fbpixel

Search icon
Search
5+1 fashionable τρόποι για να φορέσετε το denim jacket σας φέτος
STYLING TIPS

5+1 fashionable τρόποι για να φορέσετε το denim jacket σας φέτος

Δοκιμάστε τους και ενσωματώστε το spring staple στα καθημερινά σας outfits!


Για να δημιουργήσετε μία ολοκληρωμένη ανοιξιάτικη συλλογή, θα πρέπει να ξεκινήσετε από τα βασικά. Τα πανωφόρια ανήκουν σ' αυτήν την κατηγορία. Σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να αφήνουμε στην άκρη τα μακρία παλτό, και τα απόλυτα trending faux furs και τη θέση τους θα πάρουν οι ανάλαφρες καμπαρντίνες, τα leather αλλά και τα denim jackets. Μετά, λοιπόν τα trench coats, τα τζιν αποτελούν την πιο συχνή επιλογή τις ημέρες που η θερμοκρασία είναι πιο υψηλή. Χαρίζουν στην εικόνα μας την πιο cool και παράλληλα chic αισθητική, θεωρούνται must των μεταβατικών περιόδων και μπορούν να μας συντροφεύσουν σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αν και η κλασική εκδοχή εξακολουθεί να είναι η πιο safe και διαχρονική επιλογή, οι σχεδιαστές έχουν βρει αμέτρητους τρόπους να δώσουν το δικό τους twist με την πάροδο των ετών και φέτος το total denim κυρήχθηκε νικητής. 

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τους πιο stylish και επίκαιρους τρόπους να φορέσετε το τζιν μπουφάν σας φέτος!

Denim on denim

anoukyve.webp
Image source: @anoukyve

Το double denim είναι ένας εύκολος τρόπος για να δείχνουμε put together αυτή την εποχή σύμφωνα με τους μεγαλύτερους οίκους. Από τα δομημένα κοστούμια μέχρι τις maxi φούστες το λεγόμενο Canadian tuxedo είναι απόλυτα in και αυτή τη σεζόν. Φέτος, προτιμήστε το σε matching σύνολα, ή για να αποφύγετε ένα υπερβολικά matching αποτέλεσμα μπορείτε να διατηρήσετε το επάνω μισό του τζιν λουκ ανοιχτό με ένα μπλουζάκι από κάτω και, στη συνέχεια να προσθέσετε ένα σακάκι από πάνω ως layer.

Over a slip dress

lucywilliams-2.webp
Image source: @lucywilliams02

Δώστε έναν πιο cool τόνο στα κομψά slip dresses, είτε ουδέτερου, είτε έντονου χρώματος προσθέτωντας ένα denim jacket. Απογειώστε το look με ένα ζευγάρι Chelsea boots ή τα αγαπημένα σας sneakers. 

Try a denim trench coat

camilacoelho.jpeg
Image source: @camilacoelho

Σε περίπτωση που θέλετε να διαφοροποιηθείτε και να δοκιμάσετε μια καινούργια εκδοχή του τζιν μπουφάν, μπορείτε να εναλλάξετε την κλασική καμπαρντίνα με μια αντίστοιχη denim εκδοχή της. Συνδυάστε την άφοβα με workwear σύνολα ή ενσωματώστε την σε κάθε athleisure look. 

Shades of grey

kendall.jpg
Image source: @kendalljenner

Μην ξεχνάτε πως η απόχρωση του γκρι αποτελεί τάση για φέτος - και ήρθε η ώρα να την δοκιμάσουμε και στα αγαπημένα μας denim κομμάτια! Ταιριάζει στην κυριολεξία σε κάθε outfit και δίνει ένα πιο updated twist. 

Dressed up

snapinstaapp-424890726-18417635776027171-1023886137697408413-n-1080.jpg
Image source: @laurenxwatsonnn

Ποιος είπε ότι ένα denim jacket δεν μπορεί να σας συνοδεύσει και σε πιο επίσημες περιστάσεις; Σημασία έχει το σχέδιο που θα επιλέξετε αλλά και το styling. Τα κομμάτια σε πιο χαλαρές γραμμές και πιο φαρδιά μανίκια, συνδυάζονται υπέροχα με φορέματα αλλά και φούστες, καθώς χαρίζουν μία απόλυτη αρμονία σε δύο φαινομενικά αταίριαστα styles. Όσον αφορά τα παπούτσια προτιμήστε loafers, mules ακόμα ή και ψηλοτάκουνα σανδάλια σε έντονες αποχρώσεις.

Everyday-wear

leiasfez.jpeg
Image source: @leiasfez

Με την ευελιξία που το χαρακτηρίζει, το τζιν jacket μοιάζει καταπληκτικό όταν συνδυάζεται με τα υπόλοιπα staples της γκαρνταρόμπας μας. Από τα απόλυτα ανοιξιάτικα φορέματα μέχρι tailored παντελόνια σε συνδυασμό με άσπρα t-shirts και sneakers - αποτελεί το ιδανικό συνοδευτικό πανωφόρι που αποπνέει μια effortlessly cool αισθητική. 

Feature image source: @meganadelaide, @emilisindlev