fbpixel

Search icon
Search
French Style: Τα κομμάτια που επιλέγουν οι Γαλλίδες τη μεταβατική περίοδο
STYLE PEOPLE

French Style: Τα κομμάτια που επιλέγουν οι Γαλλίδες τη μεταβατική περίοδο

Τα it girls μας χαρίζουν τα πιο μοντέρνα φθινοπωρινά κομμάτια


Γνωστές για την κομψότητα και το απαράμιλλο στιλ τους. Οι Γαλλίδες αποτελούν έμπνευση εδώ και δεκαετίες για όλες τις fashion lovers, καθώς δημιουργούν σύνολα και τάσεις που βασίζονται στη διαχρονικότητα. Έτσι, το στιλ τους γίνεται για ακόμα μία σεζόν οδηγός για τη φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα κομμάτια που επιλέγουν τα it girls για την μεταβατική περίοδο!

Trench coat 

202649c6c4d8fe446da02fb90c924b2f.jpg

French girls + μεταβατική περίοδος= καμπαρντίνες. Ακόμα κι αν δεν είστε λάτρεις της μόδας γνωρίζετε πολύ καλά την παραπάνω εξίσωση. Δεν υπάρχει κάτι πιο "γαλλικό" το φθινόπωρο από μία καμπαρντίνα. Όσα χρόνια και να περάσουν θα κατέχει την πρώτη θέση στη γκαρνταρόμπα τους. Ταιριάζει με όλα τα κομμάτια ενώ είναι κατάλληλη ακόμα και τις βροχερές ημέρες. Η μπεζ είναι η κλασική εκδοχή της αλλά παράλληλα θα τη συναντήσετε και σε άλλες αποχρώσεις, πιο έντονες. Φέτος, παρατηρούμε σχέδια με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, όπως είναι οι μεγάλοι γιακάδες. 

Jeans 

denim-on-denim-and-oversized-cherry-bag.jpg
Image source: @leasy_inparis

Τα τζιν κομμάτια είναι Νο1 στις προτιμήσεις των Γαλλίδων. Διαχρονικά, άνετα, κομψά και απόλυτα cool, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που χρειάζονται τα french girls. Για το φετινό φθινόπωρο πολλές επιλέγουν να ακολουθήσουν τη denim on denim τάση για να είναι in fashion όλες τις ώρες τις ημέρας. Δεν διστάζουν να τα συνδυάσουν με αξεσουάρ σε έντονες αποχρώσεις, όπως είναι το κόκκινο και το burgundy!

Ballet flats 

at-lanvin-ballets-three-ways.jpg
Image source: @camillecharriere

Οι μπαλαρίνες για τις Γαλλίδες είναι ότι το gin για το tonic. Ο τέλειος συνδυασμός. Κι ενώ για μερικά χρόνια οι fashion gurus τις είχαν αφήσει στο πίσω μέρος της ντουλάπας, τις τελευταίες σεζόν έχουν κάνει δυναμικό come back. Για πιο updated outfits δεν έχετε παρά να στρέψετε την προσοχή σας στα new metallic designs ή στα σχέδια της Miu Miu, τα οποία θυμίζουν πραγματικά παπούτσια μπαλέτου. Τέλεια, για τις καθημερινές σας εμφανίσεις μαζί με denim pants και knits ή cardigans.

White shirt 

monday-back-to-work-look-at-sezane.jpg
Image source: @juliesfi

Ακόμα ένα διαχρονικό κομμάτι που επιλέγουν όλες οι fashion lovers και όχι μόνο οι Γαλλίδες. Το λευκό πουκάμισο είναι ιδανικό για 24/7 looks, από τα πρωινά στο γραφείο μέχρι after work drinks και βραδινές εξόδους. Φέτος, τα french girls προτιμούν πιο oversized γραμμές και τις συνδυάζουν τόσο με τζιν παντελόνια όσο και με πιο tailored style items. Όσο η θερμοκρασία το επιτρέπει ακόμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως cover up πάνω από ένα t-shirt.

Flared pants 

thats-a-wrap-pfw-coffee-after-at-stellamccartney-at-simon-porte-jacquemus-with-his-first-jacquemuses-after-receiving-the-medal-of-chevalier-des-arts-et-des-lettres-at-chloe-girl-is-back-thank-you-at-chemena.jpg
Image source: @jeannedamas

Το γαλλικό στυλ τείνει να "κλέβει"  διακριτικά στοιχεία από τη δεκαετία του '70, και γι' αυτό πολλές Γαλλίδες δεν μπορούν να αποχωριστούν τα παντελόνια σε στιλ καμπάνα. Τα θετικά τους είναι αρκετά, γιατί εκτός από το στιλ, κολακεύουν τη σιλουέτα σας, καθώς χαρίζουν περισσότερο ύψος. Θα τα συναντήσετε τόσο σε τζιν όσο και σε υφασμάτινα παντελόνια και μπορείτε να επιλέξετε σε κάθε σας εμφάνιση. Ταιριάζουν υπέροχα με μπότες, chunky boots αλλά και ψηλοτάκουνα πέδιλα για πιο chic outfits.