fbpixel

Search icon
Search
Αγαπάτε τα ψηλοτάκουνα; Μ' αυτούς τους τρόπους θα τα φορέσετε σαν μια πραγματική fashionista
STYLING TIPS

Αγαπάτε τα ψηλοτάκουνα; Μ' αυτούς τους τρόπους θα τα φορέσετε σαν μια πραγματική fashionista

Τα κορίτσια του street style μας δείχνουν πώς να δημιουργήσουμε απόλυτα σύνολα με τα high heels μας


Όλες θα έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχουν κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σας που σίγουρα θα έδειχναν πιο κομψά και ωραία αν τα συνδυάζατε μ’ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Από την άλλη πλευρά, είναι κι εκείνα τα items και τα outfits που δε θα σκεφτόσασταν πολύ εύκολα να τα συνδυάσετε με high heels shoes. Για ακόμα μία φορά τα κορίτσια του street style μας αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν κανόνες και όρια στο προσωπικό στιλ και ότι όλα ταιριάζουν με όλα, αρκεί να μπορούμε να το υποστηρίξουμε και να τα επιλέγουμε επειδή μας αρέσουν και όχι γιατί απλά ανήκουν στις τάσεις.

Τα παπούτσια με ψηλότερο τακούνι ήταν πάντοτε συνώνυμο της κομψότητας και του sophisticated look. Η κλασική αξία και η διαχρονικότητά τους έχει παραμείνει μέσα στα χρόνια αναλλοίωτη, παράλληλα όμως έχουν προσαρμοστεί και στις ανάγκες και τις φρέσκες ιδέες κάθε εποχής. Παρόλα αυτά, ένα ζευγάρι απλές, ψηλοτάκουνες, μαύρες γόβες θα θεωρούνται πάντοτε must. Εάν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν τα high heels, επιθυμείτε να τα φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ και αναζητάτε νέες και μοντέρνες ιδέες για να ανανεώσετε τα σύνολά σας, τότε μη χάνετε άλλο χρόνο. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και δημιουργήστε εμφανίσεις σαν μία πραγματική fashionista, όπως ακριβώς μας έχουν διδάξει τα street style girls!

Denim pants

high-heels-3.jpg
Image source: @pepamack

Ο πιο απλός κι εύκολος τρόπος για να πετύχετε το απόλυτο casual chic σύνολο είναι να συνδυάσετε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια μαζί με το καθημερινό σας τζιν αλλά και το απλό και κλασικό t–shirt σας. Μπορείτε να επιλέξετε όποιο σχέδιο υποδημάτων θέλετε, από κλασικές γόβες μέχρι πέδιλα και μοντέρνα mules ή loafers. Ολοκληρώστε το σύνολό σας με μία it bag και αν σας το επιτρέπει η θερμοκρασία μ’ ένα oversized blazer.

Bermuda

high-heels-4.jpg
Image source: @venswifestyle

Οι βερμούδες αποτελούν ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των fashion girls τον τελευταίο καιρό. Τις έχουμε δει σε όλες τους τις εκδοχές τόσο στα μήκη όσο και στα πολλά και διαφορετικά υφάσματα. Η έντονη δημοτικότητά τους θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες, οπότε είναι ένα item, στο οποίο αξίζει να επενδύσετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Προτιμήστε να δημιουργήσετε ένα total neutral look και ολοκληρώστε το με ένα διαχρονικό trench coat κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα που κινούνται στην ίδια φιλοσοφία. Μπορείτε να φορέσετε και animal prints shoes όπως είναι το leopard pattern.

Skirt

high-heels-7.jpg
Image source: @thestylestalkercom

Οι φούστες ανέκαθεν έμοιαζαν υπέροχες μ’ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Αυτήν την άποψη συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα street style girls. Σας προτείνουμε να επενδύσετε σε μία leather midi skirt –άλλωστε το δέρμα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις- και να τη συνδυάσετε μ’ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Μην ανησυχείτε για τις θερμοκρασίες, διότι πλέον έχετε τη δυνατότητα να τα διαλέγετε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ανεξαρτήτως εποχής.

Dress

high-heels-5.jpg
Image source: @naamiross

Στην περίπτωση που είστε fans των ankle boots, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χαρίσετε στη σιλουέτα σας μερικούς πόντους παραπάνω. Το πιο stylish σχέδιο, το οποίο μπορείτε να διαλέξετε, είναι τα cowboy style. Συνδυάστε μ’ ένα φόρεμα με puff sleeves και θα δημιουργήσετε ένα από τα πιο απλά και παράλληλα πιο μοντέρνα σύνολα για την περίοδο που διανύουμε. Τα ankle boots σ’ αυτό το στιλ έχουν τη μαγική ικανότητα να προσφέρουν ύψος και άνεση και σίγουρα δε θα μπορείτε να τα αποχωριστείτε.

Slouchy pants

high-heels-6.jpg
Image source: @cgstreetstyle


Οι φαρδιές γραμμές έχουν «μπει» για τα καλά στην γκαρνταρόμπα και στην καθημερινότητά μας. Μην ξεχνάτε πως μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στον κόσμο των τζιν για φέτος είναι τα πολύ φαρδιά και μακριά σχέδια. Για να πάτε αυτό το στιλ παντελονιών ένα βήμα παρακάτω μπορείτε να τα ταιριάξετε μ΄ ένα ζευγάρι high heels mules. Εκτός του ότι θα μαγνητίσετε τα βλέμματα με το στιλ σας, θα χαρίσετε κι έξτρα πόντους στη σιλουέτα σας, διότι το ύψος των τακουνιών θα δημιουργήσει μία υπέροχη ισορροπία με τη slouchy αισθητική.

Uniform

high-heels-2.jpg
Image source: @_jeanettemadsen_

Και για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο! Εάν είστε λάτρεις των πειραματισμών και αγαπάτε να δημιουργείτε διαφορετικές εικόνες με μοντέρνα φιλοσοφία, τότε ήρθε η στιγμή να παρουσιάσετε το πιο ιδιαίτερο και παράλληλα αρμονικό σύνολο. Επιλέξτε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και «παντρέψτε» το με τις... φόρμες σας. Κινηθείτε σε πέδιλα ή mules. Για να υπάρχει μια ισορροπία στην εικόνα σας εάν αποφασίσετε να διαλέξετε έντονες αποχρώσεις στα βασικά σας κομμάτια, τότε τα παπούτσια και η τσάντα σας θα πρέπει να είναι σε πιο «ήρεμους» τόνους ή και το αντίθετο. Μη διστάσετε λοιπόν να κάνετε το επόμενο βήμα στο look σας και αφήστε τη φαντασία να σας οδηγήσει σε διαφορετικά στιλιστικά μονοπάτια!