fbpixel

Search icon
Search
Αυτά τα 3 ζώδια δίνουν τις καλύτερες συμβουλές για ραντεβού
LIFE & CAREER

Αυτά τα 3 ζώδια δίνουν τις καλύτερες συμβουλές για ραντεβού

Ανακαλύψτε αν είστε ένα από αυτά


Το dating είναι δύσκολη υπόθεση, οπότε το να έχετε ανθρώπους που μπορείτε να συμβουλεύεστε είναι ζωτικής σημασίας όταν προσπαθείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να καταλάβετε πώς να προχωρήσετε μπροστά. Φυσικά, μερικοί φίλοι θα έχουν καλύτερες συμβουλές για εσάς από άλλους, ανάλογα με τις μοναδικές τους προοπτικές, αξίες και εμπειρίες και το πώς αυτές ευθυγραμμίζονται με τις δικές σας. Αλλά σε κάποια επίπεδα, είναι πιθανό η αστρολογία να παίζει ρόλο στην ικανότητα κάποιου να δώσει καλή καθοδήγηση.

Αλήθεια, υπάρχουν πολλοί αστρολογικοί παράγοντες που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην ικανότητα κάποιου να δίνει αξιόπιστες συμβουλές για ραντεβού, αλλά δύο πλανήτες-κλειδιά είναι ο νοητικός πλανήτης Ερμής και ο ρομαντικός πλανήτης Αφροδίτη. Ο Ερμής κυβερνά τη σκέψη και την επικοινωνία, οπότε η ισχυρή θέση του Ερμή μπορεί να κάνει κάποιον καλό στο να μοιράζεται τις σκέψεις του και να αναλύει τα πράγματα. Τα ζώδια με κυβερνήτη την Αφροδίτη, όπως ο Ταύρος και ο Ζυγός, μπορεί επίσης να είναι κατάλληλα για να μοιράζονται συμβουλές για τον έρωτα, καθώς έχουν φυσική επαφή με τη φύση των σχέσεων.

Όλα τα μέλη του ζωδιακού κύκλου έχουν τις μοναδικές τους δυνάμεις όταν πρόκειται να προσφέρουν τις απόψεις τους για τα ραντεβού. Για παράδειγμα, τα παθιασμένα ζώδια της φωτιάς είναι ιδανικά στο να ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας, ενώ τα κοινωνικά ζώδια του αέρα είναι οι τέλειοι υποψήφιοι για την ανάλυση. Τα προσγειωμένα ζώδια της γης θα σας δώσουν κατεύθυνση από μια πιο ρεαλιστική οπτική γωνία, ενώ τα συναισθηματικά ζώδια του νερού μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε το υπόγειο ρεύμα των δονήσεων σε μια δυναμική γνωριμιών.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά ζώδια που τείνουν να δίνουν τα καλύτερα dating advice - οπότε αν έχετε κάποιο από αυτά τα άτομα στον έμπιστο εσωτερικό σας κύκλο, η καθοδήγησή τους μπορεί να σας χρησιμεύσει.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

shutterstock-2162546233.jpg

Οι Ταύροι είναι προσγειωμένοι, σταθεροί και αξιόπιστοι - οπότε όχι μόνο μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς για να σας βοηθήσουν σε στιγμές ανάγκης, αλλά μπορείτε γενικά να εμπιστευτείτε τη γνώμη τους όταν περιηγείστε στο dating scene. Είτε ένας Ταύρος έχει άμεση εμπειρία με κάτι είτε όχι, η ρεαλιστική και στοχαστική τους φύση τους καθιστά θαυμάσιους συμβουλάτορες, καθώς μπορούν να λαμβάνουν ψύχραιμα και ήρεμα τις λεπτομέρειες προς εξέταση. Οι άνθρωποι Ταύροι είναι επίσης απίστευτα υπομονετικοί, οπότε πραγματικά θα καθίσουν να ακούσουν τα δράματα των ραντεβού σας και θα αφιερώσουν χρόνο στο να σκεφτούν τι πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε μπροστά.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

shutterstock-1880932609.jpg

Στην πραγματικότητα, μερικές φορές αυτά τα τολμηρά ζώδια της φωτιάς μπορεί να είναι τόσο σίγουροι για τον εαυτό τους, ώστε να φτάνουν στο σημείο να παραλογίζονται. Αλλά αν χρειάζεστε κάποιον να ανεβάσει τον εγωισμό σας, τότε οι φίλοι σας οι Λέοντες είναι αυτοί στους οποίους πρέπει να απευθυνθείτε. Αυτά τα διασκεδαστικά ζώδια της φωτιάς μπορούν εύκολα να δουν την αξία σας, οπότε είναι οι τέλειοι άνθρωποι για να ζητήσετε συμβουλές όταν χρειάζεται να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθησή σας και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Οι Λέοντες φίλοι σας δεν θα σας αφήσουν να συμβιβαστείτε με λιγότερα από όσα αξίζετε στα ραντεβού, οπότε απευθυνθείτε σε αυτούς αν νιώθετε ότι χρειάζεστε μια υπενθύμιση για το πόσο υπέροχοι είστε.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

shutterstock-2282044171.jpg

Οι Ζυγοί είναι το κατεξοχήν ζώδιο των συνεργασιών, οπότε η ανάλυση της δυναμικής μεταξύ των ανθρώπων - είτε σε ρομαντικό περιβάλλον είτε οπουδήποτε αλλού - είναι το φόρτε τους. Οι Ζυγοί υπερέχουν όταν πρόκειται να εξετάσουν όλες τις πλευρές μιας κατάστασης και να λάβουν υπόψη τους την άποψη των άλλων, οπότε προσφέρουν μια πραγματικά χρήσιμη προοπτική για τη δυναμική των ραντεβού, ειδικά αν αισθάνεστε χαμένοι στα συναισθήματά σας για κάτι. Όπως και οι Ταύροι, οι Ζυγοί κυβερνώνται επίσης από τον ερωτικό πλανήτη Αφροδίτη, οπότε λατρεύουν απόλυτα να μιλούν για ρομαντισμό, σχέσεις και την ερωτική ζωή των ανθρώπων. Ως φλύαρο ζώδιο του αέρα, οι Ζυγοί λατρεύουν επίσης να ακούνε για τα δράματα των άλλων ανθρώπων, οπότε δεν θα βαρεθούν ποτέ με ιστορίες για τις δικές σας δοκιμασίες και τα δικά σας ερωτικά προβλήματα.

Κεντρική φωτογραφία: Zimmermann