedila-sandals-shopping-list.jpg

Το κλασικό μπλε είναι το χρώμα της χρονιάς αλλά σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να το προτιμήσετε σε διάφορες αποχρώσεις στα νύχια των ποδιών σας για να δημιουργήσετε ένα όμπρε εφέ που θα είναι απόλυτα κομψό και στιλάτο. Για παράδειγμα, προτιμήστε το παστέλ μπλε για το πεντικιούρ σας που προσδίδει έναν summer τόνο στο στιλ σας. Μπορείτε να κινηθείτε είτε σε μονοχρωματικό επίπεδο είτε να διαλέξετε και μερικά γραμμικά σχέδια στην επιφάνεια των άκρων σας.

Blush nude

blush-nude.jpg


Για τους λάτρεις του nude υπάρχουν επιλογές οπότε μπορείτε να προτιμήσετε ένα πολύ ανοιχτό λευκό/ροζ ή blush nude, όπως συνηθίζεται να αποκαλείται, στα νύχια των ποδιών σας για να ξεφύγετε από το κλασικό nude. Μάλιστα, εάν θέλετε να δώσετε μια πιο ρομαντική νότα στα άκρα σας καλό είναι να βρείτε ένα βερνίκι που θα κινείται μεν σε αυτούς τους τόνους αλλά θα έχει κι έναν ροζ υποτόνο. Θα το λατρέψετε!

Lilac passion

13768314-1675708085983039-1819238668-n.jpg

Image Source: @editedbyjae

Το λιλά είναι άλλο ένα χρώμα που αγαπάμε να φοράμε στο καλοκαιρινό μας πεντικιούρ, αφού είναι παστέλ απόχρωση και ταυτόχρονα προσδίδει μια ρομαντική νότα στις εμφανίσεις μας. Προτιμήστε το μόνο του χωρίς κάποιο άλλο χρώμα ή σχέδιο και πετύχετε το ιδανικό μονοχρωματικό look στα άκρα σας. Ωστόσο, εάν δεν είστε φανς των παλ τόνων, μπορείτε κάλλιστα να πείτε το «ναι» σε μια απόχρωση πιο σκούρα από το λιλά. 

Mint

mint-pedi.jpg


Η φοβερή απόχρωση της μέντας φέτος ήρθε για να μείνει και να δώσει μια φρέσκια και απόλυτα στιλάτη νότα στα άκρα σας. Επιλέξτε την για το pedicure σας και προτιμήστε την είτε μόνη της είτε με ασημένιο γκλίτερ που είναι απίστευτα λαμπερό και σε συνδυασμό απογειώνει το look. Ακόμη, για περισσότερη αρμονία, μπορείτε να επιλέξετε αυτόν τον τόνο και για τα άκρα των χεριών σας. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως μοδάτο και καλοκαιρινό!

1

Like a french girl

02 French White Exclusive Nail Lacquer, Erre Due Buy me

2

Classic blue

92 Aruda Blue Nail Lacquer, Essie Buy me

3

Blush nude

Take a Vow Nail Lacquer, OPI Buy me

4

Lilac

129 Lilac Fantasy Color Hit, Sephora Collection Buy me

5

Mint

Oleo Gel Nail Lacquer 32 Acquamarine, Naj-Oleari Buy me