fbpixel

Search icon
Search
...And just like that:  Όσα γνωρίζουμε για την 2η season της λαμπερής σειράς
ARTS & CULTURE

...And just like that: Όσα γνωρίζουμε για την 2η season της λαμπερής σειράς

Το cast και τα spoilers της παραγωγής που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023


"And just like that...επεισόδιο 201", δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram πριν λίγες ημέρες η πρωταγωνίστρια της σειράς, Sarah Jessica Parker, δίνοντας σε όλους εμάς μια πρώτη γεύση της παραγωγής. Η προετοιμασίας της δεύτερη season του "And just like that..." ξεκίνησε και επίσημα. Η εικόνα του του σεναρίου που μοιράστηκε μαζί μας η δημοφιλής ηθοποιός δεν αποκάλυψε πολλά, βέβαια. Η 47χρονη Sara Ramirez, συμπρωταγωνίστρια της Parker, δημοσίευσε επίσης, ένα στιγμιότυπο από το backstage. Η ίδια, σε μια φωτογραφία με τους διαλόγους και οδηγίες έγραψε απλά: "Shhhhh...." με μια συνοδευτική λεζάντα. Η φωτογραφία φαίνεται ότι τραβήχτηκε σε ένα τραπέζι ανάγνωσης των ηθοποιών, καθώς είχε μια κάρτα με το όνομα του χαρακτήρα της, Che. 

307986720-775931090357275-8215345520107518492-n.jpg
@sarahjessicaparker
308240277-847261696263445-1438592275467533515-n.jpg
@therealsararamirez

Στον πρώτο κύκλο, σε σενάριο του Michael Patrick King, παρακολουθήσαμε τη ζωή της  Bradshaw ως single πενηντάρας μετά το θάνατο του Big, τη Hobbes να χωρίζει από τον Brady για να μετακομίσει στο Los Angeles μαζί με την σύντροφό της, Che Diaz και την York να ανατρέφει τα δύο παιδιά της με τον πάντα αξιολάτρευτο σύντροφό της. Αν και η Kim Cattrall αρνήθηκε να συμμετάσχει στο έργο, ο χαρακτήρας της, Samantha Jones, αναφέρθηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, θέλοντας την ίδια να ζει στο Λονδίνο. Η πρώτη season των δέκα επεισοδίων ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 και πριν από την επιβεβαίωση υπήρχαν φήμες από ηθοποιούς και παραγωγούς ότι οι θαυμαστές θα μπορούσαν να απολαύσουν έναν δεύτερο κύκλο δέκα επεισοδίων.

Η δεύτερη season του Just Like That επιβεβαιώθηκε στις τις 21 Μαρτίου 2022 από το HBO Max. Ο σκηνοθέτης και παραγωγός, Michael Patrick King, δήλωσε τότε: "Είμαι ευτυχής και ενθουσιασμένος που θα αφηγηθώ περισσότερες ιστορίες για αυτούς τους ζωντανούς, τολμηρούς χαρακτήρες, τους οποίους υποδύονται αυτοί οι καταπληκτικοί ηθοποιοί". 

5vcphmyhslk339hh413ysvb8rk5-1.jpeg

Σύμφωνα με το ELLE UK: «Ο διευθυντής περιεχομένου του HBO και του HBO Max, Casey Bloys, δήλωσε πέρυσι στο Vulture ότι μια δεύτερη σεζόν ήταν "σίγουρα μια συζήτηση που θα κάνουμε. Ωστόσο, δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα ακόμη.»

Όσον αφορά τους παλιούς χαρακτήρες, η Cattrall έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να επαναλάβει το ρόλο της. Μιλώντας για μια πιθανή επιστροφή στη σειρά σε συνέντευξή της στο Variety, είπε: «Αυτό είναι ένα όχι». Σχετικά με τον ρόλο του πρώην συντρόφου της Carrie, Aidan Shaw, sτο παρελθόν είχε αναφερθεί ότι  θα μπορούσε να αναβιώσει για τη δεύτερη σεζόν του "And Just Like That...". Ένα δημοσίευμα του Deadline, που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 19 Αυγούστου, πυροδότησε εικασίες ότι ο ίδιος μπορεί να επιστρέψει.

sarah-jessica-parker-26.webp

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερης season, ο King δήλωσε στο Variety ότι στόχος τους είναι να προβληθούν τα νέα επεισόδια το καλοκαίρι του 2023.