fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Αυτό είναι το χρώμα του φετινού χειμώνα σε ρούχα, αξεσουάρ και design items

Όλες οι προτάσεις των neutrals


Αυτό είναι το χρώμα του φετινού χειμώνα σε ρούχα, αξεσουάρ και design items

Μπορεί το καφέ chocolat να βρισκόταν σπάνια στις πρώτες μας προτιμήσεις όσον αφορά στη μόδα, ωστόσο για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021-2022 ανήκει στα χρώματα που είδαμε να κυριαρχούν στα runways των διασημότερων οίκων.

Για την Chloé, οι αποχρώσεις του παρουσιάστηκαν σε μια πληθώρα υφών και συνδυάστηκαν σε comfy και κομψά outfits. Στον Acne, το βρήκαμε σε mix από υλικά, όπως δέρμα και πλεκτές λεπτομέρειες. Φυσικά, όπως πάντα, η Max Mara απέτισε και φέτος φόρο τιμής στην all time classic και πολύ δική της καφετί παλέτα -χαρακτηριστικό του brand της- με τα υπέροχα και must-have πανωφόρια, ενώ τις ίδιες χρωματικές επιλογές θαυμάσαμε και στα shows των Dior, Etro, Fendi και Gucci.

Dress To Impress

gucci-fall-2021-aria-fashion-show-the-impression-031-scaled.jpg
Gucci

Ίσως για κάποιους το καφέ, το μπεζ και οι ενδιάμεσες αποχρώσεις τους να θεωρούνται από τα κλασικά χρώματα, που ωστόσο δεν κερδίζουν και τόσο τις εντυπώσεις, υπάρχει, όμως, μία λίστα φανατικών οπαδών τους, και σιγά σιγά ολοένα και περισσότεροι insiders της μόδας επενδύουν σε αυτά. Θα μπορούσαμε να πούμε, λοιπόν, πως το σοκολατί είναι το «νέο μαύρο», καθώς πολλές γυναίκες έχουν αρχίσει να το εμπιστεύονται και να δημιουργούν δυναμικές και elegant εμφανίσεις, μετατρέποντάς το στην πιο σωστή επιλογή! Επιπλέον, ο «βασιλιάς» των neutrals, το μπεζ, κυριαρχεί κι αυτό με τη σειρά του στις χειμερινές γκαρνταρόμπες όλων των ενημερωμένων fashionistas, αφού ο χειμώνας φαίνεται να είναι η εποχή που «του ταιριάζει» πιο πολύ! Είτε ανήκετε στις υποστηρίκτριες του μινιμαλισμού είτε προτιμάτε να χαρίζετε στα σύνολά σας μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτοί οι χρωματικοί τόνοι ταιριάζουν σε όλες! Must-have: Μία διαχρονική και κλασική καμπαρντίνα είναι πάντοτε ένα κομμάτι-κλειδί αν αγαπάτε αυτό το στιλ, όπως κι ένα fluffy παλτό, που θα σας συνοδεύσει σε κάθε σας εμφάνιση.

The Style Edit

dior-hc-aw21-22-look-74.jpg
Dior

Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε ένα στιλιστικό tip που θα δώσει μια ιδιαίτερη πινελιά στα looks σας, αυτό θα ήταν το mix διαφορετικών διαβαθμίσεων του μπεζ και του καφέ σ’ ένα outfit. Για μεγαλύτερο ενδιαφέρον, συνδυάστε μεταξύ τους τόσο διαφορετικές αποχρώσεις όσο και υφές. Επίσης, επειδή όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια, φροντίστε να αναζητήσετε ουδέτερα κομμάτια με ενδιαφέρουσες παραλλαγές, όπως μανίκια, τσέπες, φιόγκους, ruffles και ζώνες ή ακόμη και με εντυπωσιακούς όγκους, για παράδειγμα μία μπλούζα με έντονες βάτες ή ένα παντελόνι με μεγάλη καμπάνα. Extra styling tip: Τα animal prints αποτελούν το ιδανικό match και έχουν αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο πως μπορούν να χαρίσουν έξτρα πόντους στην εικόνα σας.

Home Sweet Home

leonardo-2086015-03-lobby-seating-o-664327.jpg
Stamba Hotel στη Γεωργία

Πέρα από τον κόσμο της μόδας -όπου κυριαρχεί και ξεχωρίζει-, η παλέτα του καφέ και του μπεζ είναι από τις καλύτερες, πιο safe, διαχρονικές αλλά και ταυτόχρονα σύγχρονες επιλογές στο interior design. Όπως όλα τα γήινα χρώματα, έχει χαλαρωτικές ιδιότητες και ενισχύει την αίσθηση της άνεσης και της οικειότητας μέσα σ’ έναν χώρο. Πάρτε ιδέες και εμπνευστείτε από το Scandinavian style στα σπίτια των βόρειων πολιτισμών και διαμορφώστε ανάλογα τη διακόσμηση του δικού σας προσωπικού καταφυγίου.

Personal style choices

Teddy bear παλτό Max Mara, Max Mara Βοutique

To άρωμα Rock’N’Rome της σειράς Bvlgari Allegra

Μεταξωτό πουκάμισο, Massimo Dutti

Ρουζ Giorgio Armani, Hondos Center

Δερμάτινη μπότα Lukas του οίκου Saint Laurent, Kalogirou

Poster της συλλογής σπιτιού “For the Love of Art” της Brunna Mancuso από τη συνεργασία με την H&M

Μενταγιόν Evil Eye Collection σε ασήμι 925 με brown diamonds και αλυσίδα σε χρυσό 10Κ, Katerina Ioannidis

XL τσάντα Falabella της Stella McCartney, Grigio

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021