fbpixel

Search icon
Search
APOELLA: Το ελληνικό fashion brand που κάνει level up στo Resortwear
THE LOOK

APOELLA: Το ελληνικό fashion brand που κάνει level up στo Resortwear

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή της Apoella, που φέρει ελληνική υπογραφή και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό


Η Apoella, που πήρε το όνομά της από τις ρίζες της και σημαίνει «Από την Ελλάδα», αποτυπώνει τη διαχρονική κομψότητα της ελληνικής κληρονομιάς μαζί με την αβίαστη αίσθηση του στιλ του ελληνικού καλοκαιριού. Πρόκειται για ένα fashion brand που εξυμνεί την ανεμελιά του "resort way of living" και την αίσθηση της ομορφιάς που έχει να προσφέρει η φύση.

Το 2014 ήταν η χρονιά δημιουργίας της, αλλά και η αρχή για μια πορεία γεμάτη εκπλήξεις και πολλή δημιουργικότητα. Σήμερα, παρουσιάζει τα πιο lifestyle beach concept stores που προσφέρουν μια εμπνευσμένη αγοραστική εμπειρία για high-end resorts και παραθαλάσσιους προορισμούς, αλλά και μια εξαιρετικά επιμελημένη επιλογή από greek brands και τους καλύτερους διεθνείς resort designers. Εκτός αυτών, αναπτύσσει ένα δικό της brand που αντανακλά το στιλ και τα πάθη της ιδρύτριας, Χριστίνας Πλακόπητα, την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική αισθητική που βιώνεται σε όλα τα καταστήματα Apoella αλλά και την ελεύθερη αίσθηση που έχει κανείς στην παραλία. Βρίσκεται σε κοσμοπολίτικες γωνιές της Ελλάδας στο Sani Resort στη Χαλκιδική, στο Costa Navarino στη Μεσσηνία, στο Daios Cove στην Κρήτη, στο Nous στη Σαντορίνη, στα Ikos Resorts στην Κέρκυρα, στην Κω αλλά και στη Μαρμπέλα και Μαγιόρκα στην Ισπανία.

Η νέα SS24 συλλογή της χαρακτηρίζεται από τον αέρα του ελληνικού καλοκαιριού και τα essentials που μπορούν να μας στηρίξουν σε κάθε περίσταση - με έναν τρόπο ανεπιτήδευτα κομψό. Από cover-ups, μέχρι statement και πιο καθημερινά resort looks, αξεσουάρ που ενδείκνυνται για την πρακτικότητα αλλά και την αναβαθμισμένη τους αισθητική, πρόκειται για έναν all-in-one destination μόδας που αξίζει να εξερευνήσετε.

Παρακάτω, ανακαλύψτε τα πιο fashionable highlights της νέας συλλογής!

Beachwear

dsc-7434.jpg


Από τα αέρινα cover-ups μέχρι τα μοντέρνα μπικίνι, η έννοια του beachwear έχει λάβει μια ανάλογη αναβάθμιση προσφέροντας μια ποικιλία επιλογών για όλες τις στιλιστικές προτιμήσεις αλλά και τους διαφορετικούς γυναικείους σωματότυπους. Στην Apoella μπορείτε να βρείτε διαχρονικές προτάσεις που ταυτόχρονα «υπακούν» και στις πιο επίκαιρες τάσεις. Ανακαλύψτε τις linen και poplin επιλογές σε άνετες γραμμές που μπορούν να σας συνοδεύσουν όλη την ημέρα. 

Our top picks:

electra-linen-playsuit-denim.png

BUY HERE: Electra Linen Off Shoulder Playsuit

amalia-lace-linen-mini-wrap-dress-white.png

BUY HERE: Amalia Linen Mini Wrap Dress

cara-linen-mini-dress-pink.png

BUY HERE: Cara Linen Mini Dress Pink

Resortwear

aphrodite.webp

Τα αέρινα υφάσματα και οι ανάλαφρες σιλουέτες της νέας collection απογειώνουν την έννοια του resortwear που αντιπροσωπεύει πλήρως το brand. Ταυτόχρονα, μετατρέπονται σε κομμάτια κλειδιά για τις καλοκαιρινές ημέρες και νύχτες. Φορέματα, matching sets αλλά και playsuits που αναδεικνύουν τη σιλουέτα κάθε γυναίκας είναι τα κύρια designs που μπορούμε να βρούμε. 

Our top picks:

screenshot-2024-05-20-at-15033-pm-removebg-preview.png

BUY HERE: Antigone Drop Shoulder Playsuit Nude

screenshot-2024-05-20-at-15011-pm-removebg-preview.png

BUY HERE: Amanda Short Wrap Dress Cream

screenshot-2024-05-20-at-15023-pm-removebg-preview.png

BUY HERE: Aphrodite Off Shoulder Puff Sleeve Short Dress Lavender

Summer Bags

mykonos.jpg

Από τη λίστα των summer must-haves δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι μεγάλες, ευρύχωρες τσάντες που προσθέτουν και ένα μοναδικά stylish twist. Φέτος, δίνουμε βάση στις raffia και canvas bags που μπορούν να μας μεταφέρουν αβίαστα από το resort στην πόλη - και στην Apoella θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών που συναρπάζουν τις fashion lovers. 

Our top picks:

andros-tote-bamboo-raffia-straw-bag-mint.png

BUY HERE: Andros Tote Bamboo Raffia Straw Bag

mykonos-bamboo-natural-straw-tote-bag-beige.png

BUY HERE: Mykonos Bamboo Natural Straw Tote Bag

riviera-canvas-tote-striped-navy-front.png

BUY HERE: Riviera Canvas Tote Striped

...And a bit of home elevation

campaign.png

Εκτός του τομέα της μόδας, δεν ξεχνάμε να δημιουργήσουμε την κατάλληλη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και στους χώρους μας. Με αυτόν τον τρόπο θα μεταφέρετε το resort way of living και στην καθημερινότητά σας, δίνοντας ένα breath of fresh air στο σπίτι σας. Ανακαλύψτε τα themed lifestyle κεριά και diffusers της Apoella με αρώματα που αποτυπώνουν την αίσθηση κάθε νησιού και αγαπημένου παραθεριστικού προορισμού, προσφέροντας την τέλεια ανάμνηση των τελευταίων σας παραθαλάσσιων διακοπών.

Our top picks:

sani-candle-03.png

BUY HERE: Sani Candle

apoella-09-02-0771.png

BUY HERE: Crete Diffuser

Info: apoella.com