fbpixel

Search icon
Search
Aloha Summer: Τα ολοκαίνουρια Tiki Waikiki cocktails των TGI FRIDAYS είναι ό,τι χρειάζεστε αυτό το καλοκαίρι
MAGAZINE

Aloha Summer: Τα ολοκαίνουρια Tiki Waikiki cocktails των TGI FRIDAYS είναι ό,τι χρειάζεστε αυτό το καλοκαίρι

Γιορτάστε την πιο διασκεδαστική εποχή του χρόνου όπως της αρμόζει


Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα TGI FRIDAYS ξέρουν ακριβώς πώς να το γιορτάσουν! Με την καλοκαιρινή τους Tiki Summer διάθεση, παρουσιάζουν τα ολοκαίνουρια Tiki Waikiki cocktails, που μας ταξιδεύουν νοητά σε ιδιαίτερους εξωτικούς προορισμούς.

Havana Wave: Ένα Κύμα Γεύσης από την Αβάνα

Νιώστε τον ρυθμό του νησιού και τη δροσερή αύρα της Καραϊβικής με το Havana Wave. Αυτό το αναζωογονητικό κοκτέιλ συνδυάζει Havana Club Especial, Sourz Apple Liqueur, Skinos Mastiha Spirit, ginger, φρέσκο χυμό lime, ροδάκινο, νέκταρ αγαύης και Elemakule Tiki® Bitters. Μια έκρηξη δροσιάς και τροπικής απόλαυσης!

Paradise Beach: Το Δικό σας Κομμάτι Παραδείσου

Ακόμα και στην καρδιά της πόλης, μπορείτε να βρείτε τον δικό σας παράδεισο. Το mix από Havana Club Añejo 3 Años, Malibu®, ανανά, γάλα καρύδας, κεράσι και φρέσκο χυμό lime είναι ιδανικό για να χαθείτε σε τροπικές φαντασιώσεις.

b39a1650.jpg

Pineapple Ginger Splash: Γλυκές και Πικάντικες Νότες

Το κοκτέιλ αυτό σας προσκαλεί να βυθιστείτε στον γλυκό και πικάντικο συνδυασμό του από ανανά και ginger, ισορροπημένο τέλεια με premium ρούμι Havana Club Añejo 7 Años, falernum liqueur, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime και νέκταρ αγαύης. Κάθε γουλιά είναι μια βουτιά στο καλοκαίρι!

Κλασικά, Καλοκαιρινά & Αγαπημένα

Πέρα από τις νέες προσθήκες, λατρεμένα καλοκαιρινά cocktails κάνουν την επανεμφάνισή τους. Το Passion Mojito και το Caribbean Rum Punch, μαζί με classics όπως το Zombie και το Mai Tai Royal, αποκτούν τα δικά τους μοναδικά summer twists από τους έμπειρους bartenders των TGI FRIDAYSTM.

Τροπικές Γεύσεις

Τα TGI FRIDAYSTM έχουν πάντα τον τρόπο να απογειώνουν την καλοκαιρινή εμπειρία στην πόλη. Είτε απολαμβάνετε τη θέα του Θερμαϊκού στην πλατεία Αριστοτέλους, είτε χαλαρώνετε στο Mediterranean Cosmos μετά από μια μέρα shopping ή μετά το σινεμά, τα Tiki Waikiki cocktails και οι εξίσου εξωτικές γεύσεις των νέων μεξικάνικων πιάτων, όπως το χορταστικό Chicken Al Pastor και η Puebla Chicken Quesadilla για μοίρασμα, σας περιμένουν για να τα απολαύσετε. It's a Tiki Summer και τα TGI FRIDAYS μάς προσκαλούν να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, να νιώσουμε τον τροπικό ρυθμό του φετινού καλοκαιριού και να αφεθούμε στην απόλυτα δική τους καλοκαιρινή απόλαυση.

Info: www.fridays.gr | Follow: @tgifridaysgr - Facebook | Instagram | Tiktok

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024