fbpixel

Search icon
Search
Αγαπάτε τη φωτογραφία; Αυτός είναι ο πανελλήνιος 360 Photo Contest στον οποίο πρέπει να λάβετε μέρος
#GREEKSDOITBETTER

Αγαπάτε τη φωτογραφία; Αυτός είναι ο πανελλήνιος 360 Photo Contest στον οποίο πρέπει να λάβετε μέρος

Ένας μεγάλος 360 Διαγωνισμός Φωτογραφίας από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με έπαθλο μια πλήρη υποτροφία σπουδών σας περιμένει


Εάν αγαπάς τη φωτογραφία και ονειρεύεσαι μια δημιουργική και δραστήρια καριέρα στο χώρο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς 2020, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, σε προ(σ)καλεί να λάβεις μέρος στον 360 Photo Contest!

uyen-nguyen-qjzgj4kojm0-unsplash.jpg



Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας, ο τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας, με ελεύθερο θέμα. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όσους τολμούν να εκφράσουν τη δημιουργικότητα τους και να διεκδικήσουν τη μοναδική ευκαιρία να σπουδάσουν εντελώς δωρεάν στη σχολή Φωτογραφίας, σε όποια από τις πόλεις που χτυπάει η καρδιά του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επιθυμούν: Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά ή Ξάνθη.

tadeusz-lakota-urw8vao9xtk-unsplash.jpg

Διαδικασία συμμετοχής στον 360 Photo Contest

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού και να ανεβάσεις ένα έως τρία έργα σου.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από την Τετάρτη 19 Αυγούστου (Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας) έως την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020.

Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή που αποτελούν οι επαγγελματίες Φωτογράφοι – εκπαιδευτές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, με βάση την ποιότητα, την πρωτοτυπία και την τεχνική αρτιότητα τους.

360-photo-contest-01.jpg


Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει μια πλήρη υποτροφία σπουδών Φωτογραφίας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ενώ ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει μια κάμερα FUJIFILM X-A5. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν ηλεκτρονικά μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή, θα πρέπει το μέγεθος της φωτογραφίας να είναι 2-10ΜΒ και ο τύπος αρχείου JPEG. Η χρήση προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας είναι αποδεκτή.

katrine-lucas-1sfdmqfczdg-unsplash.jpg


Η ανεπανάληπτη σπουδαστική εμπειρία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει οργανώσει ένα ιδανικό πρόγραμμα σπουδών, το οποίο στοχεύει στη δημιουργία πλήρως καταρτισμένων επαγγελματιών. Υποστηρίζοντας τη βιωματική εκπαίδευση, οι σπουδαστές εκπαιδεύονται καθημερινά με hands-on πρακτική, μέσα στα σύγχρονα λειτουργικά εργαστήρια φωτογραφίας, studio φωτογραφίσεων, σκοτεινό θάλαμο, εργαστήρια Η/Υ με iMac τελευταίας τεχνολογίας. Η ανεπανάληπτη σπουδαστική εμπειρία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εμπλουτίζεται με projects και φωτογραφίσεις σε ποικίλους χώρους, ενώ οι σπουδαστές παρουσιάζουν το έργο τους μέσα από εκθέσεις φωτογραφίας, αλλά και την καθιερωμένη εκδήλωση των τομέων Εφαρμοσμένων Τεχνών και Performing Arts, 360 ArtDays.

julius-drost-ds-q7-zkd9c-unsplash.jpg


Οι απόφοιτοι, μετά από διετείς σπουδές, αποκτούν Κρατικό Δίπλωμα, αναγνωρισμένο σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη διεθνώς αναγνωρισμένη Βρετανική πιστοποίηση LRN, που μεγιστοποιεί την αξία των σπουδών και αυξάνει τις επαγγελματικές τους ευκαιρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το πλήρως οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας, που λειτουργεί πρωτοποριακά από το 1996, έχει συνάψει συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου, με σκοπό τη διασύνδεση των σπουδαστών και αποφοίτων με την αγορά εργασίας. Παραμένει στη διάθεση των αποφοίτων για εξατομικευμένη συμβουλευτική όσα χρόνια κι αν περάσουν από την αποφοίτηση τους.

Ενημερώσου για τα προνομιακά δίδακτρα που ισχύουν για τα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.