fbpixel

Search icon
Search
6 hair trends που είδαμε και σας προτείνουμε να δοκιμάσετε μόλις μπει ο Αύγουστος
HAIR & NAILS

6 hair trends που είδαμε και σας προτείνουμε να δοκιμάσετε μόλις μπει ο Αύγουστος

Κάντε τη διαφορά στα μαλλιά σας και αποκτήστε διαφορετικό αέρα


Αν αναζητάτε τις πιο hot και δημοφιλείς τάσεις στα μαλλιά για αυτή την περίοδο και αν θέλετε να μάθετε ποια χτενίσματα, κουρέματα και χρώματα θα σας κάνουν να δείχνετε υπέροχες, τότε εμείς σας έχουμε τις λύσεις. Ανεξάρτητα από το μήκος ή την υφή των μαλλιών σας, το σχήμα του προσώπου ή τον τόνο του δέρματος ή ακόμα και την ηλικία σας, έχουμε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Αναζητήσαμε στο internet και σας φέρνουμε τις πιο φρέσκες νέες εμφανίσεις που θα κάνουν τον Αύγουστο σας ακόμη καλύτερο. Έτσι, πριν από το επόμενο ραντεβού σας στην κομμώτρια, δείτε όλα όσα συγκεντρώσαμε!
hair-60s.jpg

60s

Η δεκαετία του '60 ήταν μια εποχή επανάστασης και επανεφεύρεσης, και έτσι θα είναι και το 2021. Αυτή τη φορά, αγαπήστε τα μαλλιά με περισσότερη λακ, πιο γεωμετρικά και πιο διασκεδαστικά. Δώστε όγκο, μπούκλες και φυσικά συμπληρώσετε με ένα cat eye look που θα τα απογειώσει. 

blunt-ends-hair.jpg

Blunt ends

Ίσως επειδή κανένας δεν πήγε στο κομμωτήριο την προηγούμενη χρονιά, οι κομμένες άκρες είναι απόλυτα ελκυστικές και αποτελούν ένα από τα μεγάλα trends του καλοκαιριού. Είτε έχετε κοντά μαλλιά, είτε μακριά, μπορείτε να τις τολμήσετε και χωρίς καμία προσπάθεια να είστε chic στη στιγμή. Δε θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο πως είναι ότι καλύτερο!

long-layers-hair.jpg

Long layers

Τολμήστε να πείτε μία και καλή αντίο στα flat μαλλιά που «τραβούν» προς τα κάτω το πρόσωπό σας και το κάνουν να φαίνεται πιο επίμηκες. Πείτε "ναι" στα μπροστινά layers και προσέξτε ώστε να είναι να είναι πιο μακριά, γιατί αλλιώς το κούρεμά σας θα δείχνει ξεπερασμένο. To trend αυτό αναδεικνύει υπέροχα τις ανταύγειες χαρίζοντας παράλληλα μια ευκολία στο φορμάρισμα. 

instagram-waves-hair.jpg

Instagram waves

Παλιότερα τα ονομάζαμε hollywood waves αλλά πλέον είναι παντού στο instagram και για αυτό το λόγο αυτή η ονομασία τους ανήκει δικαιωματικά. Αυτό το υπέροχο hair trend μπορεί να σας συνοδέψει από την παραλία μέχρι και τη βραδινή σας έξοδο και είναι απόλυτα εύκολο να το κάνετε. Είτε έχετε ισιωτική, είτε σίδερο για μπούκλες σε λίγα μόλις λεπτά θα ειστε έτοιμη!

updos-hair.jpg

Preppy up-do

Ζέστη, ήλιος και ιδρώτας σίγουρα δεν επηρεάζουν μόνο την επιδερμίδα αλλά μπορούν να αλλάξουν και το πως δείχνουν τα μαλλιά σας. Για αυτό το λόγο όλες όσες επιθυμείτε κάτι ανάλαφρο που παράλληλα δείχνει στυλάτο δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε έναν κότσο στο κάτω μέρος του κεφαλιού. Είναι απλός και με μερικά μαλλιά που δεν πιάνονται μπορεί να σας βγάλει "ασπροπρόσωπες" σε κάθε σας εμφάνιση. 

natural-hair-color.jpg

Natural hair colour

Μπορεί αυτό να μην είναι ένα trend κομμωτηρίου αλλά είναι σίγουρα κάτι που θα σας δίναμε ως τελευταία συμβουλή για αυτό το μήνα. Αν δεν έχετε όρεξη για μεγάλες αλλαγές, αν δεν θέλετε να πάτε στο κομμωτήριο, ή ακόμη και αν πάτε, αν δεν επιθυμείτε να "πειράξετε" πολύ τα μαλλιά σας τότε σίγουρα το φυσικό σας χρώμα είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα και όλα τα υπόλοιπα απλώς θα έρθουν φυσικά. Αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι και απολαύστε τον πιο hot μήνα του καλοκαιριού!