fbpixel

Search icon
Search
5 top χειμερινά hair trends σύμφωνα με το TikTok
HAIR & NAILS

5 top χειμερινά hair trends σύμφωνα με το TikTok

Αντιγράψτε αυτά που ταιριάζουν σε εσάς


Με την ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας, είναι σίγουρο πως και εσείς ξεκινήσατε να νιώθετε πως ο χειμώνας πλησιάζει. Αν και η νέα σεζόν δεν είναι ακόμη εδώ, η cozy ατμόσφαιρα σιγά σιγά δημιουργείται, τα κομψά φουλάρια γίνονται κασκόλ και φυσικά οι τάσεις στα μαλλιά ανανεώνονται. Πλέον με το TikTok να έχει μπει στις ζωές μας, είναι αυτονόητο πως αυτό είναι το πρώτο μέρος που τσεκάρουμε τα νέα trends που πρόκειται να ακολουθήσουν. Διαφορετικές προτάσεις, υπέροχες εναλλαγές και εμφανίσεις που κλέβουν τις εντυπώσεις θα γίνουν και οι δικές σας go-to εμφανίσεις για το χειμώνα του 2023. Από διαφορετικά χρώματα μαλλιών μέχρι εύκολα χτενίσματα και διασκεδαστικά αξεσουάρ, υπάρχουν πολλές προτάσεις για να διαλέξετε τη δική σας αγαπημένη.

Accessorize like a princess

haileybieber.jpg
@haileybieber

Τα αξεσουάρ με φιόγκους είναι η τάση για τα μαλλιά που όλες οι celebrities και οι influencers έχουν εγκρίνει και που πρέπει να δοκιμάσετε αυτόν τον χειμώνα. Είναι βέβαιο πως την έχετε δει και εσείς στο feed σας καθώς έχει δημιουργηθεί μια μικρή εμμονή. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τους φορέσετε, από τα χαριτωμένα κλιπ, μέχρι στην άκρη της κοτσίδας σας ή ακόμη και με αυτό τον τρόπο που το έκανε η Hailey Bieber. Αν οι μικρότεροι φιόγκοι δεν σας αρέσουν, τότε επιλέξτε ένα πιο statement αξεσουάρ και προσθέστε ένα μεγάλο κλιπ για να δέσετε τα μαλλιά σας στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Αυτή είναι η τέλεια εμφάνιση για την εποχή των πάρτι που σιγά σιγά πλησιάζει. 

Side on

lilyallen-hair-face-beauty.jpg
@lilyallen

Ετοιμαστείτε να πείτε αντίο στη χωρίστρα στη μέση, καθώς από ότι φαίνεται ότι οι χωρίστρες στο πλάι ήρθαν για να μείνουν. Αν και καταλαβαίνουμε απόλυτα πως θέλετε να έχετε αυτή την επιλογή, μη διστάσετε να δώσετε μια ευκαιρία στην τάση που θέλει τα μαλλιά σας στην άκρη καθώς είναι απόλυτα κομψή και safe. Χρησιμοποιήστε ένα gel και μια χτένα με αραιές μύτες για τέλειο αποτέλεσμα, σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο.

Rich Brunette

at-annabelrosendahl.jpg
@annabelrosendahl

Αν υπάρχει ένα χρώμα με το οποίο θα αποκτήσετε εμμονή αυτό το χειμώνα, τότε αυτό είναι το πλούσιο μελαχρινό. Μπορείτε να το δείτε κάθε δύο αναρτήσεις στη ροή του TikTok και όχι τυχαία. Θα σας προετοιμάσει για το χειμώνα, θα σας δώσει μια πιο σοκολατί απόχρωση και θα κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο υγιή και λαμπερά. Μάλιστα, σας ταιριάζει, όποιος και αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας.

Back Buns

hair.jpeg
@annabelrosendahl

Ο τέλειος κότσος είναι το απόλυτο trend εδώ και καιρό, αλλά φαίνεται να ζει μια στιγμή μεγάλες αναβίωσης στα social media αυτόν τον χειμώνα χάρη σε celebrities όπως η Sofia Richie Grainge που μας δείχνουν πώς πετυχαίνουν αυτή την εμφάνιση. Αυτό το χτένισμα είναι τέλειο για την επερχόμενη σεζόν, καθώς είναι πολύ εύκολο να "φορεθεί" με χοντρά πλεκτά ή λαιμόκοψη και φυσικά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως η βροχή καταστρέψει το στυλ σας.

Wavy Bob

at-monamali-hair.jpg
@monamali_

To bob χτένισμα ήταν και θα παραμένει για πάντα μια από τις πιο κλασικές επιλογές που οι πιο chic γυναίκες λατρεύουν να επιλέγουν. Είναι μια εμφάνιση χαμηλής συντήρησης που ειδικά αν συνδυαστεί με σγουρά μαλλιά θα σας κάνει να αγκαλιάσετε την πιο φυσική σας εμφάνιση.