fbpixel

Search icon
Search
Αstrology Calling: Ανακαλύψτε ποια είναι η πιο παρεξηγημένη πλευρά του κάθε ζωδίου
WELLNESS

Αstrology Calling: Ανακαλύψτε ποια είναι η πιο παρεξηγημένη πλευρά του κάθε ζωδίου

12 χαρακτηριστικά που τελικά δεν είναι τόσο ακριβή


Τα memes της αστρολογίας είναι πλέον η αγαπημένη ασχολία όλων όσων ασχολούνται με το Instagram. Είναι βέβαιο, λοιπόν, πως κι εσείς έχετε ανακαλύψει μερικές σελίδες που καταφέρνουν να περιγράψουν περιληπτικά όλα τα χαρακτηριστικά που αναγνωρίζετε στον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, είναι συχνό να πέφτουν σε στερεοτυπικές απόψεις που σίγουρα δε σας εκφράζουν. Έτσι, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά τα οποία τελικά δεν ανταποκρίνονται απόλυτα στην πραγματικότητα και να δώσουμε μια διαφορετική οπτική στις πιο «παρεξηγημένες» πτυχές του κάθε ζωδίου. 

zodia-xaraktiristika-3.jpg

Κριός - Επιθετικός

Μια από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις σχετικά με τους Κριούς είναι ότι είστε συνεχώς σε μια φλογερή διαμάχη τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό σας. Αν και αυτή η διατύπωση μπορεί να «κλέβει» λίγη από την πραγματικότητα, η αλήθεια είναι όμως πως οι τριβές που έχετε, δε σας κάνουν πάντα επιθετικούς, αλλά αντιθέτως σας καθιστούν ξεκάθαρους. 

Ταύρος - Κουρασμένος

Λένε ευγενικά πως οι Ταύροι αγαπάτε την τεμπελιά. Μπορεί να λατρεύετε να είστε χαλαροί και συχνά να υιοθετείτε μια στάση απροθυμίας, αλλά ο παραπάνω ισχυρισμός σίγουρα δεν ισχύει. Έτσι, για εσάς δεν είναι θέμα «κούρασης» απλώς έχετε μάθει που χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας. Αυτό, φυσικά φαίνεται από το γεγονός πως όταν βρείτε αυτό που αγαπάτε, το κάνετε με τον καλύτερο τρόπο!

Δίδυμος - Επιπόλαιος

Δεν παίρνετε τον εαυτό σας πολύ σοβαρά, οπότε οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, θεωρούν πως αυτή η στάση σας δείχνει μια επιπολαιότητα. Παρόλα αυτά, εσείς γνωρίζετε πολύ καλά πως η ενέργειά σας είναι διαθέσιμη μόνο για πράγματα τα οποία αξίζουν την προσοχή σας και για άτομα τα οποία εμπιστεύεστε. 

zodia-xaraktiristika-2.jpg

Καρκίνος - Συναισθηματικός

Υπάρχει μια θεωρία που ισχυρίζεται πως οι Καρκίνοι είναι οι νοσταλγικές ψυχές του ζωδιακού χωρίς παρόλα αυτά να συνεχίζει λέγοντας πως οτιδήποτε στοχεύσουν, στο τέλος το καταφέρνουν. Έτσι για εσάς που το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας περιστρέφεται γύρω από τη δημιουργία του αισθήματος ασφάλειας οι περισσότεροι αγνοούν πως αποτελείτε τελικά μια «συναισθηματική υπερδύναμη» που είναι δύσκολο να βρεθεί. 

Λέων - Εγωιστής

Όλοι γνωρίζουν την ανάγκη σας αν είστε στο προσκήνιο. Για αυτούς, λοιπόν, που μένουν στα «μεγάλα γράμματα» αποτελείτε ένα εγωιστικό ζώδιο. Παρόλα αυτά, όσοι σας γνωρίζουν ξέρουν πως μπορεί να αναζητάτε την προσοχή, αλλά ως Λέοντες είναι στην πραγματικότητα είστε ένα από τα πιο γενναιόδωρα άτομα.

Παρθένος - Τελειομανής

Αν και συχνά χαρακτηρίζεστε για την τελειομανία και την επιλεκτικότητά σας, αυτό που οι περισσότεροι αγνοούν είναι πως προσπαθείτε να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Όλα μπορούν να βελτιωθούν, οπότε εσείς οι Παρθένοι αφιερώνετε περισσότερο χρόνο για να βρείτε τις σωστές λύσεις. 

zodia-xaraktiristika-4.jpg

Ζυγός - Αναποφάσιστος

Μία από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις σχετικά με εσάς τους Ζυγούς είναι ότι είστε αναποφάσιστοι. Παρόλο που αυτή η διατύπωση έχει μέσα της μια δόση αλήθειας, είναι σαφές πως το πρόβλημα δεν εντοπίζεται εκεί αλλά αντιθέτως παίρνετε το χρόνο σας επειδή θέλετε πάντα να σταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά. Εκεί όπου το κεφάλι και η καρδιά σας συγκρούονται, εκεί ακριβώς βρίσκεται η ευαισθησία σας. 

Σκορπιός - Παθιασμένος

Υπάρχει αυτό το στερεότυπο ότι οι Σκορπιοί είστε λάτρεις του σεξ. Εμείς σας επιβραβεύουμε αλλά προσθέτουμε σε αυτό πως η επιμονή σας για μια καλή ερωτική ζωή, μπορεί πάντα να συνοδεύεται από την αμέριστη ανάγκη σας για ηρεμία και αποχή από τον κοινωνικό σας περίγυρο κατά διαστήματα. Έχοντας επίγνωση της επιρροής σας, συχνά δίνετε το αίσθημα του ανεκπλήρωτου στους συντρόφους σας. Μια κατάσταση που σας -και τους- οδηγεί σε πάθη. 

Τοξότης - Αδέσμευτος

Όσον αφορά τις παρανοήσεις κι εσείς -οι Τοξότες- αποτελείτε ένα από τα ζώδια που έχουν το δικό τους «παρατσούκλι». Η ανάγκη σας για ελευθερία από τα κοινωνικά πρότυπα, από τις σχέσεις και από οτιδήποτε μπορεί να σας στερήσει τον χρόνο σας συχνά παρερμηνεύεται. Με το νόημα της ζωής να δίνεται από τις απλές καθημερινές χαρές, για εσάς όλα είναι απλά. Έτσι, είναι βέβαιο πως δε σας ενοχλεί η δέσμευση αλλά θέλετε ανθρώπους που να συμβαδίζουν με τις σκέψεις σας. 

zodia-xaraktiristika-1.jpeg

Αιγόκερως - Συντηρητικός

Λένε πως εσείς οι Αιγόκεροι είστε συντηρητικοί και πως το μυαλό σας επεξεργάζεται μόνο όσα έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας πορεία. Παρόλα αυτά, με την ταπεινότητα, την υπομονή και τη σκληρή δουλειά να σας εκφράζουν, η αλήθεια είναι πως ο συντηρητισμός καλύτερα θα ήταν να ονομαστεί ως υπευθυνότητα. 

Υδροχόος - Ασταθής

Χαρακτηρίζεστε ως αρκετά ιδιόρρυθμοι και η εσφαλμένη αντίληψη πως είστε το ακριβώς αντίθετο ενός σταθερού ανθρώπου πολλές φορές, σας κάνει να νιώθετε αδικημένοι. Χωρίς να κατηγορείται κανείς, η αλήθεια είναι πως τη μια μέρα μπορεί να κάνετε διαλογισμό στις 7 το πρωί και την άλλη να κάνετε ασύστολο κλάμπινγκ μέχρι εκείνη την ώρα. Ασταθείς όχι, αλλά αρκετά προσαρμόσιμοι θα έλεγε κάποιος καλοδιάθετος.  

Ιχθύς - Κακόκεφος

Με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα και με τη φαντασία σας να αποτελεί ένα ατού, οι Ιχθείς, τείνετε να έχετε τη φήμη των πιο κλειστών ανθρώπων. Αυτό που πολλές φορές δε σας αναγνωρίζουν είναι πως «κάτω από την επιφάνεια» υπάρχουν βαθιά ευαίσθητα σημεία που σας κάνουν ιδιαίτερα συναισθηματικούς. Έτσι, δε θα λέγαμε πως είστε κακόκεφοι απλώς ότι περιορίζεστε αρκετά στον εαυτό σας.