fbpixel

Search icon
Search
5 σειρές και μία ταινία για να παρακολουθήσετε εάν αγαπήσατε το "Emily In Paris"
ARTS & CULTURE

5 σειρές και μία ταινία για να παρακολουθήσετε εάν αγαπήσατε το "Emily In Paris"

Η πλατφόρμα του Netflix προσφέρει απεριόριστο θέαμα για τους λάτρεις των πιο stylish tv shows


Ποια δεν παρακολούθησε τη μοναδική πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου καινούριου sitcom του Netflix, "Emily in Paris". Αγαπήσαμε τη γλυκύτατη Lily Collins με τα «παχιά» φρύδια και τη χαριτωμένη λιγνή φιγούρα που μας θύμισε καταπληκτικά την Audrey Hepburn στο αγαπημένο "Funny Face", ενώ όσες από εσάς δεν το ψάξατε ήδη, ο Lucas Bravο, αποτελεί ήδη το πιο hot boy in town και δεν είναι άλλος από τον Γάλλο γείτονα της Emily. Μόνο αυτοί οι δύο πρωταγωνιστές ωστόσο δεν αρκούσαν για να γίνει το "Emily in Paris" η νέα εμμονή μας στον χώρο των σειρών και ιδιαίτερα των πιο stylish από αυτές. Το κόλλημά μας λογικό, καθώς οι δημιουργοί του Sex and the City και η ανυπέρβλητη Patricia Field κρύβονται πίσω από την παραγωγή της πολυσυζητημένης σειράς. 

Το δυσάρεστο για πολλούς, ωστόσο, συναντάται στο γεγονός ότι το show διαθέτει μόνο 10 επεισόδια, κάνοντας τους fans του να εκλιπαρούν για την άμεση κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν. Εμείς λοιπόν αναζητήσαμε αντίστοιχες σειρές, με έντονο πάθος για την μόδα, το στιλ, τον έρωτα και τις χαριτωμένες πρωταγωνίστριες και σας τις παρουσιάζουμε για να σας κρατήσουν συντροφιά μέχρι τις νέες περιπέτειες της Emily στην Πόλη του Φωτός. 

The Duchess

1.jpeg

Η κωμικός και σεναριογράφος Katherine Ryan βρίσκεται στα καλύτερά της. Μας παρουσιάζει μια καυστική και μοντέρνα σειρά, γεμάτη από προβληματισμούς των σύγχρονων Λονδρέζων, ενώ παράλληλα στηλιτεύει τα υπάρχοντα στερεότυπα περί χωρισμένων γονιών, μονογαμικών οικογενειών κι εργαζόμενων μητέρων. Και όλα αυτά τα κάνει αναδεικνύοντας τα πιο stylish ρούχα. Oversized παλτό, καταπληκτικά hair accessories, πουπουλένιες μεταξωτές πυτζάμες και μια σειρά ακαταμάχητων ζευγαριών παπουτσιών που όλες θα ζηλεύαμε. Plus, ας μη μιλήσουμε για το μοναδικό London style apartment της ηθοποιού, το οποίο περιέχει και το προσωπικό της εργαστήριο κεραμικής. Παίζουν οι: Katherine Ryan, Rory Keenan, Katy Byrne, κ. ά. 

The Boys in the Band 

2-FNToa.jpg

Mε παραγωγό ένα όνομα μεγάλων επιτυχιών, ο Ryan Murphy, που βρίσκεται επίσης πίσω από την πασίγνωστη σειρά του Netflix, Hollywood, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με την ολόφρεσκη ταινία του, The Boys in the Band. Επιλέγοντας και πάλι τον φανταστικό Jim Parsons για τον πρωταγωνιστικό ρόλο μας γυρνάει πίσω στη δεκαετία του '60, χαρίζοντάς μας υπέροχα αντρικά looks, βασισμένα στο preppy style της εποχής, ωστόσο με ένα ενδιαφέρον twist, αφού έχουμε να κάνουμε με μια παρέα ομοφυλόφιλων πρώην συμφοιτητών, που συναντιούνται μετά από χρόνια, αποφασίζοντας να παίξουν ένα παιχνίδι που θα ξυπνήσει μνήμες και συναισθήματα. Παίζουν οι: Jim Parsons, Zachary Quinto, Matt Bomer, κ. ά. 

Εlite

3-MtFZ7.jpg

Έχοντας ολοκληρώσει ήδη και την 3η σεζόν του, η επιτυχημένη ισπανική σειρά Elite, γνωρίζει καλά από μόδα. Μπορεί τα παιδιά στο συγκεκριμένο ιδιωτικό λύκειο να είναι άπληστα, ωστόσο τα σύνολά τους φαντάζουν ιδανικά. Ιδιαίτερες στολές που πρωταγωνιστούν σε κάθε private school που σέβεται τον εαυτό του, εντυπωσιακά makeup looks και φυσικά μερικές μικρές λεπτομέρειες styling που κάνουν τη διαφορά σε κάθε outfit των πιο επικίνδυνων παρεών! Παίζουν οι: Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper, κ. ά. 

Dynasty 

6.png

Μαθαίνοντας στη νέα γενιά τη μόδα της περίφημης Alexis και των άλλων πρωταγωνιστριών της πιο λατρεμένης σειράς των '80s, η Δυναστεία έχει επιστρέψει και μας δίνει απολαυστικές στιγμές από catfights, αλλά και υπέροχα σύνολα. Stylish office looks, αλλά και πιο in fashion βραδινές επιλογές, οι χαρακτήρες της σειράς αυτής θα σας κερδίσουν με τα luxurious αξεσουάρ τους και τα πανούργα σχέδιά τους. Παίζουν οι: Elizabeth Gillies, Rafael de la Fuente, Robert Christopher Riley, κ. ά. 

Gossip Girl 

1-ra5g5.jpg

Ο παλιός είναι αλλιώς λένε... Ίσως η πιο hot fashion σειρά όλων των εποχών, μετά το Sex and the city. Το αγαπημένο Gossip Girl, το οποίο μάλιστα αναφέρεται από την ίδια την Emily κάποια στιγμή στη σειρά, καταφέρνει και κρατάει τα ηνία της κατηγορίας. Δεν υπήρχε 17χρονη που να μην αναζητούσε τις στέκες της Blair και τον αέρα των μαλλιών της Serena. Σύγχρονα outfits που υπέγραφαν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας, επίκαιρα αξεσουάρ και φυσικά με φόντο το καταπληκτικό νησί του Manhattan και καμιά φορά το λατρεμένο Παρίσι... Παίζουν οι: Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, κ. ά.