fbpixel

Search icon
Search
6 καλοκαιρινά hair trends που θα δούμε παντού φέτος
HAIR & NAILS

6 καλοκαιρινά hair trends που θα δούμε παντού φέτος

Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτές οι τάσεις ξεπεράσουν όλες τις άλλες φέτος το καλοκαίρι


Φαίνεται ότι η άνοιξη μόλις έφτασε, αλλά πιστέψτε με, το καλοκαίρι είναι προ των πυλών - το υπόσχομαι. Και μαζί με το σχεδιασμό των διακοπών και της καλοκαιρινής μου γκαρνταρόμπας, είμαι επίσης περίεργη για το ποιες τάσεις στα μαλλιά του καλοκαιριού θα είναι οι main players για το 2024.

Το καλοκαίρι είναι συχνά η πιο πολυάσχολη εποχή του χρόνου. Τα προγράμματά μας είναι γεμάτα με γάμους, φεστιβάλ, καλοκαιρινά σουαρέ και διακοπές, τα οποία απαιτούν κάποια έμπνευση για τα μαλλιά. Και όταν οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες ανεβαίνουν στα ύψη, θέλουμε χτενίσματα χαμηλής συντήρησης που μπορούν να μας κάνουν να δείχνουμε συγκροτημένες, γρήγορα (γιατί ποιος θέλει να χρησιμοποιήσει σεσουάρ όταν έχει 28 βαθμούς έξω;). Από τα κουρέματα που πρέπει να γνωρίσετε μέχρι τα εύκολα κόλπα χτενίσματος που θα σας βοηθήσουν να περάσετε την περίοδο των φεστιβάλ και όχι μόνο, βρήκαμε τα πάντα για τις μεγαλύτερες τάσεις στα καλοκαιρινά μαλλιά του 2024.

Ανακαλύψτε τα 6 hottest καλοκαιρινά hair trends παρακάτω!

1. Cowgirl Bangs

snapinstaapp-365818284-854719636064616-7450433620530502862-n-1080.jpg

Ώρα να καλωσορίσουμε πίσω το cowboy-core με ένα θερμό yeehaw-γιατί δεν πρόκειται να πάει πουθενά για το καλοκαίρι. Όπως είδαμε στη Laura Harrier εδώ, βλέπουμε το curtain fringe να επιστρέφει με πάταγο, αλλά αυτό έχει μια "πιο μαλακή, πιο τραχιά" εμφάνιση, η οποία "προσφέρεται καλύτερα για φυσικές υφές", λένε οι experts."Είναι ελαφρώς πιο ατημέλητα από ένα γυαλισμένο curtain bang, αλλά χωρίς να χάνουν την ευελιξία τους.

2. Half-Up, Half-Down

stighmiotipo-othonis-393.png

Αυτό μπορεί να είναι το χτένισμα για το καλοκαίρι με εξαιρετικά χαμηλή συντήρηση, που ολοκληρώνει την εμφάνισή σας σε δευτερόλεπτα - ειδικά αν χρησιμοποιήσετε μερικά κομψά αξεσουάρ μαλλιών. Τα αξεσουάρ δεν πάνε πουθενά, και ενώ οι φιόγκοι είναι σίγουρα ακόμα στην μόδα, αυτό το καλοκαίρι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσθέσετε μια δόση ενδιαφέροντος στο μισό-πάνω, μισό-κάτω look σας είναι να προσθέσετε ένα ή δύο μίνι τσιμπιδάκια.

3. "Old Money" Bob

snapinstaapp-437966057-467474212512725-8478097064516507684-n-1080.jpg

Το bob κούρεμα κυριαρχεί εδώ και αρκετό καιρό και δεν το βλέπουμε να φεύγει για το 2024. Ενώ πέρυσι είπαμε ότι τα αμβλύ, μέχρι το σαγόνι bobs καταλαμβάνουν τα κομμωτήρια, φέτος καλωσορίζουμε τη μακρύτερη και πιο φουσκωτή ποικιλία με τη μορφή του old money bob, που είδαμε στη Zendaya κατά τη διάρκεια της περιοδείας τύπου Challengers. Το old money bob είναι ιδανικό για όσες έκοψαν τα μαλλιά τους και δεν θέλουν να ξαναγίνουν σούπερ κοντές - είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ανανεώσουν τα κοντύτερα μαλλιά.

4. Baby Braid Tendrils

stighmiotipo-othonis-394.png

Με την Hailey Bieber να είναι οπαδός των baby braid tendrils, από τότε έχω δει baby braids παντού στη For You Page μου, και οι experts προβλέπουν ότι θα είναι μεγάλη τάση αυτό το καλοκαίρι. Και υπάρχουν πολλαπλοί τρόποι για να τις στυλιζάρετε, είτε πλέκοντας δύο τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπο, είτε τις συνδυάζετε σε ένα χτένισμα μισό πάνω, μισό κάτω - οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Πλέξτε τα δύο μπροστινά τμήματα των μαλλιών και δέστε τα στο κάτω μέρος. Αυτό θα κρατήσει τα μαλλιά σας μακριά από το πρόσωπό σας και είναι ιδανικό για να προσθέσετε λίγη κίνηση πίσω στα μπροστινά τμήματα των μαλλιών που μπορούν να εξομαλυνθούν αγγίζοντας/βάζοντας τα πίσω από το αυτί. Είναι ιδανικά συνδυασμένα με beach waves.

5. Mid-Length Cut

snapinstaapp-438833271-941759227403129-5505382333065445186-n-1080.jpg

Το μεσαίου μήκους κούρεμα θα είναι η τέλεια μέση λύση για όσους θέλουν να αλλάξουν τα μακριά μαλλιά τους χωρίς να τα κοντύνουν πολύ, ή για όσους έχουν κάνει κοντό κούρεμα και θέλουν να τα μεγαλώσουν. Για όλους όσους τόλμησαν και έκαναν bob πέρυσι, μερικές φορές το κοντύτερο δεν είναι πάντα το αγαπημένο -και αυτό είναι απολύτως εντάξει. Τα καλά νέα είναι ότι το μεσαίου μήκους κούρεμα είναι και πάλι στη μόδα, και μεγαλώνοντας ένα bob είστε ήδη εκεί. 

6. Beach Waves

stighmiotipo-othonis-395.png

Τα beach waves είναι ένα διαχρονικό χτένισμα στο οποίο θα στραφούμε κάθε καλοκαίρι. Επιστρέφει κάθε χρόνο και ειλικρινά δεν είναι ντροπή τα beach waves να επιστρέφουν ξανά και ξανά, λένε οι ειδικοί. Ευτυχώς, υπάρχουν τόνοι τρόπων με τους οποίους μπορείτε να πετύχετε αυτό το look τώρα χωρίς να χρειαστεί να πατήσετε το πόδι σας κοντά σε παραλία.