fbpixel

Search icon
Search
Αγίου Βαλεντίνου: Οι ταινίες για να παρακολουθήσετε στο Netflix
SAINT VALENTINE

Αγίου Βαλεντίνου: Οι ταινίες για να παρακολουθήσετε στο Netflix

Οι πιο ρομαντικές παραγωγές που μπορείτε να απολαύσετε είτε μόνοι είτε με τον σύντροφό σας


Καθώς οδεύουμε στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο ρομαντισμός «χτυπάει κόκκινο», με τα ερωτευμένα ζευγάρια -και όχι μόνο- να μπαίνουν στο κλίμα για την μεγάλη μέρα. Για εσάς που θέλετε να περάσετε απολαυστικές στιγμές είτε μόνοι είτε με τον/τη σύντροφό σας, ο τέλειος τρόπος για να το πετύχετε είναι η παρακολούθηση μιας ρομαντικής ταινίας στην πολυσύχναστη πλατφόρμα του Netflix.

Παρακάτω οι δικές μας αγαπημένες παραγωγές, τις οποίες σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

About Time

about-time-span-superjumbo.jpg

Μαθαίνοντας ότι οι άντρες της οικογένειάς του μπορούν να ταξιδεύουν στον χρόνο και να αλλάζουν τις ζωές τους, ο Tim πάει πίσω για να κερδίσει τη γυναίκα των ονείρων του. Στόχος να πάρει πίσω τον χαμένο χρόνο μαζί της και να ζήσουν από κοινού τις στιγμές που τους αναλογούν, ερωτευμένοι και χωρίς περιορισμούς. Πρωταγωνιστούν: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, κ.ά.


Someone Great

someonegreat0.jpg

Πρόκειται για έναν «ανεμοστρόβιλο» μιας ερωτικής ιστορίας: H πρωταγωνίστρια που έχει ζήσει για χρόνια έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της, τον χωρισμό! (πολλές από εμάς μπορεί να ταυτιστούμε). Δείτε το καλύτερα με φίλες και πολύ κρασί! Πρωταγωνιστούν: Gina Rodriguez, Brittany Snow, DeWanda Wise κ.ά.

La la land

la-la-la-land-c.jpg

Το La la land αφηγείται ένα παραμύθι γεμάτο μαγεία και ρεαλισμό. Έτσι άλλωστε είναι ο έρωτας. Προσφέρει ταυτόχρονα τις πιο μαγικές και τις πιο σκληρά ρεαλιστικές στιγμές στους εραστές. Η Μία και ο Σεμπάστιαν, δύο άνθρωποι με στόχο να πετύχουν στις καριέρες τους ως ηθοποιός και πιανίστας αντίστοιχα γνωρίζονται με φόντο το Los Angeles, ερωτεύονται και μοιράζονται με το κοινό την πορεία τους τόσο στον έρωτα όσο και στη ζωή. Πρωταγωνιστούν: Ryan Gosling, Emma Stone, Amiee Conn κ.ά.

Set It Up

set-it-up-glen-powell-zoey-deutch.jpg

Δύο εξαντλημένοι προσωπικοί βοηθοί χρειάζονται επειγόντως διάλειμμα από το γραφείο και συνεργάζονται για να κάνουν τα εργασιομανή αφεντικά τους να ερωτευτούν. Ωστόσο, στο τέλος πέφτουν οι ίδιοι στην παγίδα τους! Το χιούμορ είναι ο λόγος για τον οποίο ξεχωρίζει η συγκεκριμένη παραγωγή στο Netflix. Πρωταγωνιστούν: Zoey Deutch, Glen Powell, Lucy Liu κ.ά.

Love Hard

ie-77767.jpeg

Μια άτυχη στον έρωτα ρεπόρτερ από το Los Angles ταξιδεύει στην άλλη άκρη της χώρας, ώστε να κάνει έκπληξη σε έναν άντρα που γνώρισε σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Nina Dobrev έρχεται αντιμέτωπη με ατυχίες που εμφανίζονται και πάλι μπροστά της, αλλά το μόνο που θέλει είναι να βιώσει τον έρωτα. Άραγε τα καταφέρνει ή θα βιώσει γι' άλλη μια φορά την απόρριψη; Πρωταγωνιστούν επίσης: Jimmy O. Yang, Darren Barnet, James Saito κ.ά.

Sounds Like Love

https-netflixlifecom-files-image-exchange-2021-09-ie-77436.jpeg

Μια ταινία βασισμένη στο best seller μυθιστορήματα "Canciones y recuerdos" της Elisabet Benavent. Έχει να κάνει με τη φιλία και το πόσο δυνατή μπορεί αυτή να είναι μέσα στο πέρασμα των χρόνων, ενώ θέτει στο επίκεντρο τους έρωτες κι ένα ξέγνοιαστο lifestyle, γεμάτο ζωή και όμορφες στιγμές, που έχει τον τρόπο να εμπνέει. Πρωταγωνιστούν: María Valverde, Álex González, Elisabet Casanovas κ.ά.

Marriage History

aaaabai0un9f3dfedlzneghynlnrjzrxrrufcztiwrzopeawuw2ys9v5ggieio8v-gvlgqtflvfihgi6ymia2fkplxydvyhb.jpg

Ένας σκηνοθέτης και η ηθοποιός σύζυγός του παλεύουν με ένα ψυχοφθόρο διαζύγιο που τους ωθεί στα άκρα. Τελικά, είναι η αγάπη αρκετή για να φέρει την ηρεμία στη μεταξύ τους σχέση; Μια ρομαντική, αλλά συνάμα ρεαλιστική ιστορία που έχει τον τρόπο να προκαλεί τις πιο δυνατές συγκινήσεις. Πρωταγωνιστούν: Adam Driver, Scarlett Johansson, Julia Greer κ.ά.

Enjoy!