fbpixel

Search icon
Search
Ανδρική μόδα: Οι τάσεις από τις F/W 2022 πασαρέλες που μπορείτε να δοκιμάσετε από τώρα
TRENDS & CATWALKS

Ανδρική μόδα: Οι τάσεις από τις F/W 2022 πασαρέλες που μπορείτε να δοκιμάσετε από τώρα

Plus, τα κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσετε αυτήν την περίοδο


Οι Fall/Winter '22 συλλογές των μεγαλύτερων fashion houses λειτούργησαν ως πηγή έμπνευσης για κάθε σύγχρονο άνδρα, που επιμελείται την εικόνα του και θέλει να συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής. Από τα κομψά, αυστηρά παλτό του οίκου Prada, μέχρι τα σκούρα denim και τα δερμάτινα των Dolce&Gabbana, Fendi και Dsquared2, αλλά και τα ρομαντικά florals του Dior, ήδη έχουν διαμορφωθεί οι τάσεις των επόμενων σεζόν, προκαλώντας μας να τις δοκιμάσουμε asap!

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα hot right now trends, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε για τα looks σας από τώρα. Με τα κατάλληλα items και τα απαραίτητα αξεσουάρ θα έχετε δημιουργήσει το απόλυτο outfit, που θα σας καθιερώσει στο απόλυτο fashion icon!

1. Dark jeans

Dsquared2 F/W '22

Τα σκούρα τζιν βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα διαχρονικό trend, το οποίο είναι πάντα μια safe επιλογή και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα σε κάθε outfit και περίσταση. Μάλιστα, οι Dsquared2 επαναφέρουν τα light wash των '00s και τις αντιθέσεις στα χρώματα, ενώ καλούν κάθε άντρα να υιοθετήσει ένα look με πιο loose κομμάτια, τα οποία είναι πολύ πιο updated και ταυτόχρονα απίστευτα άνετα.


Jean, Dsquared2, Intervista
Sweater, Zara
Scarf, Milano
UGG, Kalogirou

2. Classic coat

Prada F/W '22

Ένα κλασικό μαύρο παλτό δεν πρέπει να απουσιάζει από καμία αντρική γκαρνταρόμπα. Έχει τον τρόπο να προσδίδει κομψότητα, με έναν απλό, minimal τρόπο, ενώ μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και τα πιο basic σύνολα. Φέτος, είχε γι' άλλη μια φορά την τιμητική του στις πασαρέλες, με τον οίκο Prada και τον Raf Simons να απογειώνει αυτό το απόλυτα διαχρονικό κομμάτι. Για να το μεταφέρετε στο σήμερα και να δώσετε ένα πιο cool vibe στο outfit σας, επιλέξτε μέσα από το παλτό σας ένα hoodie και συνδυάστε το με ένα oversized παντελόνι ή ακόμα και με φόρμα για το απόλυτο athleisure style.


Coat, Boss, Intervista
Hoodie, Bizzaro
Track pants, Hionidis
Gloves, Bizzaro

3. New leather

Fendi F/W '22

Το δέρμα στα ρούχα είναι μια από τις πιο hot τάσεις των τελευταίων ετών, ενώ φέτος είδαμε πως πήρε ανανεωμένη διάσταση. Συγκεκριμένα, οι μεγαλύτεροι οίκοι, όπως οι Fendi και Dolce&Gabbana, παρουσίασαν leather items σε χρώμα, ενώ μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική είναι το vinyl που έχει έρθει για να μείνει. Ακόμα, για εσάς τους πιο τολμηρούς, μια απίστευτα stylish ιδέα είναι να δοκιμάσετε ένα total leather look, το οποίο θα απογειώσει το στιλ σας.


Leather pants, Celine Homme, Mr Porter
Leather jacket, Selected Homme, Hionidis
Socks, Calzedonia
Cap, LOEWE, Mytheresa

4. Bold colors

Dolce&Gabbana F/W '22

Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να γεμίσετε την γκαρνταρόμπα σας με χρώμα, ανεβάζοντας τη διάθεσή σας στα ύψη με μία μόλις κίνηση! Στα περισσότερα runways για τη σεζόν Fall/Winter 2022-2023 είδαμε τα neon και πιο bold χρώματα να πρωταγωνιστούν και να δίνουν fun και μοντέρνα διάσταση στα περισσότερα από τα looks. Από ένα statement puffer jacket μέχρι ένα κοστούμι ή ένα αξεσουάρ που θα κάνει τη διαφορά, μπορείτε να διαλέξετε το στιλ που σας ταιριάζει ή και να πειραματιστείτε με κάτι που μέχρι τώρα δεν έχετε δοκιμάσει.


Puffer jacket, Apollonia Politia
Wallet, Stefano Ricci, Diamantis
T-shirt, Karl Lagerfeld, Intervista
Scraf, Bizzaro

5. Florals

Dior F/W '22

Τα florals έχουν την τιμητική τους και μας προκαλούν να τα εντάξουμε στα καθημερινά μας σύνολα. Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά μ' ένα floral bomber jacket, όπως είδαμε και στο πρόσφατο show του οίκου Dior. Μη σας προβληματίζει το συγκεκριμένο μοτίβο, καθώς εάν επιλέξετε τα ιδανικά -neutrals κατά προτίμηση- χρώματα θα εξασφαλίσετε ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Προτιμήστε τα μικρότερα λουλούδια που είναι πιο σύγχρονα και θα χαρίσουν μια ιδιαίτερη, αλλά και minimal πνοή στην εικόνα σας.


Jacket, Zara
Shirt, Polo Ralph Lauren, Apollonia Politia
Belt, Santoni, Diamantis
Shoes, Emporio Armani, Intervista