fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Άρωμα Ελλάδας: Τα must-have items με ελληνικό χαρακτήρα για το φετινό καλοκαίρι

Για τον Απρίλιο σας προτείνω τα δικά μου αγαπημένα


Άρωμα Ελλάδας: Τα must-have items με ελληνικό χαρακτήρα για το φετινό καλοκαίρι

Είμαστε στην καρδιά της άνοιξης και ήρθε η στιγμή να κάνουμε κάποια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας. Η εποχή επιβάλλει μικρές αλλαγές, με τις οποίες θα δούμε τι κρατάμε, τι αφήνουμε και τι πρέπει ν’ αποκτήσουμε. Ας φτιάξουμε λίγο τη διάθεσή μας με μικρές πινελιές.

hotel.jpg
Ξενοδοχείο Ploes στη Σύρο

Όσο περνάει ο καιρός, νιώθουμε ακόμη πιο δυνατό και φωτεινό τον ελληνικό ήλιο, με την ελπίδα μας για ένα μαγευτικό κι ελπιδοφόρο καλοκαίρι να μεγαλώνει. Αντλώντας έμπνευση από την ίδια μας τη χώρα, ξεκίνησα να κάνω τις “made in Greece” επιλογές μου για μια σεζόν γεμάτη Ελλάδα. Άλλωστε, οι έλληνες δημιουργοί και σχεδιαστές βρίσκονται πίσω από άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις, όχι μόνο στον χώρο της μόδας, αλλά και της τέχνης και του interior design. Έτσι, η δημιουργικότητα και ο σύγχρονος σχεδιασμός τους θα μας συντροφεύουν στις all day long εμφανίσεις μας φέτος. Υπέροχα σχέδια και ξέγνοιαστα χαμόγελα, σε συνδυασμό με αποχρώσεις του γαλάζιου και του λευκού, θα «ντύσουν» μοναδικά τις στιγμές μας. Γιατί το ελληνικό design πάντοτε υμνούσε τη μοναδικότητα της χώρας μας μέσα από το ταλέντο των εκπροσώπων του. Αυτόν τον μήνα, λοιπόν, στηρίζουμε όλες αυτές τις προσπάθειες, γιατί είναι ωραίο για έναν ακόμη λόγο να είμαστε “proud to be Greeks”.

1

The it bag

Η τσάντα, το απόλυτο must-have, φέρει την υπογραφή του my favorite ελληνικού brand Ζeus & Dione. H Kymata είναι εμπνευσμένη από το παραδοσιακό ταγάρι του 19ου αιώνα.

2

Shoes addict

Τα clogs είναι το hot item της σεζόν, που πρέπει ν’ αποκτήσουμε. Το σχέδιο Marilisa από το Ancient Greek Sandals βρίσκεται στη shopping list μου! (Karida 1912)

3

Ιn love

Με τα σκουλαρίκια Il Paradiso earrings σε σχέδιο της Lito Fine Jewelry (Link) από κίτρινο χρυσό 14Κ με brilliant -cut κίτρινα διαμάντια κοράλλια και λαμπραντορίτες.

4

Classic with a twist

Με τη limited edition capsule collection Sophia Thinking Bauhaus, το ομώνυμο brand παρουσιάζει ιδιαίτερα αντικείμενα με κλασικά στοιχεία και σύγχρονη ματιά, όπως οι βιβλιοστάτες Oceanid. 

5

E is for Evil Eye

Η Έλενα Βότση δημιουργεί μοναδικά κοσμήματα και αντικείμενα design που ξεχωρίζουν. 

6

Ιn love with Fashion

Το ελληνικό luxury brand Αncient Kallos εμπνέεται από τη δυναμική γυναίκα-σύμβολο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, τη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, και δίνει το όνομά της στην νέα της συλλογή. Αγαπημένο μου και must have item το ριγέ φόρεμα Bouboulina, εμπνευσμένο από τις ρίγες της ελληνικής σημαίας.

Κεντρική Φωτογραφία: Zeus + Dione SS21 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021