fbpixel

Search icon
Search
6 not-to-be-missed νέες σειρές που πρέπει να προσθέσετε στην watch list σας
ARTS & CULTURE

6 not-to-be-missed νέες σειρές που πρέπει να προσθέσετε στην watch list σας

Προσθέστε στη λίστα σας τις πιο must επιλογές


Τα TV shows της μικρής οθόνης για το 2024 είναι γεμάτα στιλ αλλά και ουσία. Από τις πολυαναμενόμενες μεταφορές επιτυχημένων βιβλίων μέχρι μια σειρά από πρωτότυπα θρίλερ, παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές που μπορείτε να αναμένετε το επόμενο διάστημα. 

1. Ripley

netflix-d6xv3.jpg

Η πρωτότυπη κινηματογραφική εκδοχή, με πρωταγωνιστές τους Jude Law, Matt Damon και Gwyneth Paltrow, ήταν απλά εμβληματική, οπότε οι ελπίδες είναι μεγάλες για αυτή τη νέα παραγωγή του Netflix, στην οποία επάνω δούλεψε ο Steven Zaillian. Ο ηθοποιός που μας έκανε να αγαπήσουμε το "Fleabag", Andrew Scott, αναλαμβάνει τον ρόλο του ομώνυμου απατεώνα Tom Ripley, ο οποίος διεισδύει στον κοινωνικό κύκλο του Dickie Greenleaf (Johnny Flynn) και της ιδιαίτερης συντρόφου του Marge Sherwood (Dakota Fanning), προκαλώντας φρικτές συνέπειες. Να περιμένετε ερμηνείες που αξίζουν βραβεία από αυτό το απίστευτο cast σπουδαίων ηθοποιών της βιομηχανίας.

Info: Στο Netflix από τις 4 Απριλίου. 

2. The Veil

2-nXbuZ.jpg

Από τον Steven Knight, τον δημιουργό του Peaky Blinders, έρχεται αυτό το νέο ψυχολογικό θρίλερ που έχει περισσότερες ανατροπές από μια συνηθισμένη πλοκή της Agatha Christie. Η Elisabeth Moss βρίσκεται μπλεγμένη σε ένα θανάσιμο παιχνίδι αλήθειας και ψέματος με μια μυστηριώδη γυναίκα. Παίζοντας στο Λονδίνο, το Παρίσι και την Κωνσταντινούπολη, πρέπει να ξεδιαλύνει ποιος κρατάει ένα εκρηκτικό μυστικό πριν εξαπολυθεί χάος σε όλο τον κόσμο. Ένα δυστοπικό δράμα που κάνει το "The Handmaid's Tale" να μοιάζει σχετικά απλό σε σύγκριση.

Info: Στο FX από τις 30 Απριλίου.

3. Baby Reindeer

baby-reindeer-netflix-series-everything-you-need-to-know.jpg

Προσαρμοσμένο από το βραβευμένο one-man show του κωμικού Richard Gadd, το Baby Reindeer είναι η στοιχειωτική αφήγηση της πραγματικής εμπειρίας του Gadd με μία stalker. Σε οκτώ επεισόδια, ο ίδιος παλεύει με τη φρίκη των όσων εκτυλίχθηκαν. Πρόκειται για ένα αποχρωματισμένο σχόλιο για το πώς μια τυχαία συνάντηση μπορεί να έχει επιπτώσεις που αλλάζουν τη ζωή.

Info: Στο Netflix από τις 11 Απριλίου. 

4. Fallout

55e486cf036af44e4de7f88c354c1a4f-1280x720.jpeg

Οι fans του Westworld θα ενθουσιαστούν όταν μάθουν ότι οι δημιουργοί του, Jonathan Nolan και Lisa Joy, επιστρέφουν με ένα νέο show που θα καταλάβει το νου σας και θα μεταπηδήσει στον χρόνο. Βασισμένη στο βιντεοπαιχνίδι Fallout, η δράση λαμβάνει χώρα 200 χρόνια μετά από μια αποκάλυψη, σε έναν κόσμο που αποδεκατίστηκε από μια πυρηνική καταστροφή. Η Ella Purnell του Yellowjacket πρέπει να τολμήσει να βγει στην ερημιά και να φέρει τους εναπομείναντες επιζώντες σε ασφαλές μέρος, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες.

Info: Στο Prime Video από τις 11 Απριλίου. 

5. Sugar

3-7vrWq.jpg

Ο Colin Farrell υποδύεται τον έμπειρο ιδιωτικό ντετέκτιβ με το όνομα, John Sugar, σε αυτό το νεο-νουάρ αστυνομικό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στο Los Angeles. Όταν η εγγονή ενός μεγιστάνα του Hollywood εξαφανίζεται, ο Sugar αποκαλύπτει έναν ιστό διαφθοράς που έχει θαφτεί από την οικογενειακή δυναστεία εδώ και γενιές. Οι λεπτομέρειες της πλοκής έχουν κρατηθεί καλά κρυμμένες, αλλά πρόκειται για ένα show που θα προκαλέσει ανατροπές στο είδος του.

Info: Στο Apple TV+ από τις 5 Απριλίου.

6. The Regime

5-NlUvw.jpg

Μπορεί να έχτισε την καριέρα της παίζοντας χαρακτήρες επιζώντων, αλλά το "The Regime" είναι μια αλλαγή κατεύθυνσης για την Kate Winslet - και σε αυτό είναι απολύτως εκπληκτική. Ο σκηνοθέτης Stephen Frears και ο showrunner του Succession, Will Tracy, βρίσκονται πίσω από αυτήν την καυστική πολιτική σάτιρα με την Winslet ως δεσποτική καγκελάριο ενός διεφθαρμένου, καταρρέοντος ευρωπαϊκού κράτους, γεμάτη πολιτικές ίντριγκες, σεξουαλικές αταξίες και μια ατσάλινη γκαρνταρόμπα (ευγενική χορηγία της μακροχρόνιας συνεργάτιδας του Frears, Consolata Boyle). Με συμπρωταγωνιστές τους Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts, Martha Plimpton και Hugh Grant, αυτό δεν πρέπει να το χάσετε.

Info: Στο HBO τώρα. 

Κεντρική φωτογραφία: "Ripley"