fbpixel

Search icon
Search
Avant les Débuts: Δείτε την πρώτη καμπάνια του Alessandro Michele για τον Valentino
FASHION NEWS

Avant les Débuts: Δείτε την πρώτη καμπάνια του Alessandro Michele για τον Valentino

Όλα όσα ξεχώρισαν στον fashion world


Ακόμα μία εβδομάδα πλησιάζει στο τέλος της και η αλήθεια είναι πως ο κόσμος της μόδας κράτησε το ενδιαφέρον μας αμείωτο. Στο επίκεντρο βρίσκονται καινούριες συλλογές που εντυπωσιάζουν και καμπάνιες διάσημων οίκων που μας "ταξιδεύουν". 

Παρακάτω θα ανακαλύψετε όλα όσα ξεχωρίσαμε!

Avant les Débuts - Valentino

462383105-1215267519740251-3727402690741702643-n.jpg

Η πρώτη καμπάνια του Alessandro Michele για τον οίκο Valentino, με τίτλο «Avant Les Débuts», συνδυάζει άψογα την πλούσια κληρονομιά του οίκου με σύγχρονες αφηγήσεις, με φόντο τη θρυλική Ρώμη. Αυτή η καμπάνια δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην pre-collection ready-to-wear του Michele, αναδημιουργώντας το Palazzo Mignanelli του Valentino ως έναν χώρο όπου η τέχνη, η μόδα και η ρωμαϊκή ζωή συναντώνται.

Στην εντυπωσιακή αυτή καμπάνια, ο Michele εξερευνά την έννοια της μετάβασης και της μεταμόρφωσης, παραλληλίζοντας τη δημιουργική διαδικασία με τη μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι: ένα τελετουργικό ταυτόχρονης εγκατάλειψης και αποδοχής. Περιγράφει την μπροστινή πόρτα αυτού του αρχαίου ρωμαϊκού παλατιού ως μια πύλη προς έναν ζωντανό κόσμο γεμάτο εκκεντρικούς, ανεμπόδιστους χαρακτήρες, που γιορτάζουν την τέχνη του συμποσίου. Οι εικόνες αποτυπώνουν μια φιλική συγκέντρωση οραματιστών καλλιτεχνών, λαμπερών κινηματογραφικών ειδώλων και των συναρπαστικών κληρονόμων μιας παρακμάζουσας αριστοκρατίας, που ενσαρκώνουν την ζωντανή και ελευθεριακή ψυχή της Ρώμης.

va860-ps25-sp-with-logo-05-300dpi-1080x1399.webp

Αντλώντας έμπνευση από σκηνοθέτες όπως ο Federico Fellini και ο Luchino Visconti, το όραμα του Michele αντικατοπτρίζει την παραδοξότητα της Ρώμης —λαμπερή αλλά και ακατέργαστη— μια πόλη όπου οι βλασφημίες και τα ροζάρια συνυπάρχουν. Η παιχνιδιάρικη παρουσία των παγκ, μια αναφορά στον Valentino Garavani, προσθέτει ένα προσωπικό και ευχάριστο στοιχείο στις εικόνες. Ο Michele στοχεύει να αναδημιουργήσει μια κινηματογραφική σκηνή που θυμίζει το έργο του Fellini, όπου ο δρόμος συναντά τη λάμψη της αριστοκρατίας, συγχωνεύοντας το βέβηλο με το ιερό.

Burberry - It’s Always Burberry Weather

azhvpsncpd6707a821972a5.webp

Η νέα outerwear campaign της Burberry, με τίτλο «It’s Always Burberry Weather», αποπνέει ζεστασιά. Η οικεία γλώσσα θέτει τον τόνο, καθώς μας παρουσιάζονται κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας με τα μικρά τους ονόματα. Ανακαλύψτε «Το Καπιτονέ με την Olivia» ή «Το Puffer με τον Barry».

Το καστ της καμπάνιας φιλοξενεί αστέρια από τον χώρο της υποκριτικής, της μουσικής, της μόδας και του ποδοσφαίρου. Ανάμεσά τους, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Olivia Colman, το διάσημο μοντέλο Cara Delevingne, ο βραβευμένος με BAFTA ηθοποιός Barry Keoghan, η Κινέζα ηθοποιός Zhang Jingyi, η βραβευμένη με βραβείο BRIT μουσικός Little Simz και οι ποδοσφαιριστές Cole Palmer και Eberechi Eze.

burberry-launches-its-always-burberry-weather-campaign.jpg

Κάθε ένα από τους παραπάνω εμφανίζεται στη δική του μικρού μήκους ταινία, σκηνοθετημένη από το δίδυμο Rubberband της Smuggler. Οι ταινίες αυτές εκτυλίσσονται σε διάφορα μέρη, από το Λονδίνο, όπου γυρίστηκε η πρώτη campaign του οίκου υπό την καθοδήγηση του τωρινού CCO, Daniel Lee, μέχρι αγροτικά τοπία σε όλη τη Βρετανία, τιμώντας την κληρονομιά του maison.

Versace - Move Beyond the Ordinary

versace-icons-campaign-2024-anne-hathaway-4-1.webp

Ο οίκος Versace παρουσίασε τη νέα της καμπάνια Icons, με πρωταγωνιστές τους βραβευμένους με Όσκαρ Anne Hathaway και Cillian Murphy. Η καμπάνια σηματοδοτεί την επιστροφή της Hathaway στη συνεργασία της με τον οίκο, ενώ επανασυστήνει τον Murphy ως το πρόσωπο της πρώτης ανδρικής συλλογής Icons της Versace, που ανακοινώθηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Φωτογραφημένοι από τους Mert Alas και Marcus Piggott, τα ασπρόμαυρα πορτρέτα αναδεικνύουν τις τελευταίες εμφανίσεις από τη Συλλογή Icons της Versace, που περιλαμβάνουν μεταλλικό πλέγμα, δέρμα και αυστηρή ραφή — στοιχεία που η Donatella Versace συνοψίζει ως «διαχρονικά, ισχυρά, εμβληματικά.»

versace-icons-campaign-2024-cillian-murphy-2.webp

Στο πορτρέτο της, η Hathaway φορά ένα λαμπερό σύνολο με αλυσίδες στις τιράντες. Με ελάχιστο μακιγιάζ και τα μαλλιά της σε ένα ατημέλητο κότσο, η εικόνα αφήνει το τοπ να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής.

Η συλλογή περιλαμβάνει ένα βραδινό φόρεμα φτιαγμένο από μια ελαφρύτερη εκδοχή του χαρακτηριστικού μεταλλικού πλέγματος της Versace, τις τσάντες Medusa ’95 από λουστρίνι με ανάγλυφο σχέδιο κροκοδείλου, καθώς και καλοραμμένα παλτά και σακάκια από λεπτό μαλλί grain de poudre.