fbpixel

Search icon
Search
6 best design & entertaining tips από τους πιο γνωστούς celebrities
INTERIORS

6 best design & entertaining tips από τους πιο γνωστούς celebrities

Ακολουθήστε τις συμβουλές τους


Η διακόσμηση ενός σπιτιού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ακριβώς όπως κι εμείς, οι αγαπημένες μας celebrities έχουν και αυτοί βρεθεί αντιμέτωποι με τον σχεδιασμό αλλά και τη λήψη σημαντικών αποφάσεων σε ό,τι αφορά την άρτια επιμέλεια του χώρου τους. Πολλές φορές μάλιστα, αναζητούν τις ιδανικές προτάσεις που θα τους βοηθήσουν να γίνουν οι τέλειοι οικοδεσπότες για τους καλεσμένους τους. Παρακάτω, εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα pro tips και τις συμβουλές τους που θα σας προσφέρουν έμπνευση για να εξελίσσετε το σχεδιαστικό σας υπόβαθρο και ν' ανανεώσετε την κατοικία σας! 

Ashley Graham - Timeless Is Timeless

shutterstock-384073009.jpg

«Λατρεύω τον κλασικό, και εκλεκτικό σχεδιασμό και πραγματικά απολαμβάνω το μονοχρωματικό στιλ», αναφέρει το plus-size model Ashley Graham για την προσωπική interior design αισθητική. «Νομίζω ότι είναι απόλυτα αριστοκρατικό και αποτελεί μια από αυτές τις τάσεις που δεν πρόκειται ποτέ να εξαφανιστούν. Το timeless style φαίνεται πάντα καλό όσα χρόνια και αν περάσουν, είναι μια διαχρονική επένδυση για την κατοικία σας».

John Legend - Personalize Playlists

shutterstock-1563738505.jpg

«Φτιάχνω music playlists που συνοδεύουν όλα τα δείπνα μας, συνδυάζοντας vintage jazz με λίγη soul και hip hop», λέει ο βραβευμένος με Grammy μουσικός John Legend σχετικά με τη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας για ένα perfect dinner. «Ποτέ δεν επιλέγω μόνο έναν καλλιτέχνη. Το αναμειγνύω με δημιουργούς όπως ο Marvin Gaye και η Nina Simone που τραγουδούν το «I Want You» και το «Here Comes The Sun» αντίστοιχα, μαζί με καλλιτέχνες όπως η Lauren Hill και ο Nas». Give it a try!

Miranda Kerr - Αντλεί έμπνευση από τις εμπειρίες της 

shutterstock-102008179.jpg

«Νιώθω ότι τα ταξίδια μου σε όλο τον κόσμο και οι στιγμές μου στον κλάδο του modeling με έχουν επηρεάσει», εξηγεί το μοντέλο Miranda Kerr σχετικά με την πηγή έμπνευσής της από προσωπικές εμπειρίες. «Έχω έρθει σε επαφή με τόσες πολλές διαφορετικές υφές, υφάσματα και υλικά, καθώς και διαφορετικούς πολιτισμούς και δημιουργικούς ανθρώπους».

Scarlett Johansson - Keep It Simple

shutterstock-1383383240.jpg

«Το απλό δεν σημαίνει βαρετό», μοιράζεται στο mydomaine.com η βραβευμένη με Tony ηθοποιός, Scarlett Johansson. «Μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί προχωρώντας στην ανάμειξη υφών, διατηρώντας όμως παράλληλα μια απλή και ήρεμη χρωματική παλέτα.»

Nina Dobrev - Set the mood 

shutterstock-621373685.jpg

«Η μυρωδιά των φρέσκων ζεστών μπισκότων όταν μπαίνεις σε ένα σπίτι είναι τόσο ελκυστική, είτε πρόκειται για κάποιο πάρτι, ένα απλό gathering ή ένα δείπνο», επισημαίνει η ηθοποιός Nina Dobrev. «Τα χειροποίητα μπισκότα φαίνονται όμορφα, είναι νόστιμα και είναι τόσο διασκεδαστικά να τα φτιάχνετε, επειδή βάζετε πραγματικό μεράκι. Δοκιμάστε το!»