fbpixel

Search icon
Search
6 εύκολες eye makeup προτάσεις για να κλέψετε την παράσταση
MAKE UP

6 εύκολες eye makeup προτάσεις για να κλέψετε την παράσταση

Οι μέρες επιβάλλουν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα


Από πιο σκούρες σκιές μέχρι πιο ανοιχτές επιλογές όλα τα makeup looks που συγκεντρώσαμε παρακάτω δημιουργούν τις τέλειες εντυπώσεις, προσθέτωντας σε κάθε σας εμφάνιση μια μοναδική αύρα. Για εσάς που είστε obsessed με τις παλέτες σκιών αλλά και με τις πιο hot επιλογές στο μακιγιάζ, το καλοκαίρι και το ηλιοκαμμένο δέρμα αποτελούν την τέλεια ευκαιρία για μια διαφορετική προσέγγιση. Πιο φρέσκια, πιο απλή και πιο τέλεια από ποτέ. Πειραματιστείτε και θα δείτε πως με μερικές απλές κινήσεις να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα. 

1. Full Glitter Glam

full-glitter-glam-make-up-eye-makeup.jpg

Κατακτήστε το απόλυτο glam βλέμμα με τη βοήθεια των σκιών σας προσθέτοντας μια πινελιά λάμψης στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Ο τόνος σαμπάνιας σε συνδυασμό με τα κόκκινα και χάλκινα χρώματα, που σας χαρίζει μια θερμή παλέτα "συνεργάζονται" υπέροχα και δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση.

2. All The Spice

eye-makeup-look.jpg

Ζεστάνετε το πρόσωπο σας με σκιές "lumbre" και "scorched" για ένα μεταλλικό αποτέλεσμα που σίγουρα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν πιο μαυρισμένα σε δευτερόλεπτα. Δεδομένου ότι η μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στα χρώματα της σκιάς, μπορείτε να διατηρήσετε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας φρέσκο ​​και φυσικό.

3. Natural Beauty

eye-makeup-look-1.jpg

Οι αποχρώσεις απαλές ροζ σκιές συνδυασμένες δημιουργούν έναν όμορφο combo που είναι αρκετά φυσικός για καθημερινή χρήση ή ακόμη και για τις επίσημες εξόδους σας αν θέλετε να έχετε ένα ατημέλητο αποτέλεσμα. Όταν μάλιστα, τις τοποθετείτε στον καμβά του προσώπου σας που έχετε φροντίσει για έντονα φρύδια και φωτεινά χείλη, τα χρώματα είναι απολύτως εντυπωσιακά.

4. Wing It

eye-make-up-look.jpg

Η προσθήκη "φτερωτού" eyeliner με οποιεσδήποτε αποχρώσεις της παλέτας σκιών που χρησιμοποιείτε φέρνει μια άμεση ανάδειξη στο βλέμμα σας, μαζί με την πιο chic εκδοχή του μακιγιάζ που αναζητάτε. Συνδυάστε τυχόν σκιές που επιθυμείτε από την παλέτα και φροντίστε να το ξεκινήσετε με μια πανέμορφη, δραματική φτερωτή επένδυση για μέγιστο glam αποτέλεσμα.

5. Mix and Match

eye-makeup-look-2.jpg

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μπορείτε να χρησιμοποιείς κάθε χρώμα από την παλέτα σκιών σας, και αυτή η εμφάνιση αποδεικνύει πως όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο. Αρκετές διαφορετικές σκιές μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μια υπέροχη αντίθεση. Για να δημιουργήσετε ξανά αυτό το βλέμμα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε πιο ανοιχτές αποχρώσεις εσωτερικά, εντάξτε τη μεταλλική λεπτομέρεια στη μέση και κάντε ένα υπέροχο cat eye στις άκρες. 

6. Bold Orange and Bronze

eye-make-up.jpg

Έντονες πορτοκαλί και χάλκινες αποχρώσεις βοηθούν στη δημιουργία αυτής της απίστευτης εμφάνισης σκιάς. Τα χρώματα είναι πραγματικά ένας υπέροχος συνδυασμός που μπορεί να φορεθεί, όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και όλο το χρόνο. Μάλιστα, το λευκό eyeliner που εφαρμόζεται στο εσωτερικό των κάτω βλεφάρων από τα μάτια προσθέτει αμέσως ένα λαμπερό άγγιγμα.