fbpixel

Search icon
Search
5+1 μοντέρνοι συνδυασμοί με το καθημερινό τζιν σας με έμπνευση από το Instagram
THE LOOK

5+1 μοντέρνοι συνδυασμοί με το καθημερινό τζιν σας με έμπνευση από το Instagram

Όλα όσα ξεχωρίσαμε στον κόσμο του διαδικτύου


Άραγε υπάρχει γυναίκα που να λατρεύει τη μόδα και να μην έχει σα βασική επιλογή στα καθημερινά της σύνολα, τα denim pants; Εμείς πιστεύουμε πως όχι. Όποιο κι αν είναι το στιλ σας από το minimal μέχρι τους εκκεντρικούς συνδυασμούς, ένα τζιν παντελόνι πάντα θα λειτουργεί σαν κομμάτι-κλειδί, στο οποίο μπορείτε να «χτίσετε» μοναδικά looks. Αυτήν την άποψη την αποδεικνύουν με φανταστικό τρόπο τα fashion girls. Είτε επιλέγουν να παρουσιάζουν απλά σύνολα με ουδέτερες αποχρώσεις είτε έχουν σαν αρχή τους τα έντονα χρώματα και το colour blocking, έχουν ένα κοινό παρονομαστή σε πλήθος εμφανίσεων, τα jeans! Παρακάτω έχουμε συλλέξει τους αγαπημένους μας συνδυασμούς για να πάτε ένα βήμα παρακάτω τα outfits σας, αλλά παράλληλα να μη χάνετε καθόλου από την άνεση που όλες αναζητάμε. 

Από τις εμφανίσεις σας στο γραφείο μέχρι εξόδους με φίλους, συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε τους πιο update denim combos!

Easy looks

jean.jpg
Image source: @emilisindlev

Δε χρειάζεται να ταιριάζετε πολλά κομμάτια για να θεωρηθείτε fashionable. Αρκούν μόνο δύο για μοναδικές εμφανίσεις. Επιλέξτε ένα classic blue jean σε straight leg γραμμή και συνδυάστε το μ’ ένα it top. Προτιμήστε έντονες χρωματικές επιλογές για φωτεινά looks, αλλά και για μία ιδιαίτερη αντίθεση που καταλήγει σε αρμονική εικόνα. Ολοκληρώστε με chunky sole boots για all day casual εμφανίσεις.

Bright items

jean-2.jpg
Image source: @greceghanem

Το λευκό εποχές δεν κοιτά! Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό γίνεται όλο και πιο σαφές ότι τα άσπρα κομμάτια ταιριάζουν πολύ περισσότερο στον χειμώνα, δίνουν μία νότα αισιοδοξίας τις μουντές μέρες. Για να δημιουργήσετε ένα bright look, το οποίο μπορεί να σας συνοδέψει από το πρωί μέχρι το βράδυ, επιλέξτε ένα white denim και συνδυάστε το με top, το οποίο διαθέτει glam details όπως οι πούλιες. Για να κάνετε τη σιλουέτα σας να μοιάζει πιο ψηλή, προσθέστε λευκά ankle boots.

Matchy Matchy

jean-3.jpg
Image source: @wethepeoplestyle
Όσο κι αν προσπαθούμε να δημιουργούμε updated σύνολα, κάνοντας εκκεντρικούς συνδυασμούς με εντελώς αντίθετα κομμάτια, οι matchy matchy combos έχουν πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Από την άλλη πλευρά, ένα flared jeans μαζί μ’ ένα cardigan θα σας οδηγήσει σ’ ένα ασφαλές και όμορφο αποτέλεσμα. Τώρα ήρθε η ώρα να «παντρέψετε» τα παραπάνω. Προτιμήστε ένα printed cardigan και διαλέξτε μία από τις αποχρώσεις του ως χρώμα του τζιν σας. Αν επιθυμείτε ήσυχα σύνολα, κινηθείτε σε πιο light tones όπως έχει κάνει και το it girl Jessie Bush.

Double trouble

jean-4.jpg
Image source: @laura_eguizabal

Όταν αναφερόμαστε σε update denim συνδυασμούς, δεν μπορούμε να μη μιλήσουμε για το denim on denim. Ένα από τα αγαπημένα σύνολα των fashionistas θα μας χαρίσει την ανανέωση που αναζητάμε. Επιλέξτε ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι και «παντρέψτε» το μ’ ένα τζιν πουκάμισο. Αν θέλετε να το κάνετε all the way, τότε συνδυάστε δύο εκ διαμέτρου αντίθετες denim αποχρώσεις και ολοκληρώστε με it high heels ankle boots. Για πιο «σίγουρα» σύνολα τότε δεν έχετε παρά να κινηθείτε στην αρμονία που προσφέρουν οι ίδιοι τόνοι.

Slouchy outfit

jean-5.jpg
Image source: @venswifestyle

Οι oversized γραμμές όπως όλες έχετε αντιληφθεί είναι must για τους επόμενους μήνες. Μάλιστα, είναι και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα τζιν για τη φετινή περίοδο. Αν λοιπόν θέλετε να ακολουθήσετε τους κανόνες τους street style, επενδύστε σ’ ένα slouchy jean. Προσθέστε ένα oversized patterned blazer κι ένα πιο φαρδύ top. Μία it bag μαζί με loafers θα δώσουν το απαραίτητο στιλ στην εμφάνισή σας. 

Casual chic

jean-6.jpg
Image source: @tesshell

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που βασίζουν το στιλ τους στη casual αισθητική. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν μπορείτε να είστε παράλληλα και chic. Επιλέξτε ένα straight leg τζιν παντελόνι και συνδυάστε το ένα λευκό button up shirt. Προσθέστε ψηλοτάκουνες γόβες σε εκκεντρική απόχρωση κι ένα leather jacket. Η Thérèse H μας παρουσίασε ένα από τα πιο αξιοζήλευτα σύνολα κι εμείς δε βλέπουμε την ώρα να το μιμηθούμε.