fbpixel

Search icon
Search
Απόδραση-«μαγεία» στο απόλυτο καταφύγιο γαλήνης μια ανάσα από τη Θεσσαλονίκη
MAGAZINE

Απόδραση-«μαγεία» στο απόλυτο καταφύγιο γαλήνης μια ανάσα από τη Θεσσαλονίκη

Το Unedo All Seasons Boutique Hotel ξεχωρίζει ως το απόλυτο καταφύγιο γαλήνης στον Παλαιό Παντελεήμονα


Η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο είναι η ιδανική στιγμή για ανασύνταξη δυνάμεων και για να παρατείνουμε την αίσθηση ελευθερίας που μας χάρισαν οι διακοπές. Τα road trips συνεχίζονται, αυτήν τη φορά προς προορισμούς που μας ανεβάζουν επίπεδα, καθώς καλωσορίζουμε στις καρδιές μας την πιο γοητευτική εποχή του χρόνου. Ο δρόμος μάς οδηγεί στον Παλαιό Παντελεήμονα Πιερίας, εκεί όπου αναζητήσαμε την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας στο Unedo All Seasons Boutique Hotel. Στην είσοδο του γραφικού οικισμού του χωριού, αυτό το εξαιρετικά προνομιακό από θέα all-season ξενοδοχείο διαθέτει 11 δωμάτια και σουίτες, όπου η διακριτικότητα και η γαλήνη αποκτούν πραγματικό νόημα. Θα το επισκεφθείτε για χαλάρωση και σύνδεση με την περιβάλλουσα φύση, παραδομένοι στη διακριτική πολυτέλεια και τις εξαιρετικές ανέσεις του.

Αισθητική σε Αρμονία

fzjov3q.jpg

Εδώ, η αρχιτεκτονική ακολουθεί παραδοσιακούς ρυθμούς, με την πέτρα και το ξύλο να κυριαρχούν τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, δημιουργώντας ένα αρμονικό περιβάλλον που αποπνέει οικειότητα και ζεστασιά. Τα ψηλά ταβάνια, η διακριτική επίπλωση και οι προσεγμένες λεπτομέρειες στα δωμάτια και τις σουίτες αφήνουν τις αισθήσεις να εστιάσουν εκεί που πρέπει: στη μαγεία του τοπίου και στην απόλαυση της πιο φιλόξενης εκδοχής της απλότητας.

Στιγμές Αληθινής Χαλάρωσης

3iamxg1g.jpg

Ενισχύοντας την αίσθηση οικειότητας, ο χώρος του τζακιού είναι ανοιχτός καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου ως το επίκεντρο για ιστορίες και χαλάρωση. Είναι ένα σημείο όπου οι αναμνήσεις δημιουργούνται και μοιράζονται - κάτι που συνθέτει τη φιλοσοφία του Unedo.

Με μία ενημερωμένη λίστα κρασιών, προτάσεις για ευφάνταστα κοκτέιλ από το μπαρ και επιλεγμένα συνοδευτικά, το Unedo σε προσκαλεί να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία, έχοντας πανοραμική θέα τόσο στον Όλυμπο όσο και στη θάλασσα.

Σε αυτόν τον ονειρικό προορισμό η φύση, η αρχιτεκτονική και η φιλοξενία συναντώνται με τρόπο μοναδικό, προσκαλώντας σας να απολαύσετε την απόλυτη ηρεμία σ’ ένα από τα πιο παραμυθένια μέρη της χώρας.

Info: Παλαιός Παντελεήμονας Πιερίας, τηλ.: 2351 800303, www.unedohotel.gr, Facebook: Unedo Boutique Hotel, Instagram: @unedo_allseasons_boutiquehotel

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024