fbpixel

Search icon
Search
5+1 καθηλωτικά μυθιστορήματα θρίλερ που μπορείτε να διαβάσετε αυτό το Halloween
ARTS & CULTURE

5+1 καθηλωτικά μυθιστορήματα θρίλερ που μπορείτε να διαβάσετε αυτό το Halloween

Θα σας «βυθίσουν» στις σελίδες τους


Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να χαθείτε στις σελίδες του αγαπημένου σας μυθιστορήματος. Ειδικά τώρα που το Halloween είναι πιο κοντά από ποτέ και αυτές είναι οι ιδανικές ημέρες για να νιώσετε μέλος ενός scary story, ήρθε η ώρα να γεμίσετε τα ράφια της βιβλιοθήκης σας με τα αναγνώσματα θρίλερ που πρόκειται να οδηγήσουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη. 

Ανακαλύψτε τα!

Τα Μάτια του Σκότους

9786180135930.jpg

Η Tina Evans έχει περάσει ένα χρόνο προσπαθώντας να αποδεχτεί τον θάνατο του γιου της. Η πληγή δε θα κλείσει ποτέ, αλλά πρέπει να προχωρήσει παρακάτω. Καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα της παράστασης που σκηνοθετεί στο Las Vegas, νιώθει έτοιμη για μια καινούρια αρχή. Ως το βράδυ, που βλέπει δυο λέξεις γραμμένες στον μαυροπίνακα στο δωμάτιο του Dani: ΟΧΙ ΝΕΚΡΟΣ. Κι αν τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζει; Αν το παιδί της δε σκοτώθηκε πραγματικά μαζί με τους άλλους προσκόπους σ’ εκείνο το φρικτό δυστύχημα; Η ανάγκη να ανακαλύψει την αλήθεια θα οδηγήσει την ηρωίδα σε καταστάσεις που η ίδια δε φανταζόταν ποτέ.

Η Σιωπή της Λευκής Πόλης

biblio.jpg

Ένας χαρισματικός αρχαιολόγος, καταδικασμένος για τα εγκλήματα που τρομοκράτησαν τη Βιτόρια πριν από δύο δεκαετίες, πρόκειται να βγει από τη φυλακή, όταν οι φόνοι ξαναρχίζουν. Στον Παλαιό Καθεδρικό ένα ζευγάρι εικοσάχρονων εντοπίζονται νεκροί. Είναι γυμνοί κι έχουν και οι δύο τσιμπήματα μελισσών στον λαιμό. Και δε θα είναι οι μόνοι. Ο νεαρός αστυνομικός που είναι γνωστός ως «Κράκεν», θέλει πάση θυσία να σταματήσει τους φόνους. Μια πρόσφατη προσωπική τραγωδία, όμως, τον εμποδίζει να τους δει ως άλλη μια υπόθεση. Οι μέθοδοί του δυσαρεστούν την επικεφαλής της έρευνας, με την οποία διατηρεί μια αμφιλεγόμενη σχέση. Και στο μεταξύ, ο χρόνος τρέχει εναντίον τους και η απειλή παραμονεύει σε κάθε γωνιά της πόλης. Ποια θα είναι τα επόμενα θύματα;

Σώσε με, Δημήτρης Σίμος

swseme-cover.jpg

Με αφορμή το μνημόσυνο του πατέρα της, η Νικόλ Πομάνου, μια νεαρή καλλιτέχνις ξυλογλυπτικής, επισκέπτεται το χωριό της, το Κρυφό, για να συναντήσει τη μητέρα και τις δυο αδελφές της. Η μικρότερη αδελφή της δεν εμφανίζεται στο καθορισμένο ραντεβού. Η εξαφάνισή της θα δοκιμάσει τους δεσμούς της οικογένειας. Για να τη σώσουν, πρέπει να αντιμετωπίσουν τα μυστικά που τόσα χρόνια έκρυβαν στο Δάσος των Μανιταριών. Την ίδια στιγμή, στον υγρότοπο του Εθνικού Πάρκου Θράκης, η αστυνόμος Λουκίδη ανακαλύπτει το παραμορφωμένο πτώμα μιας γυναίκας. Ένα καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ αστυνομικής πλοκής που υπόσχεται να σας κόψει την ανάσα, βυθίζοντάς σας σε μια ιστορία ενοχής.

Ασπιλοι Ένοχοι, Θεοφανία Ανδρονίκου - Βασιλάκη

1111.jpg

Στη μικρή κωμόπολη Παναγιά, η οποία βρίσκεται κοντά στην Τρίπολη, εξαφανίζεται η Παναγιώτα Περούλη, μια τριανταπεντάχρονη παντρεμένη γυναίκα και μητέρα ενός παιδιού. Παρά τις έρευνες της τοπικής αστυνομίας, η αγνοουμένη στέκεται αδύνατο να βρεθεί, νεκρή ή ζωντανή. Κανένα ίχνος, καμία ένδειξη, κανένα τηλεφώνημα για λύτρα, πουθενά το πτώμα της. Τρεις εβδομάδες αργότερα, στο σημείο φτάνει ένας από τους πιο έμπειρους αξιωματικούς της αστυνομίας προκειμένου να ρίξει φως στο μυστήριο της εξαφάνισης. Τίποτα και κανείς δεν έχει προετοιμάσει τον Μάξιμο Βαγενά για τα όσα θα έρθει αντιμέτωπος. Θανάσιμες συγκυρίες, εγκλήματα του παρελθόντος, συγκλονιστικές αλήθειες, έρωτες που θάφτηκαν στον βωμό της διαπλοκής του καλού με το κακό, ένα ατέλειωτο γαϊτανάκι αποκαλύψεων.

Γαμήλιο δώρο, Julie Parsons

s3gydigital-metaixmio-uploads-asset-data-9645-978-960-375-744-3-1.jpg

Τους παρακολουθούσε και τους δύο, βδομάδες ολόκληρες. Τον David Neal και τη γυναίκα του, την Anna. Τους παρακολουθούσε στο σπίτι, στη δουλειά, στους δρόμους του Δουβλίνου... Τον περίμενε. Τώρα ο Ντέιβιντ είναι νεκρός και η Anna ζει έναν εφιάλτη προδοσίας, ανακαλύπτοντας πως η ζωή με τον άντρα της ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Είναι μόνη και ευάλωτη. Την περίμενε. Και τώρα είναι έτοιμος να της προσφέρει το δώρο του. Το γαμήλιο δώρο του θανάτου.

Το Κορίτσι του Τρένου, Paula Hawkins

girl-on-train-movie-poster.jpg

Η Rachel παίρνει το ίδιο τρένο κάθε πρωί. Ξέρει ότι θα σταματήσει στον ίδιο σηματοδότη, την ίδια ώρα, και θα αντικρίσει τα ίδια σπίτια δίπλα στις ράγες. Αρχίζει, μάλιστα, να νιώθει οικεία με το ζευγάρι που ζει σ’ ένα από αυτά. Η ζωή τους, στα δικά της μάτια, είναι τέλεια. Μακάρι να μπορούσε και η Ρέιτσελ να είναι τόσο ευτυχισμένη. Ένα καταιγιστικό ψυχολογικό θρίλερ, στα χνάρια των επιτυχιών Το Kορίτσι που Eξαφανίστηκε και Αμνησία.

Καλή ανάγνωση!