fbpixel

Search icon
Search
Anya Taylor-Joy: Η Queen's Gambit star και πρέσβειρα του Dior παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα
PEOPLE & MOMENTS

Anya Taylor-Joy: Η Queen's Gambit star και πρέσβειρα του Dior παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα

Η ίδια και ο Malcolm McRae ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου


Ιδιαίτερα όμορφη, επιτυχημένη και πάντα χαμογελαστή, η Anya Taylor-Joy έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές το ταλέντο της στην υποκριτική, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες σειρές και ταινίες των τελευταίων ετών. Τη διάσημη ηθοποιό γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Queen's Gambit, τη mini σειρά του Netflix για την οποία όλοι μιλούσαν τη χρονιά που κυκλοφόρησε.

Η αγαπημένη ηθοποιός δε σταματά να μας εκπλήσσει μέσα από τα επαγγελματικά της βήματα, ενώ έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό που την ακολουθεί σε ό,τι καταπιάνεται. Μάλιστα, οι fans της επιθυμούν συνεχώς να μαθαίνουν ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για την προσωπική της ζωή, παρά το γεγονός πως η ίδια προτιμά να διατηρεί low profile και να μην αποκαλύπτεται ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ιδιωτική της ζωή.

Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγες οι φορές που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για εκείνη και τον σύντροφό της. Συγκεκριμένα, η ίδια ξεκίνησε να βγαίνει με τον ηθοποιό Malcolm McRae στις αρχές του 2021, με τα πρώτα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για το νέο ειδύλλιο της showbiz τον Απρίλιο του ίδιου έτους. Έναν χρόνο και μερικούς μήνες μετά, φτάνοντας στο σήμερα δηλαδή, οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μυστική τελετή στην Αμερική.

280307579-544661300664300-6568897610528944603-n.jpg
Image source: @anyataylorjoy


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι βρισκόταν αυτές τις ημέρες στην Αυστραλία για τα γυρίσματα του prequel του Mad Max: Fury Road, ενώ το δημοσίευμα της DailyMail αναφέρει πως κατά την επιστροφή τους στην Αυστραλία, η Anya Taylor-Joy φαινόταν πολύ χαρούμενη και έδειχνε σε όλους το δαχτυλίδι του γάμου της, γεμάτη περηφάνια. Με τη σειρά του, το Page Six υποστηρίζει πως το ζευγάρι είναι, πλέον, επίσημα μαζί, καθώς παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή σε δημαρχείο. 

Η είδηση του γάμου τους κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ εμείς θυμόμαστε τα λόγια της ηθοποιού, η οποία στο παρελθόν είχε μιλήσει για τον σύντροφό της σε συνέντευξή της: «Μπορεί να μην έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο και είναι δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα είναι και τέλειο, γιατί όταν είμαστε μαζί εκτιμάμε περισσότερο ο ένας τον άλλον. Οι καθημερινές μας δραστηριότητες μου δίνουν μεγάλη χαρά. Είπα στον σύντροφό μου τις προάλλες ότι το διάβασμα είναι το χόμπι μου. Βλέπω το διάβασμα ως κάτι που πρέπει να κάνω. Το αγάπησε γιατί κάνει το ίδιο. Βρήκα επιτέλους κάποιον που θα κάθεται ευχαρίστως σιωπηλός μαζί μου και θα διαβάζουμε. Βασικά είμαστε 80 χρονών και επτά χρονών ταυτόχρονα και λειτουργεί πολύ καλά όλο αυτό».

image-wusEt.jpg


Αξίζει να αναφέρουμε, πως πριν από μερικές ημέρες ο φωτογραφικός φακός των paparazzi τούς απαθανάτισε να περπατούν στους δρόμους του Σίδνεϊ, με την προσοχή όλων να εστιάζεται στο χέρι της 26χρονης ηθοποιού. Πιο συγκεκριμένα, φορούσε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο σε πράσινη απόχρωση, επιβεβαιώνοντας έτσι της φήμες για τον γάμο τους. Ωστόσο, τόσο η ίδια η ηθοποιός όσο και οι εκπρόσωποί της δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη την είδηση του γάμου.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι όλοι αυτοί που θέλουν να μάθουν τα πάντα για τον σύντροφό της. Ο Malcolm McRae, πέρα από ηθοποιός, είναι και μέλος μιας μπάντας που ονομάζεται "More". Τόσο στην υποκριτική όσο και στο τραγούδι, κάνοντας ολοένα κι εξελισσόμενα βήματα, ενώ στη ζωή του πορεύεται με γνώμονα τον έρωτα.

anya-taylor-joy-marries-boyfriend-malcolm-mcrae-165824524716x9.jpg


Δημιουργικός και καλλιτεχνική φύση, αναζητά συνεχώς τρόπους για να ενισχύσει τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις τους, πραγματοποιώντας σπουδές σε πανεπιστήμια ανά τον κόσμο. Το 2020, συμμετείχε σε μια μικρού μήκους ταινία, το "How'dy", ενώ ο πατέρας του που έχει φύγει από τη ζωή είναι κάτι σαν φύλακας άγγελός τους.

What a love story!