fbpixel

Search icon
Search
...And Just Like That: Η επιστροφή της Samantha, τα άπταιστα ελληνικά της Carrie και η επερχόμενη σεζόν
PEOPLE & MOMENTS

...And Just Like That: Η επιστροφή της Samantha, τα άπταιστα ελληνικά της Carrie και η επερχόμενη σεζόν

Τι είδαμε στο φινάλε της sequel σειράς του αγαπημένου Sex And The City;


"And Just Like That..." το επιτυχημένο show ανανέωσε για τρίτη σεζόν στο HBO Max.«Είμαστε ενθουσιασμένοι που περνάμε περισσότερο χρόνο στο σύμπαν του Sex And The City λέγοντας νέες ιστορίες για τη ζωή αυτών των φιλόδοξων χαρακτήρων που υποδύονται αυτοί οι καταπληκτικοί ηθοποιοί», δήλωσε ο παραγωγός και παρουσιαστής Michael Patrick King. Τα νέα κυκλοφόρησαν λίγο πριν το τέλος της 2ης σεζόν σήμερα 24 Αυγούστου.

Η σειρά θα ξαναβρεί τη Sarah Jessica Parket (Carrie Bradshaw), τη Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) και την Kristin Davis (Charlotte York) καθώς διατηρούν τους ρόλους τους από το «Sex and the City», δείχνοντας πως είναι σήμερα και τις αλλαγές στην ζωή τους.

Εκτός άλλων, η δεύτερη σεζόν εμπεριείχε δύο επιστροφές - εκπλήξεις.  Αυτή του Aidan (John Corbett), αλλά και αυτή που μόλις είδαμε με τη Samantha Jones (Kim Cattral), γεγονός που ενθουσίασε το κοινό, καθώς η ίδια παλαιότερα είχε αρνηθεί κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο sequel.

Samantha Jones is...back!

screenshot-2023-08-25-at-111301-am.png

Μπορεί να εμφανίστηκε μόνο σε μια σκηνή και αυτό να παραμείνει έτσι, όμως για ένα μόνο βράδυ, το σύμπαν του "Sex and the City" ολοκληρώθηκε προκαλώντας στους θαυμαστές απόλυτο ενθουσιασμό. Σύμφωνα με πηγές, η Cattral γύρισε τον διάλογό της στις 22 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη, χωρίς να δει ή να μιλήσει με τους πρωταγωνιστές της σειράς, συμπεριλαμβανομένης της Sarah Jessica Parker.

Στη σκηνή, η Samantha, η οποία στη σειρά έχει μετακομίσει στο Λονδίνο, είχε μια τηλεφωνική συνομιλία με την Carrie. Στην πρώτη σεζόν του "And Just Like That", η Carrie ασχολήθηκε με την αποξενωμένη Samantha μέσω γραπτού μηνύματος και στο φινάλε, οι δύο τους έκαναν ένα σχέδιο να δουν η μία την άλλη προκειμένου να συμφιλιωθούν.

Όλα δείχνουν ότι η Samantha σκόπευε να πάει στο δείπνο που προγραμμάτισε η Carrie, αν και ζει στο Λονδίνο. Τελικά χάνει την πτήση της για Νέα Υόρκη και λέει «Μου τα είπαν όλα η Charlotte και η Miranda. Θα σου έκανα έκπληξη! Είναι το διαμέρισμά σου και έπρεπε να αποτίσω φόρο τιμής». Ζητά από την Carrie να τη βάλει σε ανοιχτή ακρόαση, για να μιλήσει στο σπίτι. «Ευχαριστώ για όλα, υπέροχο, σπίτι! Carrie, συγχαρητήρια και καληνύχτα» και κλείνει με ένα ζεστό χαμόγελο και ένα φιλί στο τηλέφωνο.

hbo-max.webp
Στο τηλεφώνημα έγινε ακόμα μια αξιοσημείωτη αναφορά σε μια αξέχαστη στιγμή του Sex and The City, όταν η Samantha υποδιώταν μια Βρετανίδα, την Annabelle Bronstein, η οποία ήταν member του πολυπόθητου Soho House. 

Το Entertainment Tonight παρουσιάζει όλη τη σκηνή αλλά και note-worthy background λεπτομέρειες.

Carrie speaks...greek!

Οι εκπλήξεις στη σειρά «And Just Like That» συνεχίστηκαν. Στο φινάλε του δεύτερου κύκλου, οι Έλληνες τηλεθεατές έμειναν πραγματικά άφωνοι, όταν άκουσαν τη Sarah Jessica Parker να μιλά άπταιστα ελληνικά. Συγκεκριμένα, η «Carrie» βρίσκεται ξαπλωμένη σε κάποια παραλία της Ελλάδας παραγγέλνοντας στον σερβιτόρο δύο cosmopolitan cocktail. Το απόσπασμα ανέβηκε από έναν θαυμαστή της σειράς στο TikTok. «Συγγνώμη, μπορούμε να έχουμε άλλα δύο Cosmopolitans;», ακούγεται να λέει η Sarrah Jessica Parker, ενώ στη συνέχεια ευχαριστεί τον σερβιτόρο.


@miss.tsop #andjustlikethat #τικτοκ #τικτοκgreece #❤️ #???? #carriebradshaw #greeklife #omg #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος - Miss.tsop ????

The new season

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε ότι από την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν, το «And Just Like That…» κατατάσσεται ως το #1 Max Original και είναι η σειρά του μέσου με τις περισσότερες προβολές μέχρι σήμερα», δήλωσε η Sarah Aubrey, επικεφαλής του Max Original.

«Καθώς πλησιάζουμε στο πολυαναμενόμενο φινάλε της σεζόν την Πέμπτη, αναδεικνύουμε το σύμπαν μας και την υπέροχη ομάδα συγγραφέων, παραγωγών, cast και συνεργείων του που συνεχίζουν να μας γοητεύουν, 25 χρόνια αργότερα, με δυναμικές φιλίες και συναρπαστικές ιστορίες. Ανυπομονούμε να δει το κοινό που θα βγάλει η τρίτη σεζόν τους αγαπημένους μας New Yorkers»


Images from: HBO MAX