fbpixel

Search icon
Search
Ankle boots: 5+1 classy τρόποι για να συνδυάσετε το πιο it trend στα παπούτσια
THE LOOK

Ankle boots: 5+1 classy τρόποι για να συνδυάσετε το πιο it trend στα παπούτσια

Tα looks που δε θα μπορείτε να αποχωριστείτε


Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα στο χώρο της μόδα από το να συνδέουμε την άνεση με το στιλ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλος ο fashion world μάχεται τον τελευταίο καιρό για wearable items, τα οποία μπορούμε να τα φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, χαρίζοντας μας ευελιξία και διαχρονικότητα.

Τα υποδήματα «παίζουν» βασικό ρόλο στη δημιουργία πρακτικών συνόλων για πλήθος περιστάσεων. Ένα από τα πιο διαδεδομένα σχέδια σ’ αυτήν την κατηγορία τις τελευταίες σεζόν είναι τα ankle boots. Η δυναμική τους θα είναι πολύ έντονη και τους επόμενους μήνες, γεγονός που τα κατατάσσει απαραίτητα για μία ενημερωμένη συλλογή. Καθώς αποτελεί ένα διάσημο design δεν είναι περίεργο να ψάχνετε ανανεωμένους συνδυασμούς για τα καθημερινά σας σύνολα. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, ανακαλύψτε τις μοντέρνες ιδέες που μας παρουσιάζουν τα it girls και απογειώστε τις εμφανίσεις σας!

Denim pants

ankle-boots-7.jpg
Image source: @whowhatwear

Ο πιο απλός και διαδεδομένος συνδυασμός είναι μαζί με το τζιν παντελόνι μας. Μπορεί να σταθεί σε πλήθος περιστάσεων από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επιλέξτε ένα straight leg blue jean μαζί με λευκά high heels ankle boots. Προσθέστε ένα πλεχτό πουλόβερ από πάνω και για να κάνετε τη διαφορά μη διστάσετε να προσθέσετε ένα it coat ή jacket. Μόλις έχετε δημιουργήσει ένα outfit και για τα πρωινά στο γραφείο αλλά και για απογευματινές βόλτες με φίλους.

Minimal

ankle-boots-2.jpg
Image source: @pepamack


Για όλες εσάς που είστε υποστηρικτές του μινιμαλισμού, αυτό το σχέδιο υποδημάτων θα σας «λύσει» τα χέρια. Η μαύρη εκδοχή τους θα είναι αυτή που δε θα μπορείτε να αποχωριστείτε. Μπορείτε να δημιουργήσετε total neutral looks, βασισμένο σε μπεζ ή γκρι αποχρώσεις αλλά και να δοκιμάσετε να "μπλέξετε" τα χρώματα, όπως για παράδειγμα να ταιριάξετε το μαύρο με το καμηλό. Ολοκληρώστε με black Chelsea ankle boots και μία it bag στις ίδιες αποχρώσεις.

Suit

ankleboots-5-MEf3O.jpg
Image source: @juliesfi

Τα κοστούμια είναι από τα κομμάτια που βρίσκονται πρώτα στη λίστα των επιλογών πολλών γυναικών. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την casual αισθητική που μπορούν να μας χαρίσουν, συνδυάζοντας τα με αθλητικά παπούτσια. Τώρα ήρθε η στιγμή να αναφερθούμε στη chic εικόνα που μπορούμε να δημιουργήσουμε χωρίς να πρέπει να επιλέξουμε ψηλοτάκουνα. Επενδύστε σ’ ένα ζευγάρι cowboy style ankle boots, συνδυάστε το με το κοστούμι σας και απογειώστε την εικόνα σας. Ιδανική επιλογή και για τα πρωινά στο γραφείο.

Bermuda shorts

ankle-boots-3.jpg
Image source: @greceghanem

Η θερμοκρασία μας επιτρέπει ακόμα να παρουσιάζουμε τέλεια σύνολα βασισμένα στις βερμούδες χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια για να κάνουμε δύσκολο layering. Προτιμήστε τη βερμούδα σας μαζί μ’ ένα top σε έντονες αποχρώσεις κι ένα πλεχτό γιλέκο και ολοκληρώστε εμφάνισή σας μ’ ένα ζευγάρι it boots. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο απλά αλλά παράλληλα και πολύ fashionable.

Leather pants

ankle-boots-6.jpg
Image source: @emilisindlev

Για όλες εσάς που αγαπάτε να «παντρεύετε» τις τάσεις, έχετε την τέλεια ευκαιρία. Μη διστάσετε λοιπόν να συνδυάσετε ένα δερμάτινο παντελόνι με chunky sole ankle boots. Μάλιστα για να κάνετε ακόμα ένα πιο ενημερωμένο και μοντέρνο σύνολο, ξεφύγετε από τις κλασικές αποχρώσεις του δέρματος όπως είναι το μαύρο ή το μπορντό και κινηθείτε σε πιο it tones, όπως έκανε και το απόλυτο fashion icon, Emili Sindlev. Η έντονη χρωματική αντίθεση που θα κάνουν αυτά τα δύο κομμάτια μεταξύ τους θα δώσουν την τέλεια αρμονία στην εικόνα σας. Ήρθε η στιγμή να ξεκινήσετε να πειραματίζεστε με τα items και να μη φοβάστε τις ιδιαίτερες εικόνες.

Print on print

ankle-boots-4.jpg
Image source: @wethepeoplestyle

Η κλασική και απλή μαύρη εκδοχή των ankle boots πέρα από τη διαχρονικότητα που χαρίζει στα σύνολά σας, μπορεί να λειτουργήσει και «υποστηρικτικά» σε δύσκολους συνδυασμούς κομματιών, όπως είναι αυτός του print on print. Καθώς για πολλές γυναίκες ο συνδυασμός δύο διαφορετικών μοτίβων είναι μία απαιτητική διαδικασία, η επιλογή ουδέτερων items που θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά είναι μεγάλη βοήθεια. Όποιο λοιπόν κι αν είναι το στιλ σας πάντα θα πρέπει να υπάρχει στη συλλογή σας αυτό το σχέδιο, το οποίο θα λειτουργεί ως key-item όταν θα επιλέγετε να βγείτε από τη ζώνη άνεσή σας.