fbpixel

Search icon
Search
Ανακαλύψτε το luxurious ξενοδοχείο στην Κρήτη που εναρμονίζεται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον
MAGAZINE

Ανακαλύψτε το luxurious ξενοδοχείο στην Κρήτη που εναρμονίζεται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον

Το Cretan Malia Park δίνει την αίσθηση της ελληνικής αυθεντικής φιλοξενίας


Πλήρως ενταγµένο στο περιβάλλον του, το Cretan Malia Park είναι ένα κατάλυµα που διαθέτει εκλεπτυσµένη ελληνική ταυτότητα. Περιτριγυρισµένο από ένα ειδυλλιακό φυσικό τοπίο µε πλούσια ιστορία –σε κοντινή απόσταση βρίσκεται αρχαιολογικός χώρος των Μαλίων και τα ερείπια ενός µινωικού ανακτόρου-, αποτελεί, τόσο λόγω της αύρας όσο και της κρητικής φιλοσοφίας, έναν µικρόκοσµο που µπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες του πολλές ευκαιρίες για εξερεύνηση, περιπέτεια και διαµονή µε γνώµονα την ηρεµία και την ευεξία. Το boutique-style θέρετρο εκτείνεται σε µια τοποθεσία εννιά στρεµµάτων απαράµιλλης οµορφιάς, µε τις εγκαταστάσεις του να προσφέρουν στο έπακρο άνεση χώρου, ενώ τα διάσπαρτα ευρύχωρα δωµάτια -γύρω από τους µεσογειακούς κήπους- οδηγούν στην αµµώδη παραλία µε τα γαλαζοπράσινα νερά. Αυτό που κάνει το Cretan Malia Park να ξεχωρίζει είναι η δέσµευσή του για µια αυθεντική ελληνική εµπειρία φιλοξενίας, που ειδικά αυτό το καλοκαίρι είναι απαραίτητη περισσότερο από ποτέ!

343-mouries-restaurant.jpg

Highlights

1. Στο πλαίσιο της βιώσιµης λειτουργίας µας, µία από τις κορυφαίες δράσεις µας αποτελεί το πρόγραµµα Phaea Farmers -υποστηρίζει άτοµα του προσωπικού που εργάζονται ως αγρότες- και το Phaea Olive Oil.

2. O Creative Consultant Chef Αθηναγόρας Κωστάκος, για µια ακόµη χρονιά δηµιουργεί µενού µε αγαπηµένα αυθεντικά ιταλικά πιάτα, διαχρονικές κρητικές συνταγές και µεσογειακές γέυσεις που βασίζονται στη χρήση εξαιρετικών, εποχιακών, τοπικών υλικών και αντλούν έµπνευση από την πλούσια παράδοση της Κρήτης. Επιπλέον, ο βραβευµένος mixologist Αριστοτέλης Παπαδόπουλος, δηµιουργεί νέα cocktail concepts για τα bar του Cretan Malia.

3. Ένα πρόγραµµα εµπειριών ευεξίας προσφέρει yoga, Pilates και meditation, καθώς και retreats µε καλλισθενική γυµναστική, αναγνώσεις βιβλίου, συνεδρίες µε διατροφολόγους και άλλα πολλά.

4. Τα ολοκαίνουρια Signature Room & Signature Bungalow Garden διαθέτουν ευρύχωρους, φωτεινούς χώρους και µια αξιοζήλευτη ποικιλία από παροχές, ενώ η νέα Two Bedroom Suite αποτελεί ιδανική επιλογή για µεγαλύτερες παρέες ή οικογένειες.

5. Μέσω της νέας συνεργασίας µε το Maison Flâneur, το Cretan Malia προσφέρει στους επισκέπτες µια curated edition από αντικείµενα τέχνης και design, έπιπλα, φωτιστικά κι έναν κατάλογο οικιακών ειδών, που µπορεί κανείς να βρεί στο ξενοδοχείο. Στο νέο κατάστηµα Anthologist φιλοξενούνται κοσµήµατα, αξεσουάρ µόδας, διακοσµητικά, αντίκες, vintage κοµµάτια, αλλά και κρητικά υφαντά.

418-deluxe-suite.jpg
Info: Cretan Malia Park, Μάλια Κρήτης τηλ. +30 28970 31461, cretanmaliapark.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2021