fbpixel

Search icon
Search
Αυτό είναι το νέο γραφείο της Emily Ratajkowski στο SoHo, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '70
INTERIORS

Αυτό είναι το νέο γραφείο της Emily Ratajkowski στο SoHo, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '70

Το μοντέλο και συγγραφέας συνεργάστηκε με το CB2 για να εξοπλίσει τα κεντρικά γραφεία του fashion brand της, Inamorata, στη Νέα Υόρκη


Η Emily Ratajkowski κάνει μια νέα αρχή. Το μοντέλο ίδρυσε μια swimwear line, την Inamorata, το 2017 μαζί με τη φίλη της Kat Mendenhall. Έκτοτε, το fashion brand της επεκτάθηκε ακόμη και σε ρούχα, ενώ πριν από έξι μόλις μήνες, η εταιρεία μετακόμισε σε ολοκαίνουριο γραφείο στην πιο artistic γειτονιά της Νέας Υόρκης, το όμορφο SoHo.

cb2soc22-emrata-0005.webp

Η Ratajkowski συνεργάστηκε με το design studio CB2 για να διακοσμήσει τον χώρο που θυμίζει σοφίτα, ο οποίος ωστόσο διαθέτει μεγάλα παράθυρα που εντυπωσιάζουν και φτάνουν από το δάπεδο μέχρι την οροφή, καθώς κι εντυπωσιακά ξύλινα πατώματα. «Τους στείλαμε ένα mood board του σπιτιού μου και τους είπαμε ότι θέλουμε κάτι σαν αυτό, αλλά λίγο περισσότερο σε στιλ του 1970», εκμυστηρεύεται στο AD, η συγγραφέας του My Body, εξηγώντας ότι η δεκαετία της ντίσκο έχει υπάρξει έμπνευση για τα ρούχα και τα μαγιό που έχει σχεδιάσει. «Δεν ήθελα να μοιάζει με ένα τυπικό εταιρικό γραφείο. Είναι σίγουρα ένας χώρος, στον οποίο επιθυμούμε να αισθάνεται κανείς φιλόξενα αλλά και να κοινωνικοποιούμαστε όταν έχουμε επισκέψεις!» 

cb2soc22-emrata-0001.webp

Τι θα μπορούσε να βρει κανείς σε ένα mood board εμπνευσμένο από το σπίτι της Ratajkowski; «Δεν φοβάμαι τα χρώματα», παραδέχεται η ίδια, αλλά έχει άποψη για αυτά. Το Millennial pink για παράδειγμα δεν είναι μεταξύ των top επιλογών της. Οι διασκεδαστικοί, απροσδόκητοι συνδυασμοί είναι! «Λατρεύω το πράσινο και το ροζ μαζί. Μου αρέσει να αναμειγνύω μία έντονη πορτοκαλί απόχρωση με ψυχρούς τόνους», τονίζει. Τα φούξια και τα πιο σκούρα ροζ στοιχεία στα χαλιά του γραφείου δεν είναι ακριβώς αυτά που θα διάλεγε για το δικό της σπίτι, ωστόσο η vintage αισθητική τους «ταιριάζει απόλυτα στο brand της», όπως λέει.

cb2soc22-emrata-0203.webp

Επί του παρόντος, η Emily, η οποία είναι μητέρα ενός αγοριού 1 έτους που ονομάζεται Sly, βρίσκεται στη διαδικασία διακόσμησης ενός ολοκαίνουριου επίσης διαμερίσματος στο West Village, αφού έβγαλε την πολυτελή κατοικία της στο Los Angeles στην αγορά, νωρίτερα φέτος. Φυσικά, η κίνηση αυτή έρχεται εν μέσω του διαζυγίου της από τον επί 4,5 χρόνια σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard. «Το καθιστικό που φτιάχνω αυτήν τη στιγμή στο νέο μου διαμέρισμα έχει πολύ ψυχρούς τόνους. Είναι όλο πράσινο και μπλε.» 

cb2soc22-emrata-0003.webp

Το μοντέλο, συγγραφέας και ακτιβίστρια είναι επίσης οπαδός των επίπλων που θυμίζουν γλυπτά, κάτι που το CB2 δημιούργησε στον χώρο του νέου της γραφείου, προσθέτοντας μία κεντρική seating area με δύο μοντέρνα σχεδιασμένους καναπέδες. Πρόκειται για ένα μοναδικό δωμάτιο, το οποίο προσφέρεται για να δουλεύει η ομάδα απόλυτα συνεργατικά - και να δημιουργεί ενδιαφέρον περιεχόμενο και designs, έχοντας χαριτωμένο φόντο. Κάτι που ήταν σημαντικό για μια διαδικτυακή επιχείρηση (η μάρκα επεκτείνεται σύντομα και σε καταστήματα λιανικής πώλησης) που φέρει την υπογραφή μιας super star των social media με 29,5 εκατομμύρια ακολούθους.

Πηγή: Architectural Digest | Φωτογραφίες: Curtis Potter