fbpixel

Search icon
Search
5 συμβουλές για να απολαύσουμε το καλοκαίρι με τον πιο eclectic τρόπο
MAGAZINE

5 συμβουλές για να απολαύσουμε το καλοκαίρι με τον πιο eclectic τρόπο

Μέσα από τις πιο μικρές αλλά πολύτιμες λεπτομέρειες


Η πιο θερμή εποχή του χρόνου είναι εδώ, προσκαλώντας μας καθημερινά να γευτούμε τις ισχυρές δόσεις της γοητείας της. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να αφεθούμε στη ρομαντική της αύρα με τη βοήθεια πέντε ισχυρών συμμάχων.

Scent of Newness

30056-eau-gymnastique-003-a.webp

Η Officine Universelle Buly διαθέτει αυτό το απίθανο προϊόν, το Eau Gymnastique, ένα αποσμητικό για αθλητικά παπούτσια. Έχει μια εκπληκτική ιδιαιτερότητα, να τους δίνει ένα άρωμα που αρέσει σε όλους να συναντούν: τη μυρωδιά του καινούριου. Χάρη σε μια αρωματική τεχνολογία, το σπρέι κάνει το θαύμα, αφήνοντας μια νέα και καθαρή οσμή, που είναι άμεση και μακράς διαρκείας.

Baby-soft Skin

3605530314176-nutrix-royal-body.webp

H πιο ενυδατική κρέμα σώματος και η πλέον ιδανική λύση για το ξηρό δέρμα είναι η Nutrix Royal Body της Lancôme. Προσφέρει αποτελεσματική θρέψη και απαλότητα μέχρι και για 24 ώρες και προστατεύει την επιδερμίδα από τις κλιματικές επιδράσεις. Μόνο όταν τη δοκιμάσεις θα καταλάβεις τι εννοώ!

The Beauty & The Theros

0730852139220-1.webp

Η Shiseido Future Solution Lx Eye & Lip Regenerating Cream 15 ml αποτρέπει τη χαλάρωση γύρω από τις ευαίσθητες περιοχές των ματιών και των χειλιών, μειώνοντας παράλληλα αισθητά την εμφάνιση ρυτίδων, λεπτών γραμμών και μαύρων κύκλων.

Art of Simplicity

shutterstock-1790728217.jpg

H τέχνη του να ξεχνάς αλλά και του να θυμάσαι δε χρειάζεται παρά μόνο ένα τραγούδι ή μια μυρωδιά. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

Just Relax

shutterstock-2174300255.jpg

Όλοι ξέρουμε πως πρέπει να τρώμε σωστά, να γυμναζόμαστε, να κοιμόμαστε επαρκώς. Αυτό το οποίο δε μας μαθαίνουν ποτέ είναι να χαλαρώνουμε ενεργά και να ξεκουραζόμαστε. Και δεν εννοώ να καθόμαστε σ’ έναν καναπέ, βλέποντας τηλεόραση ή παίζοντας με το κινητό, αλλά να βοηθήσουμε το σώμα μας να μπει σ’ αυτό που ονομάζουμε «παρασυμπαθητική κατάσταση». Αυτό σχετίζεται με αντιδράσεις που προάγουν την ανάκαμψή μας από τις στρεσογόνες καταστάσεις και την κινητοποίηση προς την προσωπική μας ανάπτυξη.

www.mariapagonaki.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2023