fbpixel

Search icon
Search
5+1 outfits που θα σας κρατήσουν συντροφιά για το υπόλοιπο καλοκαίρι όπου κι αν βρίσκεστε
THE LOOK

5+1 outfits που θα σας κρατήσουν συντροφιά για το υπόλοιπο καλοκαίρι όπου κι αν βρίσκεστε

Μπορείτε να τα επιλέξετε είτε είστε διακοπές είτε παραμείνατε στην πολή


Ζώντας σε μία από τις πιο ηλιόλουστες χώρες του κόσμου, ξέρουμε πολύ καλά ποια κομμάτια πρέπει να επιλέξουμε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Άλλωστε η πιο ζεστή εποχή του χρόνου, θεωρείται βασική και οι περισσότερες μέρες της αποτελούνται από αρκετά υψηλές θερμοκρασίες. Γι αυτό ακριβώς το λόγο τα summer outfits είναι πολλά είτε βρισκόμαστε στην πόλη είτε διακοπές.

Καθημερινά νιώθουμε την ανάγκη να προσθέτουμε έστω και μία μικρή πινελιά ανανέωσης, ακόμα και στους αγαπημένους μας συνδυασμούς. Φυσικά τα κορίτσια του Instagram μας έχουν τη λύση για ακόμα μια φορά. Από τα τζιν σορτς μέχρι και τα maxis, το αποτέλεσμα όσον αφορά τη θερμοκρασία είναι το ίδιο. Σημασία έχει στο τέλος της ημέρας, να ανακαλύψετε εσείς τα κομμάτια, με τα οποία θα νιώθετε άνετες και «δροσερές», διότι και οι δύο παράγοντες αποτελούν προτεραιότητα αυτήν την εποχή.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 5+1 it summer outfits, τα οποία ξεχωρίσαμε από τις αγαπημένες μας influencer για τις καλοκαιρινές μέρες που έχουν απομείνει. Plus, μπορείτε να τα επιλέξετε για day to night εμφανίσεις σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε!

Button down shirt

outfits-2.jpg
Image source: @stylegator

Τα πουκάμισα θεωρούνται βασικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας ανεξαρτήτου εποχής. Το καλοκαίρι τα φωτεινά χρώματα όπως και τα prints ταιριάζουν υπέροχα σ΄ αυτό το διαχρονικό item. Ο πιο απλός και λειτουργικός συνδυασμός είναι αυτός με το summer denim short. Βρείτε τις αποχρώσεις που σας αρέσουν και ταιριάζουν στο στιλ σας και συνδυάστε τα είτε με sneakers είτε με σανδάλια ανάλογα για την περίσταση. Μία it bag θα δώσει μία stylish αισθητική στην εικόνα σας.

Maxi dress

outfits-1.jpg
Image source: @karodall

Έχουμε τονίσει επανειλημμένα τη βασική θέση των φορεμάτων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οπότε δε μπορούσαν να λείπουν από αυτήν εδώ τη λίστα. Τα σχέδια που θα συναντήσετε είναι ιδανικά για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες όλων των γυναικών. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και να του χαρίσετε το χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε. Εμείς σας προτείνουμε τις αέρινες γραμμές με έντονα χρώματα ή «ζωντανά» μοτίβα.

Total linen

outfits-6.jpg
Image source: @anoukyve

Πάντα ήταν ένα από τα πιο σημαντικά υφάσματα για την καλοκαιρινή περίοδο. Παρ’ όλα αυτά για μερικές σεζόν βρίσκονταν στη δεύτερη και τρίτη θέση των επιλογών μας. Η παρουσία του φέτος μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο ως δυναμική. Για να ακολουθήσετε λοιπόν πιστά τις τάσεις δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα total linen outfit. Μπορείτε να το πετύχετε είτε με shirt & short combo είτε με οποιαδήποτε κομμάτια επιθυμείτε. Τα items σε ουδέτερες αποχρώσεις μοιάζουν υπέροχα σ’ αυτό το ύφασμα.

One shoulder

outfits-3.jpg

Τα microtrends «παίζουν» εξίσου σημαντικό ρόλο στην άρτια ολοκλήρωση των συνόλων. Στον κόσμο των tops έχουμε παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό κυριαρχούν τα one shoulder. Εκτός από το στιλ που προσθέτουν στην εμφάνιση σας, τονίζουν υπέροχα τη σιλουέτα και τα δυνατά σημεία του σώματός σας όπως είναι ο λαιμός. Συνδυάστε με μία midi skirt και strappy sandals και μόλις έχετε δημιουργήσει ένα σύνολο για όλες τις ώρες της ημέρας. Για να έχετε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, πιάστε τα μαλλιά σας μια ψηλή αλογοουρά για να τονίστε περισσότερο το πάνω μέρος.

Swimwear

outfits-5.jpg
Image source: @chloehelenmiles

Μία τάση, η οποία έρχεται και φεύγει από σεζόν σε σεζόν. Φέτος διανύουμε την περίοδο που έχει κάνει πολύ δυναμικό come back και οι fashion lovers δε χάνουν ευκαιρία για να την παρουσιάσουν. Για όσες δεν κατάλαβαν μιλάμε για το one piece swimwear, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως κορμάκι μαζί με ένα σορτσάκι. Η αλήθεια είναι ότι αποτελούν έναν από τους αγαπημένους μας συνδυασμούς για τους καλοκαιρινούς μήνες. Είτε βρίσκεστε διακοπές είτε όχι μη διστάσετε να το δοκιμάσετε κι είμαστε σίγουρες ότι θα το λατρέψετε.

Hat

outfits-4.jpg
Image source: @aimeesong

Τα καπέλα τα συναντάμε πλέον όλο και περισσότερο ακόμα και κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. Τα straw hats χαρίζουν απλόχερα την καλοκαιρινή διάθεση αλλά και μία μοντέρνα αισθητική. Επιλέξετε να συνδυάσετε ένα πουκάμισο και μία φούστα σε ουδέτερα χρώματα και απογειώστε το σύνολό σας μ’ένα ψάθινο καπέλο. Για να το κάνετε all the way ολοκληρώστε και με μία oversized raffia bag.