fbpixel

Search icon
Search
Απόβαση στο απόλυτο ινσταγκραμικό spot της πόλης που θα σας αφήσει τις καλύτερες γευστικές εντυπώσεις
LET'S BOOST YOU UP

Απόβαση στο απόλυτο ινσταγκραμικό spot της πόλης που θα σας αφήσει τις καλύτερες γευστικές εντυπώσεις

Από brunch μέχρι tasty snacks για όλες τις ώρες, το Pink Dot Café θα σας ξετρελάνει


Νέα σεζόν, νέες προκλήσεις. Τι θα δοκιμάσουμε στο Pink Dot Cafe; Έχουμε κλείσει μόλις λίγους μήνες ζωής, κι ο κόσμος ακόμη δεν έχει δει σχεδόν τίποτα από αυτά που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Σύντομα, στον κατάλογό μας θα δείτε τα burgers που ετοιμάζουμε. Θα υπάρχει ποικιλία στις γεύσεις, ώστε να μπορούν να καλύψουν τις προτιμήσεις κάθε ουρανίσκου! Kαθώς ο χειμώνας είναι προ των πυλών, θέλουμε να τον καλωσορίσουμε με βελουτέ σούπες ημέρας, για energy boost. Και για να πάμε και στην αγαπημένη περίοδο όλων, τα Χριστούγεννα, να σας πω ότι η σεφ μας ετοιμάζει ήδη το εορταστικό μενού. Κάποια από τα γλυκά που θα δοκιμάσετε είναι τάρτα σοκολάτας με κάστανο, τάρτα με κρέμα κολοκύθας και μηλόπιτα με αμυγδαλόκρεμα!

pinkdot.png
Image Source: @pinkdotcafe

Το καλύτερο που συμβαίνει αυτήν τη στιγμή είναι… Πάρτι, πάρτι, πάρτι! Είμαστε πολύ περήφανοι που τόσος κόσμος μάς εμπιστεύεται για τις σημαντικές του στιγμές. Είτε πρόκειται για πάρτι γενεθλίων, είτε για bachelorette, για εμάς κάθε event είναι μοναδικό, μια νέα πρόκληση. Οι θεματολογίες ποικίλλουν κι εμείς θέλουμε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, ώστε να δημιουργούμε σε όλους παραμυθένιες αναμνήσεις.

Ευεξία, διατροφή, ενέργεια. Ποια είναι η πρότασή σας για ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο; Για τους λάτρεις των healthy γεύσεων, οι επιλογές είναι πολλές και πρόκειται ν’ αυξηθούν. Κάποια από τα πιάτα που προτείνουμε είναι: vegan zucchini linguine, yogurt & smoothie bowls, avocado toast και κάποιες από τις gluten free γεύσεις μας. Οι κατάλογοί μας έχουν dietary info με σύμβολα για τα πιάτα και τα ροφήματά μας που είναι κατάλληλα για vegans, όπως και για αυτά που είναι gluten free. Έτσι, βοηθάμε τον κόσμο να επιλέξει πιο εύκολα αυτό που του ταιριάζει.

Αν θα έπρεπε να προτείνετε μόνο μια επιλογή από το menu σας ποια θα ήταν αυτή; Ξεκάθαρα τα Velvet cake μας. Όποια γεύση κι αν προτιμάτε (red, rose, mocha ή carrot) τα προτείνω ανεπιφύλακτα!

Αν το Pink Dot ήταν γεύση, ποια θα ήταν; Πριν καν μπει κάποιος στο Pink Dot, θα δει παντού τριαντάφυλλα. Είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας, η μυρωδιά μας, η έμπνευσή μας, το χρώμα και σίγουρα η γεύση μας.

Σε πρακτικό επίπεδο, πώς φροντίζετε για την ασφάλεια του κοινού, ώστε να εμπιστευτούν οι πελάτες και τον χειμώνα τον χώρο και τις υπηρεσίες σας; Η συνεχής πρόληψη για την πανδημία είναι κάτι που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλων μας. Από την πλευρά μας, τόσο ως χώρος εστίασης, όσο και σε ατομικό επίπεδο, τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα με μεγάλη ευλάβεια, ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία των πελατών μας και του προσωπικού μας. Τον χειμώνα, θα συνεχίσουμε με τα μέτρα που ήδη έχουμε λάβει, όπως η χρήση μάσκας από το προσωπικό μας, τα αντισηπτικά και οι ειδικές σημάνσεις, η συνεχής απολύμανση των τραπεζιών, οι κατάλογοι σε μορφή QR code, καθώς και η ολοήμερη φυσική ανακύκλωση του αέρα. Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις και προσπαθούμε να βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, ώστε να εξασφαλίσουμε στο μέγιστο δυνατό τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται για την έξοδό τους.

Boost you up tip of the day: Morning Ritual: Τι καλύτερο για να ξεκινήσετε την ημέρα παρέα με τις φίλες σας από το να απολαύσετε ένα brunch στο πιο Ινσταγκραμικό spot της πόλης!
pink.jpg

About

Ω ναι, το Pink Dot Café είναι από εκείνα τα μέρη που αναρωτιέσαι αν είναι όντως τόσο τέλειo όσο και η ινσταγκραμική του εκδοχή. Από το dreamy, ροζ flower cave του, που έριξε το instagram, ως τις υπερτέλειεςπορσελάνες, τα fine γλυκά και το παγωτό, τους βελούδινους καπουτσίνο, τις λεπτομέρειες στα τέλεια σεταρισμένα τραπέζια, τα πολύχρωμα smoothies, τα φρουτώδη ροζέ κρασιά και τα cocktails ως το ευγενικό προσωπικό, που είναι πάντα εκεί για να τα κάνει όλα να μοιάζουν τέλεια κι εύκολα. Ένα combo αυτών και πολλών ακόμα είναι που συνθέτουν αυτό το παραμύθενιο concept, το τόσο τέλειο όσο φαίνεται. Η Αγγελική Χόντου, η γυναίκα πίσω από το ιδιαίτερο project, μας εξηγεί γιατί το Pink Dot Café είναι τόσο μοναδικό.

Info

Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 84, Θεσσαλονίκη (Apollonia Politia)

τηλ. 2310 806053

info@pinkdotcafe.gr

FB: @Pink Dot

Instagram: @pinkdotcafe