fbpixel

Search icon
Search
Alexa Chung: Το British it-girl βρίσκεται στην Ελλάδα και παραδίδει μαθήματα στιλ
THE LOOK

Alexa Chung: Το British it-girl βρίσκεται στην Ελλάδα και παραδίδει μαθήματα στιλ

Εμπνευστείτε ελεύθερα...


Το ελληνικό καλοκαίρι βρίσκεται επισήμως σε εξέλιξη, και οι διασημότητες, όπως κάθε χρόνο επιλέγουν να περάσουν ξέγνοιαστα τις μέρες τους στα νησιά. Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες η τηλεπαρουσιάστρια, σχεδιάστρια μόδας και απόλυτο British it-girl, Alexa Chung, μετέφερε τις καλοκαιρινές της περιπέτειες στο ελληνικό νησί της Ύδρας, και αποτέλεσε πηγή στιλιστικής έμπνευσης για τις διακοπές μας. 

Η αγαπημένη μας Βρετανίδα πάντα ξεχώριζε για το προσωπικό της στιλ, αφού δε δίστασε ποτέ να δώσει τη δική της πινελιά σε μια τάση ή να πρωτοστατήσει στη δημιουργία νέων. Μετά από ένα ταξίδι στις ιταλικές ακτές, το μοντέλο μας χαρίζει τώρα ένα εκτεταμένο μάθημα στο ευρωπαϊκό καλοκαιρινό styling με μια βαλίτσα γεμάτη αξιοζήλευτες εμφανίσεις. 

Δείτε παρακάτω τα αγαπημένα μας look της που είναι ο ορισμός της ανεπιτήδευτης κομψότητας
alexa-chung.jpg
Image source: @alexachung

Καθώς οι θερμοκρασίες φτάνουν στα ύψη, το ντύσιμο για το καλοκαίρι απαιτεί πρωτίστως ρούχα που μας κρατούν δροσερές. Επιδιώκοντας να παραμείνει άνετη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Chung συνδύασε ένα μεταξένιο λευκό μίνι φόρεμα του Ουκρανικού brand Anna October με τις iconic μπαλαρίνες της σεζόν από το brand Miu Miu.

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν, έβαλε τις μπαλαρίνες της στο Λονδίνο σε συνδυασμό με ένα πολυσυζητημένο λεοπάρ παντελόνι κάπρι και ένα oversized λευκό πουκάμισο. Έπειτα την είδαμε στο Amalfi Coast να διοχετεύσει την απόλυτη τάση ballet core, σε συνδυασμό με ένα puffy dress και ένα ballerina updo.

alexa-chung-2.jpg

Όπως γνωρίζουμε ήδη από τα προηγούμενα καλοκαίρια, ένα ελαφρύ layer είναι ο ιδανικός σύμμαχος που θα σας διατηρήσει δροσερές αλλά και προστατευμένες από τη βραδινή ψύχρα, βγάζοντάς το και βάζοντάς το ξανά ανάλογα με την περίσταση και τη θερμοκρασία. Η Chung επέλεξε μια ελαφριά πλεκτή ζακέτα, πάνω από ένα διάφανο τοπ, που ακολουθεί απόλυτα τις φετινές SS'23 τάσεις. Συνδύασε το αέρινο look με μια φουσκωτή λευκή φούστα από το cult brand Dôen και μια υφαντή τσάντα-καλάθι από raffia από το γαλλικό brand Rouge

alexa-chung-3.jpg

Για να ανταποκριθεί στο ζεστό καιρό, κάνοντας ταυτόχρονα elevate την εμφάνιση, η Chung επέλεξε ένα ζευγάρι heeled thong sandals από τη μάρκα Toteme. 

alexa-chung-4.jpg

Δίνοντας μια ξεχωριστή νότα σε ένα αγαπημένο καθημερινό ρούχο, η Chung φόρεσε ένα αεράτο πουκάμισο με μπλε και άσπρες ρίγες που ενδείκνυται για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις, και ταιριάζει άψογα με το λευκό σας bikini. Η Chung το συνδύασε με ένα bralette style crop top και ένα ψηλόμεσο σορτσάκι με crochet ύφανση. Ολοκληρωσε με βελούδινα flats της Vibi Venezia, τα οποία μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ, αφού προσδίδουν άνεση, στιλ και θα σας συνοδέυσουν σε κάθε πλακόστροτο δρόμο και σκαλοπάτια. 

Όπως φαίνεται η Βρετανίδα συνεχίζει να ταξιδεύει στα hot spots της Ευρώπης και ανυπομονούμε να δούμε τα looks που ακολουθούν!

Images from: @alexchung