fbpixel

Search icon
Search
8 apps που θα βελτιώσουν τη σεξουαλική σας ζωή
WELLNESS

8 apps που θα βελτιώσουν τη σεξουαλική σας ζωή

Σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία έχει φέρει επανάσταση σε πολλές πτυχές της ζωής μας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι διεισδύει και στις σχέσεις μας


Είτε απλώς εξερευνάτε τον κόσμο του dating, είτε βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση ή θέλετε να αποκτήσετε μεγαλύτερη σεξουαλική αυτοπεποίθηση, αυτές οι εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν την οικειότητα, να καλυτερεύσουν παιχνίδι του ρομαντισμού και να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τις πιο προσωπικές σας εμπειρίες...

1// OMGYES

1-NSJYJ.jpg

Καλύτερο για σεξουαλική αυτοπεποίθηση

Σύμφωνα με έρευνα της OMGYES, οι γυναίκες που εξερευνούν τρόπους για να κάνουν το σεξ πιο ευχάριστο είναι πέντε φορές πιο πιθανό να είναι πιο ευτυχισμένες στις σχέσεις τους και να νιώθουν μεγαλύτερη σεξουαλική αυτοπεποίθηση. Με επίκεντρο την εξερεύνηση και τη διδασκαλία τεχνικών που σχετίζονται με τη γυναικεία αυτοϊκανοποίηση, το app αυτό έχει ως αποστολή να καλύψει το χάσμα του γυναικείου οργασμού. Επιτρέποντας στις γυναίκες να νιώσουν πιο δυνατές με τη σεξουαλικότητά τους - και να μάθουν τι τις ανάβει και τι αισθάνεται ωραία - η πλατφόρμα κάνει καλή δουλειά μοιράζοντας έρευνες και λεπτομερή εκπαιδευτικά βίντεο και στη συνέχεια σας κάνει να τα δοκιμάσετε μόνοι σας με καθοδηγούμενη βοήθεια. Είτε είστε single είτε σε μακροχρόνια σχέση, αυτή η έξυπνη πλατφόρμα θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέα είδη ευχαρίστησης που δεν πιστεύατε ότι είναι δυνατά.

Find it here.


2// Coral

2.jpg

Δημιουργεί μεγαλύτερη οικειότητα

Η ιδρύτρια του Coral Isharna Walsh λέει ότι η εμπειρία της να είναι σεξουαλικά ενεργή, αλλά όχι απαραίτητα εκπαιδευμένη σχετικά με τη σεξουαλικότητα και την επιθυμία της την ενέπνευσε να δημιουργήσει το Coral. Η εφαρμογή είναι γεμάτη από πρακτικές ασκήσεις και σύντομα μαθήματα - τα θέματα περιλαμβάνουν «Η επιστήμη της σεξουαλικής ανταπόκρισης», «Πώς να έχετε και να βοηθάτε άλλους να έχουν οργασμό» και «Πεποιθήσεις με τις οποίες μπορεί να έχετε μεγαλώσει». Κάθε μάθημα διαρκεί περίπου 20 λεπτά και έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με συμβούλους σεξ και ψυχοθεραπευτές, ώστε να περιλαμβάνει διαδραστικά κουίζ και προσωπικές ηχητικές ιστορίες. Θα βρείτε επίσης καθοδηγούμενες ασκήσεις για τεχνικές όπως η εξέταση των δικών σας γεννητικών οργάνων και η εκμάθηση του πώς να κάνετε καλό στοματικό σεξ - καθώς και ένα φόρουμ συζητήσεων, όπου οι ειδικοί απαντούν σε ερωτήσεις, και το Pulse, ένα σεξουαλικό ημερολόγιο που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Find it here.


3// WeAreX

wearex-1.jpg

Αν αναζητάτε καλύτερο dating life

Μια εφαρμογή γνωριμιών, το WeAreX προσφέρει ατομικούς λογαριασμούς και λογαριασμούς ζευγαριών και οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν μια σειρά από χαρακτηριστικά στο προφίλ τους, όπως το φύλο, τη σεξουαλικότητα, το στιλ της σχέσης, τα χόμπι, τις επιθυμίες και τα σεξουαλικά ενδιαφέροντά τους. Παρέχονται επίσης ερωτήσεις που «σπάνε τον πάγο» για να βοηθήσουν στην πρόκληση ελκυστικών συζητήσεων, ενώ η λειτουργία "Meet Tonight" προσελκύει όσους αναζητούν άμεσες συνδέσεις. Τα μέλη μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε labs εντός της εφαρμογής, masterclasses και live Q&A με κορυφαία ονόματα της βιομηχανίας του kink και του σεξ.

Find it here.


4// Dipsea

3.jpg

Απολαύστε τις πιο ερωτικές ιστορίες

Το Dipsea δημιουργήθηκε από γυναίκες για γυναίκες και είναι μια εφαρμογή με συνδρομή και περιλαμβάνει εκατοντάδες ερωτικές ιστορίες, όλες διάρκειας μεταξύ δέκα και 20 λεπτών. Διαφορετικό σε περιεχόμενο, θα βρείτε καλαίσθητα ερωτικά σενάρια χωρισμένα σε χαρακτήρες και καταστάσεις, όλα σχεδιασμένα για να διεγείρουν τη διέγερση και τη σεξουαλική περιέργεια - μερικές από τις πιο δημοφιλείς ιστορίες περιλαμβάνουν τις "Hot Vinyasa", "My New Boss" και "Office Hours". Βασισμένο στην ιδέα ότι ο γυναικείος εγκέφαλος είναι ένα εξίσου σημαντικό όργανο όταν πρόκειται για το σεξ, το Dipsea λέει ότι οι ιστορίες του θα αφήσουν τη φαντασία σας να οργιάσει, θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκδηλώσετε σεξουαλική ευεξία, να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα και θα σας αφήσουν να ανακαλύψετε τι σας αρέσει ήδη ή τι μπορεί να σας αρέσει. Με τη συνδρομή περιλαμβάνεται επίσης πρόσβαση στις συνεδρίες ευεξίας - μια σειρά διαλογισμών, ερωτικές συνεδρίες αναπνοής, τρόπους για dirty talking, οδηγούς αγάπης και πολλά άλλα.

Find it here.


5// Feel 

33.jpg

Το καλύτερο για Sex-Ed & πρακτικές συμβουλές

Το Feel έχει επικεφαλής την coach αισθησιασμού Mariya Grinina. Με αποστολή να βοηθήσει τις γυναίκες να επανασυνδεθούν με το σώμα τους και να αποστιγματίσουν τη σεξουαλικότητα, η εφαρμογή προσφέρει σεξουαλική εκπαίδευση για τη σύγχρονη γυναίκα. Από εκπαίδευση και πρακτικές συμβουλές μέχρι μαθήματα και εργαλεία για θεραπεία και επέκταση, το Feel θα σας δώσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να νιώσετε αυτοπεποίθηση με τη σεξουαλικότητά σας. Η εφαρμογή προσφέρει περιεχόμενο από κορυφαίους εμπειρογνώμονες του κλάδου που ασχολούνται με κοινά ζητήματα - από τις δυσκολίες με τον οργασμό (μόλις το 40% των γυναικών κορυφώνουν κατά τη διάρκεια του σεξ με σύντροφο) έως τη χαμηλή λίμπιντο, καταρρίπτοντας τα σεξουαλικά ταμπού και ξεδιπλώνοντας τα σεξουαλικά σενάρια, τα οποία μας έχουν εμπεδωθεί από νεαρή ηλικία λόγω οικογενειακών, θρησκευτικών και πολιτισμικών πεποιθήσεων. Ένα απαραίτητο e-handbook για όσους αισθάνονται κολλημένοι με τη σεξουαλικότητά τους, αλλά και για όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν περισσότερο.

Find it here. 


6// Ferly 

23.jpg

Για πιο "Mindful Sex"

Σύμφωνα με την ιδρύτρια του Ferly, Billie Quinlan, οι καθοδηγούμενοι διαλογισμοί, οι ερωτικές ιστορίες και οι πρακτικές αυτογνωσίας είναι το μυστικό για καλύτερο σεξ. Η εφαρμογή εστιάζει στην απόλαυση μέσω της χρήσης του νου, μέσω της εκμάθησης της φυσιολογίας και μέσω της ενσυνειδητότητας και της γνωστικής συμπεριφορικής θεραπείας (CBT). Με το άνοιγμα του application για πρώτη φορά, σας δίνεται ένα ερωτηματολόγιο για να μάθετε περισσότερα για τη σεξουαλική σας ευεξία, το οποίο υπαγορεύει το πρόγραμμά σας. Αυτό που ακολουθεί είναι μια σειρά από ηχητικούς οδηγούς, όπως η χαρτογράφηση του σώματος, η οποία σας ενθαρρύνει να αγγίξετε τον εαυτό σας και να τον εξερευνήσετε, ηχητικές ερωτικές ιστορίες, καθοδηγούμενες πρακτικές που μπορείτε να δοκιμάσετε μόνη σας ή με έναν σύντροφο και πιο τεκμηριωμένους οδηγούς σε στυλ podcast για τη γυναικεία ανατομία. Είτε παλεύετε με χαμηλή λίμπιντο, άγχος γύρω από το σεξ, έλλειψη αυτοπεποίθησης ή αδυναμία οργασμού, η Ferly θα μεταμορφώσει τη σεξουαλική σας ζωή.

Find it here. 


7// Kama

33.png

Για όσους επιθυμούν μια ολιστική προσέγγιση

Μια επιστημονικά τεκμηριωμένη πλατφόρμα που εκπαιδεύει το σώμα για ευχαρίστηση, το Kama είναι αυτό που πρέπει να βάλετε σελιδοδείκτη αν αντιμετωπίζετε άγχος απόδοσης και θέλετε να επανασυνδεθείτε με το σώμα σας. Βασισμένη σε μια ολιστική προσέγγιση που χρησιμοποιεί τεχνικές αναπνοής και αφής για να μετατοπίσει την εστίαση πίσω στο σώμα για να αυξήσει την αίσθηση, η εφαρμογή προσφέρει προσεκτικές πρακτικές για όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία, τη σεξουαλικότητα και το φύλο σας. Μάθετε από ειδικούς και προπονητές παγκόσμιας κλάσης με εκατοντάδες συμβουλές, σεμινάρια και μαθήματα - μερικά από τα πιο δημοφιλή περιλαμβάνουν μια πεντάλεπτη πρακτική edging και ένα εργαστήριο για το πώς να επεκτείνετε τους οργασμούς σας - όλα γίνονται με καταπραϋντικές, έμπειρες φωνές που σας καθοδηγούν, σε στυλ ASMR. Θα έχετε επίσης άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες συμβουλές για το σεξ με σύντομα, εύκολα στην εφαρμογή βίντεο.

Find it here.


8// Lover

23-NGd80.jpg

Για σεξουαλική εκπαίδευση

Σαν να έχετε έναν σεξοθεραπευτή στην τσέπη σας, το Lover παρέχει πρακτικές - και εξατομικευμένες - επιστημονικά τεκμηριωμένες στρατηγικές για μια καλύτερη σεξουαλική ζωή. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν για πρώτη φορά την εφαρμογή υποδέχονται με μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση που έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιος είστε ως εραστής και τι χρειάζεστε για να ανεβάσετε τη σεξουαλική σας ζωή στο επόμενο επίπεδο. Οπλισμένη με αυτές τις γνώσεις, η εφαρμογή επιμελείται έναν κατάλογο στόχων και συνιστώμενων, αυτο-οδηγούμενων μαθημάτων με βιντεοσκοπήσεις και ασκήσεις, σχεδιασμένων από πραγματικούς γιατρούς. Μια συνδρομή περιλαμβάνει επίσης μια εμπιστευτική, 30λεπτη συνεδρία με έναν ειδικό σε θέματα σεξουαλικής υγείας, ο οποίος θα σας δώσει προσωπικές συμβουλές για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας - είτε βαριέστε στην κρεβατοκάμαρα, είτε ψάχνετε τρόπους για να αυξήσετε φυσικά τη λίμπιντό σας, είτε θέλετε περισσότερη ικανοποίηση με έναν μακροχρόνιο σύντροφο.

Find it here.