fbpixel

Search icon
Search
6 γαλλικά makeup tips στα οποία ορκίζονται τα Parisian girls
MAKE UP

6 γαλλικά makeup tips στα οποία ορκίζονται τα Parisian girls

Κρατήστε σημειώσεις και ολοκληρώστε ένα French-girl makeup look


Θα το πούμε: Κανείς δεν κατέχει την τέχνη της αβίαστης ομορφιάς όπως οι Γαλλίδες. Πείτε το στερεότυπο αν θέλετε, αλλά οι Γαλλίδες φαίνεται να έχουν πάντα τα πιο όμορφα μακιγιάζ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Γαλλία φιλοξενεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ομορφιάς, είναι λογικό ο γαλλικός τρόπος ζωής να είναι διανθισμένος με νεύματα στις ρίζες της χώρας στην ομορφιά.

Χρειάζονται μόνο μερικά λεπτά περιπλάνησης στους δρόμους του Παρισιού για να διαπιστώσετε ότι οι Γαλλίδες ξέρουν πώς να εφαρμόζουν το μακιγιάζ τους. Η επιδερμίδα τους είναι σφριγηλή, λεία και λαμπερή, τα φρύδια τους φαίνονται αβίαστα φτιαγμένα και τα μάγουλά τους ακτινοβολούν ένα τόσο υγιές ρουζ που σας αφήνει να αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό τους. 

Μην αναρωτιέστε άλλο, γιατί παρακάτω αποκαλύπτουμε 6 συμβουλές μακιγιάζ στις οποίες ορκίζονται τα French girls!

1. Η περιποίηση της επιδερμίδας είναι μακιγιάζ

Αυτός ο κανόνας αναδύεται στην κορυφή, καθώς είναι κάτι που οι Γαλλίδες σε όλο τον κόσμο απηχούν. Αυτή η λεία, λαμπερή λάμψη; Όλα οφείλονται στην προετοιμασία της επιδερμίδας τους και όχι στο μακιγιάζ τους. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να φροντίζετε πραγματικά το δέρμα σας. Πρέπει να του κάνετε μασάζ, να κάνετε συχνά μάσκες και να κάνετε καλές θεραπείες. Πριν εφαρμόσετε ένα όμορφο μακιγιάζ, χρειάζεστε μια καλή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος!

snapinstaapp-430091521-1065896984483511-5948934138495558684-n-1080.jpg

2. Το κόκκινο κραγιόν είναι βασικό

Τι είναι ένα γαλλικό μακιγιάζ χωρίς κόκκινο κραγιόν; Μετά την πανδημία, οι προτιμήσεις πολλών ανθρώπων στο μακιγιάζ άλλαξαν. Πολλοί αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στην επιδερμίδα τους και έχουν ανταλλάξει τα κραγιόν τους με ένα lip balm. Όμως όλες γνωρίζουμε ότι ένα κόκκινο χείλος από το οποίο δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου είναι ίσως το πιο iconi French makeup look, σύμφωνα και με τους Γάλλους makeup artists.

3. Χρησιμοποιήστε τη μάσκαρα με σύνεση

Το μακιγιάζ των Γαλλίδων δεν φαίνεται ποτέ ιδιαίτερα "φτιαγμένο". Ναι, η εμφάνιση είναι συνήθως τακτοποιημένη, polished και λαμπερή, αλλά το μυστικό για μια πραγματικά υπέροχη εμφάνιση είναι να "συγκαλύψετε" το μακιγιάζ συνολικά - και αυτό είναι κάτι που οι Γαλλίδες ξέρουν πώς να κάνουν. Μια Γαλλίδα makeup artist τονίζει: "Το θέμα είναι να διατηρείς την επιδερμίδα σου φρέσκια και φωτεινή και να φροντίζεις τα μάτια σου να το αντανακλούν και αυτά με μια απλή πινελιά μάσκαρα. Θέλεις να νιώθεις φρέσκια και άνετα στη φυσικότητά σου".

4. Το foundation δεν είναι σημαντικό

Η κάλυψη όλης της σκληρής δουλειάς που κάνει η περιποίηση της επιδερμίδας σας για να ενισχύσει τη λάμψη και να προσφέρει ακτινοβολία, θα αφήσει την επιδερμίδα σας να φαίνεται θαμπή και αφύσικη. Αντ' αυτού, οι Γαλλίδες προτιμούν να επιλέγουν ελαφριές βάσεις. Ξεκινήστε με μια καλή κρέμα προσώπου και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε έναν ορό CC, μια κρέμα ή μια κρέμα με χρώμα ή ακόμη και ένα skin tint για να δώσετε ζωντάνια και λάμψη στο δέρμα σας, και φυσικά, για να καλύψετε διακριτικά μερικές ατέλειες. 

snapinstaapp-431402324-942267357349282-7525095678708269021-n-1080.jpg

5. Χρησιμοποιήστε κραγιόν για τα πάντα

Ένα σωστό French-girl makeup routine δεν θα πρέπει να απαιτεί πολύ χρόνο ή προσπάθεια, και τα γαλλικά κραγιόν είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν για να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, το κραγιόν σας για σχεδόν τα πάντα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα χείλη σας, στα μάγουλά σας ως ρουζ, ακόμα και στα μάτια σας. Θα καταλήξετε σίγουρα σε ένα μακιγιάζ που δένει πολύ ωραία και που γίνεται πολύ γρήγορα. Για ένα ευέλικτο κραγιόν, αναζητήστε ένα ευκολοφόρετο nude ή pink που θα λειτουργήσει καλά για μια μονοχρωματική εμφάνιση.

6. Οι υγρές φόρμουλες κυριαρχούν

Οι matte φόρμουλες όπως οι πούδρες και τα προϊόντα πλήρους κάλυψης είναι εκτός συζήτησης όταν πρόκειται να προσπαθήσετε να πετύχετε την εμβληματική λάμψη των Γαλλίδων. Τα υγρά προϊόντα ενυδατώνουν την επιδερμίδα πολύ καλύτερα και επιτυγχάνουν πιο γρήγορα ένα λαμπερό look από τα ματ προϊόντα. Παρέχουν την τέλεια φυσική βάση. Και το καλύτερο είναι ότι μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα με τα δάχτυλα ή με ένα πινέλο πολλαπλών χρήσεων για εξαιρετικά γρήγορη εφαρμογή.

Do your makeup the French-girl way!