fbpixel

Search icon
Search
Almost Christmas: Τι θα φορέσετε στα family gatherings φέτος;
THE LOOK

Almost Christmas: Τι θα φορέσετε στα family gatherings φέτος;

Στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos ανακαλύψαμε τα essentials των πιο cosy & festive ημερών


Με τη γιορτινή περίοδο να είναι just around the corner, οι οικογενειακές μαζώξεις θα γίνονται ολοένα και πιο συχνές, και στόχος είναι να διατηρήσουμε αυτή την ισορροπία μεταξύ λάμψης και άνεσης στο σπίτι. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα Χριστούγεννα αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για να περάσουμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να βιώσουμε ξέγνοιαστες και αξέχαστες στιγμές. Μάλιστα, τόσο οι ημέρες των Χριστουγέννων όσο και αυτές τις Πρωτοχρονιάς είναι οι κατάλληλες για να διασκεδάσουμε ανταλλάζοντας δώρα με την οικογένεια και τους φίλους μας. 

Σίγουρα, όσον αφορά τις εμφανίσεις σας, η γιορτινή αυτή περίοδος πυροδοτεί τις sparkly προσθήκες και τους πιο bold πειραματισμούς που θα κάνουν τη διαφορά. Παρακάτω, σας φανερώνουμε τα στιλιστικά μυστικά και τα πιο easy-to-wear & style κομμάτια από το Mediterranean Cosmos που θα σας βοηθήσουν να προσθέσετε bonus πόντους σε κάθε festive outfit για το σπίτι, αποφεύγοντας τις υπερβολές. 

Ανακαλύψτε παρακάτω τα cosy & chic Christmas staples που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας μας!

A cosy winter dress at 'ALE

image00001.jpeg

Ένα φόρεμα σε midi ή maxi γραμμή αποτελεί go-to winter uniform από το πρωί μέχρι το βράδυ - καθώς μπορεί να σας συνοδέψει με στιλ παντού. Για αυτό, λοιπόν, στην αναζήτησή μου για το ιδανικό χειμωνιάτικο "little black dress" επισκέφθηκα το 'ALE. Το συγκεκριμένο sweater dress προσφέρει την πιο luxurious αίσθηση και την άνεση που έχω ανάγκη για τις stylish μέρες μέσα αλλά και έξω από το σπίτι. Για να δώσω μια πιο unique πινελιά το συνδύασα με μαύρες cowboy boots. 

Jeans & cardigan with a sparkly twist at BSB

image00006.jpeg

Η άνετη (αλλά λαμπερή) διάθεση που κυριαρχεί στις διασκεδαστικές μαζώξεις στο σπίτι, μπορεί να αποτυπωθεί εύκολα και στην εμφάνιση σας. Έχοντας, λοιπόν, στο νου μου πως ένα denim παντελόνι και ένα cardigan αποτελούν τον αγαπημένο μου casual συνδυασμό, θέλησα να το κάνω ένα sparkly spice up. Το BSB πρόσφερε πληθώρα smart casual επιλογών. Λάτρεψα το συγκεκριμένο sparkly denim παντελόνι και την ανανεωμένη λευκή ζακέτα. Πρόκειται για match made in heaven!

A stop for the little ones at Lapin Bébé

lapin-bebe.jpg

Σε περίπτωση που ψάχνετε έναν all-in-one προορισμό για βρεφικά δώρα και essentials, ήρθε η ώρα να επισκεφθείτε το Mediterranean Cosmos! Στο Lapin Bébé βρήκα το πιο cute fluffy onesie από το brand Mamas & Papas, που θα κρατήσει το μωρό σας ζεστό και ultra cosy. Εκτός αυτού, ανακάλυψα τα πιο όμορφα και πρακτικά δώρα για νέους γονείς όπως αυτά τα fun νεσεσέρ αλλά και μια ποικιλία από υπέροχα Christmas ornaments!

Dressing up the kids at DPAM

dpam.jpg

Βάλτε και τα μικρά σας στην ανάλογη Χριστουγεννιάτικη διάθεση επιλέγοντας σύνολα που θα τους κάνουν να νιώσουν την ανάλογη ζεστασιά και αυτοπεποίθηση. Αυτά ακριβώς που έψαχνα (και όχι μόνο) ανακάλυψα στο DPAM, καθώς είχε φανταστικές και extra cosy επιλογές και για τα δύο φύλλα αλλά και για όλες τις προτιμήσεις.

The gift of cosiness at Dirty Laundry

image00011.jpeg

Σε περίπτωση που ψάχνετε το ιδανικό δώρο για έναν άντρα στη ζωή σας, ένα σετ φόρμας από το Dirty Laundry συνδυάζει άρτια την πρακτικότητα με την κομψότητα. Μου άρεσε πάρα πολύ το συγκεκριμένο μοβ σετ που ξεφεύγει από τις δεδομένες επιλογές χρωμάτων - ειδικότερα σε συνδυασμό με αυτό το oversized leather jacket (που μπορείτε να δανείζεστε και εσείς).

Another co-ord moment at Kelly's

image00005.jpeg

Εννοείται πως μπορείτε και εσείς να υιοθετήσετε το athleisure aesthetic και στο σπίτι, με την κατάλληλη επιλογή σετ φόρμας. Σε αναζήτηση για το πιο updated co-ordinating set, βρήκα το συγκεκριμένο στο Kelly's - που συνδυάζει την άνεση και το στιλ. Μπορεί να φορεθεί με τα πάντα από sneakers μέχρι combat boots. 

The perfect in and out shoe at Crocs

image00015.jpeg

Δήλωνα από πάντα λάτρης των Crocs και με το που είδα αυτή την χειμωνιάτικη εκδοχή του κλασικού αυτού summer/autumn shoe με ζεστή φόδρα, ήξερα πως έπρεπε να εισαχθεί άμεσα στη shoe wardrobe μου. Πρόκειται για την ιδανική επιλογή για μέσα στο σπίτι αλλά και σε casual εξόδους, με το αγαπημένο σας denim ή work παντελόνι ή ένα tracksuit. Σας προτείνω να τα συνδυάσετε με warm & fuzzy κάλτσες. 

Jeans & a minimal festive sweater for him at Edward Jeans

image00017.jpeg

Ψάχνετε το ιδανικό at home festive outfit για τον σύντροφό σας; Δεν υπάρχει πιο safe επιλογή από ένα σκουρόχρωμο τζιν και ένα πουλόβερ σε πιο Christmassy χρώματα, όπως το πράσινο σκούρο. Γι' αυτόν τον λόγο κατευθύνθηκα απευθείας στο Edward Jeans που ειδικεύονται στα τζιν αλλά και στα casual but cool looks και των δύο φύλλων. 

Enjoy your Christmas shopping spree!

Info: Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ εθνικής οδού, Α/Δ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών, mediterraneancosmos.gr

Φωτογραφίες: Χριστίνα Δημητριάδου