fbpixel

Search icon
Search
A for Accessories: 10 exceptional δώρα για τις ξεχωριστές γυναίκες της ζωής σας
THE GIFT GUIDE

A for Accessories: 10 exceptional δώρα για τις ξεχωριστές γυναίκες της ζωής σας

Οι πιο chic & classy επιλογές για το γιορτινό σας gift guide


Τα Χριστούγεννα και ολόκληρη η γιορτινή περίοδος είναι η ιδανική ευκαιρία για να προσφέρουμε δώρα στους αγαπημένους μας και να τους εκφράσουμε μ' αυτόν τον τρόπο τα συναισθήματά μας. Οι γυναίκες «παίζουν» σημαντικό ρόλο στις ζωές μας, είτε αυτές είναι μέλη της οικογένειας μας, όπως η μητέρα μας ή η αδερφή σας είτε βρίσκονται στον ευρύτερο κοινωνικό μας κύκλο, όπως η κολλητή μας. Όποια κι αν είναι η ξεχωριστή της καρδιάς σας ή της ζωής σας, έχετε την ευκαιρία να τις χαρίσετε ένα δώρο, το οποίο θα της μείνει αξέχαστο.

Τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ αποτελούν βασικό στοιχείο κάθε γυναικείας συλλογής, ενώ παράλληλα συμβάλλουν σημαντικά στη διαχρονικότητά της. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το κατάλληλο για τις special ones σας και να τις το προσφέρετε. Ο καλύτερος «σύμμαχος» αυτής της διαδικασίας είναι το μοναδικό kasparianjewels.gr, το οποίο προσφέρει τις πιο μοντέρνες και stylish επιλογές, που μπορείτε να έχετε στη συλλογή σας μια ολόκληρη ζωή. Μπορείτε να διαλέξετε τα απόλυτα Christmas Gifts μέσα από μία τεράστια ποικιλία επιλογών που θα σας ξετρελάνουν. 

Ανακαλύψτε 10 ultimate δώρα που μπορείτε να χαρίσετε στις ξεχωριστές γυναίκες της ζωής σας τα φετινά Χριστούγεννα!

For your mom 

Η μητέρα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος για τους περισσότερους από εμάς. Γι' αυτό, η επιλογή του δώρου της θα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή. Σας προτείνουμε να τις χαρίσετε ένα κόσμημα, το οποίο θα συνδυάζει τη διαχρονικότητα με το στιλ και θα μπορεί να το ταιριάξει με όλα τις τα κομμάτια από day to night, ανεξαρτήτως περίστασης. Ένα ολόβερο δαχτυλίδι είναι αυτό που ψάχνετε. Κομψότητα και υψηλή αισθητική σε μόλις ένα σχέδιο!

For your daughter 

Μία κόρη αποτελεί τη συνέχεια μας και γι' αυτό αξίζει να τις προσφέρετε ένα δώρο που θα υπάρχει στη συλλογή για ολόκληρη τη ζωή της. Τα κλασικά σχέδια είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και είναι ιδανικά για να απογειώσουν τα every day looks σας. Μία ροζέτα λαιμού θα γίνει εκείνο το all time classic item που θα λατρέψει.

Δαχτυλίδι ολόβερο με μαύρα διαμάντια
Piccolo κολιέ ροζέτα rosegold

For your grandmother 

Αν ψάχναμε έναν χαρακτηρισμό για τη γιαγιά μας, τότε αυτό θα ήταν «το πιο κλασικό και πολύτιμο κομμάτι της ζωής μας». Γι' αυτό και το δώρο που θα τις προσφέρουμε θα πρέπει να ανταποκρίνεται στα παραπάνω. Ένα super chic μαργαριταρένιο κολιέ αποτελεί το κατάλληλο σχέδιο, που δε θα αποχωρίζεται η ίδια της και θα μας σκέφτεται κάθε φορά που θα το φοράει. 

For your best friend 

Ίσως είναι το πρόσωπο που έχουμε δημιουργήσει τις πιο ωραίες αναμνήσεις κι έχει σταθεί δίπλα μας σε όλες τις στιγμές. Όποιο κι αν είναι το στιλ της κολλητής σας, ένα ζευγάρι χρυσοί κρίκοι μπορούν να συνοδεύσουν τις all day long εμφανίσεις της. Η επιτυχία του δώρου σας είναι δεδομένη. 

Μαργαριταρένιο κολιέ με λευκόχρυση μπίλια
Σκουλαρίκια κρίκοι κλασσικοί τετραγωνισμένοι

For your sister 

Όπως με τη μητέρα μας, έτσι και με την αδερφή μας, επιθυμούμε τα κομμάτια που τους προσφέρουμε να μην τα αποχωρίζονται όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ένα κρεμαστό θα μας βοηθήσει για να πετύχουμε το στόχο μας. Βρείτε αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητά της, ωστόσο ένα αστέρι είναι μία safe επιλογή. 

For your cousin 

Ένα βραχιόλι μπορεί να συνοδεύσει πλήθος εμφανίσεων και να λειτουργήσει ως το κομμάτι που θα χαρίσει έξτρα λάμψη στην εικόνα μας. Λατρεύουμε τα minimal σχέδια με διακριτικές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Είμαστε σίγουρες πως ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και με την ξαδέρφη σας. 

Κολιέ αστέρι rosegold
Βραχιόλι χρυσό

For your sister in law

Μπορεί να μην είναι στενό μέλος της οικογένειας μας αλλά είναι υπέροχο να διατηρούμε φιλία με την αδερφή του συντρόφου ή του συζύγου μας. Χαρίστε της ένα δώρο που θα έχει για πολλά χρόνια στη συλλογή της. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια. Κομψό σχέδιο που μπορεί να ταιριάξει σε κάθε περίσταση.

For your fiance 

Τα Χριστούγεννα αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για εκπλήξεις. Αν σκέφτεστε να κάνετε πρόταση γάμου στη σύντροφό σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Όσον αφορά το μονόπετρο που θα προσφέρετε, εμείς σας προτείνουμε να είναι απλό αλλά παράλληλα πολύ κομψό. Άλλωστε πρόκειται για ένα κόσμημα που θα το φοράει για όλη της τη ζωή. 

Σκουλαρίκια καρφωτά, με φυσικό μαργαριτάρι
Δαχτυλίδι Rossette pear με διαμάντια

For your co-worker

Περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί της, οπότε γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες της. Σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να μην την εντάξουμε στη λίστα των ανθρώπων που θέλουμε να χαρίσουμε ένα δώρο. Ένα χρυσό βραχιόλι είναι αυτό που ψάχνεται και σίγουρα θα την εντυπωσιάσει!

For your niece

Προσθέστε λίγο χρώμα και ένταση στην εμφάνιση της ανηψιάς σας, χαρίζοντας της ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε έντονες αποχρώσεις. Σίγουρα προτιμάμε το κόκκινο, το οποίο ταιριάζει μοναδικά και στην περίοδο των γιορτών. 

Βραχιόλι στρόγγυλο επίχρυσο mother of pearl
Σκουλαρίκια κρεμαστά σε κορώνα με κόκκινο smalto

Info

Κατάστημα: Τσιμισκή 88, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 220022

Online shop: kasparianjewels.gr

Instagram: @kasparianjewels

Facebook: @Kasparian.jewels