fbpixel

Search icon
Search
Αυτό είναι το αναβαθμισμένο Grand Resort στη Χαλκιδική όπου «χτυπάει» η καρδιά του καλοκαιριού
MAGAZINE

Αυτό είναι το αναβαθμισμένο Grand Resort στη Χαλκιδική όπου «χτυπάει» η καρδιά του καλοκαιριού

Το Porto Carras μας συστήνεται ξανά με νέα εικόνα και υψηλές υπηρεσίες


Στο εµβληµατικό ξενοδοχείο Porto Carras Grand Resort, στη µαγευτική Σιθωνία της Χαλκιδικής, χτυπάει η καρδιά του καλοκαιριού, µε την απόλυτη αρµονία να είναι ο πρωταγωνιστής. «Πνιγµένο» σ’ ένα παρθένο, φυσικό περιβάλλον 17.630 στρεµµάτων, δίπλα στην κοσµοπολίτικη µαρίνα του, κατά µήκος µίας αµµώδους ακτογραµµής 9 χλµ. µε γαλάζια κρυστάλλινα νερά και παραλίες βραβευµένες µε «Γαλάζια Σηµαία», οι οποίες κοσµούνται από 25 παρθένους κόλπους, αποτελεί το ιδανικό place to be. Με πρόσφατα αναβαθμισμένους χώρους από τη νέα διεύθυνση και υψηλές υπηρεσίες, τα 324 πολυτελή δωµάτια του 5* Meliton σχεδόν αγγίζουν τον ορίζοντα, µε ονειρεµένη θέα στη θάλασσα, τη µαρίνα ή τα γήπεδα του γκολφ, ενώ οι 155 σουίτες προσφέρουν την απόλυτη lifestyle εµπειρία σε συνδυασµό µε τις υψηλού επιπέδου παροχές κι εγκαταστάσεις του συγκροτήµατος.

dji-0558.jpg
map-photos-3.jpg

Highlights

1. Η Villa Kalyva Mare, ανάµεσα στους µικρούς µαγευτικούς κολπίσκους, στη βάση του απέραντου δάσους και των αµπελιών, µε πέντε υπνοδωµάτια και πισίνα πάνω από τη θάλασσα, για απόλυτη πολυτέλεια, άνεση και ιδιωτικότητα.

2. Τα τέσσερα αναβαθμισμένα εστιατόρια και διαφορετικά µπαρ, για µια γαστρονοµική εµπειρία µε τοπικά προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας, αλλά και ο µεγαλύτερος οργανικός αµπελώνας στην Ελλάδα - κι ένας από τους πιο µεγάλους στην Ευρώπη. Τους λάτρεις του κρασιού περιµένει περίπατος στις φυτείες του, ξενάγηση στα κελάρια του Οινοποιείου και δοκιµές παλαιωµένων κρασιών κατευθείαν από τα βαρέλια του Κτήµατος Porto Carras.

3. Το ανανεωµένο γήπεδο γκολφ, 18-οπών και Par 72, που εκτείνεται σε 450 στρέµµατα και φιλοξενεί παίκτες από όλον τον κόσµο, για εξάσκηση µε ορίζοντα τα µαγευτικά τοπία.

4. Η αναβαθµισµένη µαρίνα, µε χωρητικότητα 315 θέσεων ελλιµενισµού και δυνατότητα φιλοξενίας µεγάλων σκαφών (έως 60 µ.).

5. Για ιδιαίτερες στιγµές ψυχαγωγίας, το Καζίνο Meliton Privé, που λειτουργεί ανανεωµένο, προσδίδοντας το κάτι παραπάνω στη διασκέδαση ενοίκων κι επισκεπτών.

two-bedroom-villa-with-private-pool.jpg

Info

Porto Carras Grand Resort

Σιθωνία Χαλκιδικής

τηλ. +30 23750 77500

portocarras.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2021