fbpixel

Search icon
Search
Αναζητάτε πολυτελείς & ασφαλείς διακοπές; Tο resort που θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής
ESCAPE

Αναζητάτε πολυτελείς & ασφαλείς διακοπές; Tο resort που θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής

Το Soleado Luxury Villas στη Φούρκα της Χαλκιδικής υπόσχεται να κάνει το φετινό σας καλοκαίρι μοναδικό


Το καλοκαίρι είναι η εποχή που αφήνουμε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και βγαίνουμε από τη ρουτίνα μας, νιώθοντας την ανάγκη για μερικές ημέρες πλήρους χαλάρωσης και απόλαυσης μαγικών καλοκαιρινών σκηνικών. Κλασική και πάντα αγαπημένη επιλογή τόσο για τους Θεσσαλονικείς όσο και για την υπόλοιπη Ελλάδα, η Χαλκιδική αποτελεί μονόδρομο για όλους εσάς που θέλετε να περάσετε μοναδικά, να χαρείτε την ηρεμία που είναι συνώνυμη του καλοκαιριού και να βουτήξετε σε καταγάλανα νερά.

Κι επειδή η όλη εμπειρία σας ξεκινά από την επιλογή του ιδανικού καταλύματος, που θα σας προφέρει όλα όσα χρειάζεστε για μια άριστη διαμονή, το Soleado Luxury Villas -κτισμένο στη Σκάλα Φούρκας της Χαλκιδικής- θα αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό για εσάς, μιας και υπόσχεται πολυτελείς και ασφαλείς διακοπές -δύο βασικά χαρακτηριστικά που θεωρούνται απαραίτητα στη διαδικασία αναζήτησης του κατάλληλου resort.

The ultimate stay experience

2-Q9RfC.jpg

Πρόκειται για έναν private παράδεισο, που αναδεικνύει όλη τη γοητεία της Χαλκιδικής και συνδυάζει το άμεσο contact με τα natural στοιχεία -το πράσινο της φύσης και το μπλε της θάλασσας- και το high end living που όλη έχουν ανάγκη για τις διακοπές τους. 

Το Soleado Luxury Villas αποτελείται από οκτώ πολυτελείς βίλες με όλα τα σύγχρονα comforts και φανταστική θέα από τα παράθυρα. Σαν bonus, μια κορυφαία beachfront μεζονέτα τεσσάρων επιπέδων ανήκει και αυτή στις εγκαταστάσεις του resort, όπως επίσης και οι ιδιωτικές πισίνες και ο κήπος, κάνοντας έτσι την εμπειρία να φαντάζει ασυναγώνιστη τόσο σε ό,τι στο indoor σκηνικών των κατοικιών, όσο και στο outdoor περιβάλλον.

Η κάθε λεπτομέρεια και όλα τα updated facilities συνθέτουν ένα άκρως ειδυλλιακό σκηνικό, το οποίο μετατρέπεται στο απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο, μιας και παρέχει στους επισκέπτες κάθε πιθανή πολυτέλεια που σίγουρα θα συμβάλει στο να κάνει τις διακοπές τους αξέχαστες!

Paradise on earth

1-opE1u.JPG

Καταπράσινος και ονειρικά διαμορφωμένος, ο περιβάλλοντας χώρος του συγκροτήματος θα σας μαγέψει και θα σας κάνει από το πρώτο λεπτό να νιώσετε «ένα» με τη φύση. Πρόκειται για ένα σκηνικό που δίνει την αίσθηση πως βγήκε απευθείας από παραμύθι και γίνεται το ιδανικό σημείο χαλάρωσης για καλοκαιρινές days & nights με φίλους, τη σχέση ή την οικογένειά σας. 

Από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, το outdoor περιβάλλον του resort σάς καλεί να αφήσετε τις μυρωδιές του ολάνθιστου κήπου να σάς συνεπάρουν και να σάς εντάξουν σε ένα mentality πλήρους αναζωογόνησης και zen ρυθμών, μακριά από τα άγχη της πόλης. Χαρείτε τη φανταστική θέα που προσφέρεται χάρη στην προνομιακή θέση των βιλών, θαυμάστε το απέραντο γαλάζιο, «αδειάστε» το μυαλό σας και αφεθείτε στην αυθεντική φιλοξενία του ελληνικού καλοκαιριού.

Nature meets luxury

1-Log6w.JPG

Η θέα στο Αιγαίο μετατρέπεται σε ένα από τα βασικά highlights της περιοχής και οι βίλες του Soleado γίνονται η βάση για να την απολαύσετε. Εάν βρεθείτε εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά της βραβευμένης με γαλάζια σημαία παραλίας της Φούρκας, που απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από το resort. Στον ιδιαίτερο και μοναδικό αυτόν τόπο οι ευκαιρίες για άμεση επαφή με τη φύση είναι ανεξάντλητες!

Όταν η νύχτα πλησιάζει, επιστρέψτε στη βίλα σας, χαλαρώστε πνεύμα και σώμα στις εξωτικές αιώρες, στις άνετες ξαπλώστρες δίπλα στην ιδιωτική σας πισίνα ή στους αναπαυτικούς χτιστούς καναπέδες και αφήστε το βλέμμα σας να πλανάται στο ομορφότερο ηλιοβασίλεμα της χερσονήσου. Plus, όλες οι κατοικίες είναι εξοπλισμένες με ό,τι μπορεί να χρειαστείτε κατά τη διαμονή σας, όπως ηλεκτρικές συσκευές, free Wi-Fi, smart TV πολυτελή προϊόντα περιποίησης και φροντίδας, welcome basket και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Special greek gastronomy

1-Aa5N5.JPG

Πολλές φορές, οι διακοπές γίνονται συνώνυμες με το καλό φαγητό, με τις local γεύσεις και με τις απίθανες μυρωδιές που αναδύονται στην ατμόσφαιρα. Μαζί με όλα τα υπόλοιπα, στην περιοχή προσφέρονται απίστευτες μεσογειακές γεύσεις κι ελληνική γαστρονομία για απαιτητικούς ουρανίσκους!

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να γευτείτε τοπικά προϊόντα από τη γη της Χαλκιδικής, ολόφρεσκα ψάρια, πεντανόντιμες αστακομακαρονάδες, καθώς και πολλά ακόμα στα εστιατόρια της περιοχής. Ακόμα κι αν δεν επιθυμείτε να γευματίσετε έξω από την ιδιωτική σας βίλα, μπορείτε να παραγγείλετε οτιδήποτε χρειαστείτε από τα εστιατόρια όποτε θέλετε.

Safety is a priority

0.JPG

Last but not least, η ομάδα του Soleado έχει προβλέψει για την απολύμανση και την καθαριότητα των βιλών. Έχει φροντίσει, μάλιστα, να πάρει αυστηρά υγειονομικά μέτρα, ώστε να υποδεχτεί τους guests με απόλυτη ασφάλεια, θέτοντας στο επίκεντρο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Πραγματοποιήστε την κράτησή σας σήμερα κι επωφεληθείτε από τις καλοκαιρινές προσφορές!

Info

Site: soleado-villas.com

Instagram: @soleado_luxury_villas

Facebook: Soleado Luxury Villas

Τηλέφωνο: 695 1660724