fbpixel

Search icon
Search
5 τρόποι για να κάνετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές ακόμα καλύτερες
MAGAZINE

5 τρόποι για να κάνετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές ακόμα καλύτερες

Απολαύστε την πιο χαλαρωτική εποχή στο έπακρο...


Το καλοκαίρι, οι ομορφιές τριγύρω μας μάς συνεπαίρνουν στο να ζήσουμε τις πιο ξεχωριστές στιγμές. Και στις διακοπές μας, οι παρακάτω προτάσεις θα σας κάνουν να απολαύσετε αυτήν την εποχή ακόμα περισσότερο.

1. Acqua & Sapone

1-789iJ.jpg

Το υγρό σαπούνι Loewe Home Scents Oregano διαθέτει ένα άρωμα που παραπέμπει σ’ έναν κήπο γεμάτο από βότανα της Μεσογείου. Με τη σύνθεσή του εμπνευσμένη από τις αρχαίες ελληνικές και ρωμαϊκές παραδόσεις που ενσωμάτωναν θεραπευτικά βοτανικά αποστάγματα στις τελετουργίες του μπάνιου, περιέχει φυσικά συστατικά με θρεπτικές και ενυδατικές ιδιότητες, όπως λάδι jojoba και αλόη βέρα.

2. Ma Che Bella

tom-ford-soleil.jpg

Αν θέλετε να πάρετε μαζί σας μόνο τα απαραίτητα καλλυντικά στις διακοπές, με τα ακόλουθα προϊόντα του Tom Ford θα είστε απολύτως καλυμμένη: Soleil Glow Bronzer, για τέλειο μπρονζέ αποτέλεσμα, Ultra Shine Lip Color 33 Place Nue, για λαμπερά και ζωντανά χείλη, Sunlit Rose Lip Balm 01 Sunny Rest, για ενυδάτωση με διακριτικό χρώμα, Emotion Proof Mascara, για πανέμορφες βλεφαρίδες με διάρκεια και όγκο.

3. Grande amore

vilas.jpg

«Τα Φιλιά» του Μανουέλ Βίλας είναι ένα ξεχωριστό ερωτικό μυθιστόρημα, τρυφερό και αισθησιακό, γεμάτο αντιθέσεις και ένταση. Οι χαρακτήρες του συνδέονται βαθιά με τον αναγνώστη, χάρη στην αμεσότητά τους, προκαλώντας στη συνείδηση το ερώτημα: Υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από ένα φιλί; Κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατον. Το φιλί που σφραγίζει τη φλογερή και απροσδόκητη ιστορία αγάπης μεταξύ του Σαλβαδόρ και της Μονσεράτ γεννιέται εν μέσω της πανδημίας, σε ένα εξοχικό καταμεσής του δάσους, και θα σας κρατήσει εκεί μαζί τους, μέχρι τέλους.

4. Il Sole

3522930004301.jpeg

Η σειρά Vinosun Protect της Caudalie παρουσιάζει το νέο invisible high protection stick SPF50. Το μικρό και κομψό του μέγεθος επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή με μία μόνο κίνηση, καθιστώντας το ιδανικό για χείλη, πρόσωπο, ντεκολτέ, προστατεύοντας αποτελεσματικά σπίλους και τατουάζ. Παράλληλα, το very high protection Sun Water SPF50+ με τη μη λιπαρή διφασική του υφή, προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σας.

5. Dolce Far Niente 

flat750x075f-pad750x1000f8f8f8.jpg

Καμιά φορά, το πιο παραγωγικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην κάνουμε τίποτα. Μη βλέπετε την ξεκούραση ως μια παθητική διαδικασία, γιατί το να χαρίζετε χρόνο στον εαυτό σας αντιθέτως σημαίνει ότι δίνετε στον εγκέφαλό σας αναζωογονητικά διαλείμματα και στο σώμα σας τον χρόνο που χρειάζεται για να χαλαρώσει.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024