fbpixel

Search icon
Search
5 jackets της επόμενης σεζόν που μπορείτε να αποκτήσετε από τώρα
TRENDS & CATWALKS

5 jackets της επόμενης σεζόν που μπορείτε να αποκτήσετε από τώρα

Μείνετε ενημερωμένες & stylish με τις νέες τάσεις


Δύο πράγματα αγαπάμε και ξεχωρίζουμε στον χώρο της μόδας. Το ένα είναι οι τάσεις που κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους και μας «κρατούν» το ενδιαφέρον αμείωτο και το άλλο, το προσωπικό στιλ του καθενός. Μερικοί λατρεύουν τα παπούτσια, άλλοι δε μπορούν να κάνουν χωρίς πλεκτά και υπάρχουν και αυτοί, που έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία στα jackets.

Αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια ενός συνόλου για τους περισσότερους μήνες τους έτους. Άλλα πιο λεπτά, άλλα πιο χοντρά ανάλογα με την εποχή, ενώ κανένας δε μπορεί να αρνηθεί το στιλ που προσθέτουν σε κάθε outfit. Άλλωστε είναι το στοιχείο εκείνο που κάνει την πρώτη εντύπωση τις περισσότερες φορές. Οι τάσεις για την επόμενη σεζόν έχουν γίνει ήδη γνωστές και εσείς μπορείτε να ενημερωθείτε και να τις αποκτήσετε από τώρα. Για την πρώτη περίοδο του 2021, τα jackets trends είναι κάπως διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν και κάποια σχέδια που έχουμε ξαναδεί.

Συνεχίστε να διαβάζετε και κάντε τη διαφορά πρώτες!

'90s sportswear

jackets-1.jpg
Courtesy of Celine

Από το πολύχρωμο στιλ του Dior μέχρι τα jackets με φερμουάρ του οίκου Celine δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα αθλητικά μπουφάν που κυριαρχούσαν στη δεκαετία των ‘90s επιστρέφουν με στόχο να κερδίσουν μία σημαντική θέση στη ντουλάπα αλλά και στις εμφανίσεις μας. Ακόμα και το διάσημο fashion house, Max Mara, έχει παρουσιάσει ένα σχέδιο, το οποίο είναι ένα σημάδι για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει τους επόμενους μήνες, ακόμα και γι αυτούς που επιλέγουν ένα πιο κλασικό jacket style.

Cropped

jackets-2.jpg
Courtesy of Isabel Marant

Σχεδόν όλες οι συλλογές για την επόμενη σεζόν έχουν ένα cropped jacket. Μάλιστα, η δυναμική του είχε γίνει αισθητή από το καλοκαίρι, και πιο συγκεκριμένα από τα κορίτσια του street style, στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης. Ενώ η Isabel Marant επέλεξε το matador style, ο Hermès προσέφερε απίστευτα κομψά cropped leather jackets χωρίς μανίκια. Ο διάδρομος της Chanel έφερε επίσης ένα σακάκι από δέρμα και tweed στο συγκεκριμένο μήκος. Για τους λάτρεις του μινιμαλισμού, η έκδοση χωρίς κολάρο του Louis Vuitton είναι πρώτη στις προτιμήσεις τους.

Leather bombers

jackets-4.jpg
Courtesy of Celine

Ίσως να χρωστάμε μία μεγάλη «συγγνώμη» στα δερμάτινα πανωφόρια, διότι τα έχουμε παραμελήσει αρκετά τις τελευταίες σεζόν. Γι’ αυτόν το λόγο, η έντονη και δυναμική επιστροφή τους μας ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο. Βασισμένοι πάντα στο κλασικό και διαχρονικό, οι διάσημο σχεδιαστές αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμα σημαντική ευκαιρία στα leather bombers. Οι καπιτονέ εκδοχές της Celine, συνδυάστηκαν άψογα με υπέροχα φορέματα και καπέλα μπέιζμπολ και η Chanel με τη σειρά της, χάρισε άριστη ποιότητα, ταιριάζοντας τα δερμάτινα πανωφόρια με φούστες και collar blouses.

Trench coat

jackets-3.jpg
Courtesy of Burberry

Ίσως η πιο αναμενόμενη κατηγορία αλλά οι καμπαρντίνες δε θα είναι ποτέ out of fashion. Το απόλυτο πανωφόρι για τις μεταβατικές περιόδους, κάνει την εμφάνισή του σε πιο ενδιαφέροντα σχέδια. Από τη δερμάτινη Hermès μέχρι την oversized Luis Vuitton και την απόλυτη τζιν εκδοχή της Burberry, είμαστε έτοιμοι να φορέσουμε για ακόμα μια φορά τα αγαπημένα μας trench coats.

Colourful blazers

jackets-5.jpg
Courtesy of Balmain

Τα χρώματα έχουν δείξει εδώ και πολύ καιρό τη σημασία και τη δυναμική τους σε όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Όσον αφορά τα πανωφόρια, ένα σακάκι σε έντονη και φωτεινή απόχρωση δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας, αν θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις και να παρουσιάζετε μοντέρνα σύνολα. Από το Balmain στο Blazé Milano έως το Custommade, όσο πιο φωτεινή είναι η απόχρωσή σας τόσο το καλύτερο.