fbpixel

Search icon
Search
5 αντιγηραντικές θεραπείες κατά των ρυτίδων και της χαλάρωσης
MAGAZINE

5 αντιγηραντικές θεραπείες κατά των ρυτίδων και της χαλάρωσης

Εμπιστευθείτε την τεχνολογία και τις θεραπείες που μας προτείνει η ιατρός Δερματολόγος Έλενα Ραδοπούλου


Η αντιγήρανση αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της Δερματολογίας. Με την πρόοδο της τεχνολογίας, οι θεραπείες και τα εργαλεία που προσφέρονται στα ιατρεία Δερματολογίας έχουν εξελιχθεί σημαντικά, με έμφαση στη χρήση προηγμένων μεθόδων και τεχνικών, που προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αντιγήρανση του δέρματος. Ωστόσο, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε τη σημασία της πρόληψης και της συνεχούς φροντίδας της επιδερμίδας σας. Με τις σύγχρονες θεραπείες που προσφέρονται, η δυνατότητα να διατηρήσετε ένα υγιές και νεανικό δέρμα είναι πλέον προσιτή και αποτελεσματική.

1. Vivace Microneedling

Θέλετε να αντιμετωπίσετε τη γήρανση, τις ρυτίδες και τη χαλάρωση; Εμπιστευθείτε το πρωτοποριακό σύστημα VIVACE® - Fractional Microneedle RF, με κλασματικές ραδιοσυχνότητες, το οποίο προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα σμίλευσης του περιγράμματος του προσώπου, ανάπλασης και λάμψης, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει ουλές ακμής και μειώνει τους πόρους και το μέλασμα. Οι ρυτίδες «σβήνονται» και το περίγραμμα επαναδιαμορφώνεται, δημιουργώντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα με μέγιστη ανόρθωση.

shutterstock-1947484126.jpg

2. Νd: YAG Laser

Η εφαρμογή του Nd: YAG επιτυγχάνει την αποτελεσματική αφαίρεση πανάδων και λεπτών γραμμών, προάγοντας την ανανέωση του δέρματος. Το καινοτόμο αυτό laser ανανέωσης - σύσφιγξης αποτελεί μια μη επεμβατική μέθοδο, που χαρίζει λάμψη, ελαστικότητα, σύσφιγξη και μείωση των λεπτών ρυτίδων της επιδερμίδας.

3. Mesotherapy

Η απόλυτη θεραπεία λάμψης είναι το ‟Elena Radopoulou signature cocktail: Microgold, the golden facial”. Πρόκειται για μία καινοτόμο θεραπεία για ένα απαλό, ιδιαίτερα λαμπερό δέρμα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Οι 24k gold microneedles σβήνουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες σε ένα μόνο ραντεβού, χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση και αντιγήρανση με βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό. Με εφαρμογή και σε διευρυμένους πόρους, λιπαρότητα, ουλές ακμής, έχουμε ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα με υγιή επιδερμίδα που λάμπει - χωρίς αποθεραπεία, κάτι που επιτυγχάνεται σε κάθε τύπο και κατάσταση δέρματος, αφού η επιλογή του κοκτέιλ των συστατικών γίνεται από την ιατρό αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες!

4. Exosomes

Η θεραπεία αιχμής με exosomes είναι η αγαπημένη των δερματολόγων σε όλο τον κόσμο καθώς προσφέρει αναζωογόνηση του δέρματος - αυτή η δημοφιλής K-beauty therapy προτείνεται για τα εντυπωσιακά καταπραϋντικά και λαμπρυντικά αποτελέσματά της. Τα εξωσώματα είναι οι αγγελιοφόροι σηματοδότησης από τα βλαστοκύτταρα και έχουν μια ολόκληρη σειρά από οφέλη και εφαρμογές, ειδικά για την υγεία του δέρματος. Οι εφαρμογές αντιμετωπίζουν: μελάγχρωση, χαλαρότητα δέρματος, θαμπάδα, γραμμές & ρυτίδες, ουλές, ακμή, δερματίτιδα όπως έκζεμα, Rosacea, αλλά και άλλες φλεγμονώδεις καταστάσεις, π.χ. απλός λειχήνας, ψωρίαση.

shutterstock-2133886587.jpg

5. Meso-Wharton

Το Meso-Wharton είναι η αντιγηραντική εμβληματική θεραπεία για την επανενεργοποίηση του πολλαπλασιασμού και της διαφοροποίησης των ενήλικων δερματικών βλαστοκυττάρων. Περιέχει Wharton Jelly Peptide P 199, υαλουρονικό οξύ, σύμπλοκα αμινοξέων, αντιοξειδωτικά, πεπτίδια, βιταμίνες, μέταλλα, μικροστοιχεία, νουκλεϊκά οξέα και δερματικούς αυξητικούς παράγοντες. Το κύριο συστατικό του φαρμάκου (The Wharton Jelly Peptide P 199), ανάλογο του εμβρυϊκού πεπτιδίου, δρα ως παράγοντας σήματος στα βλαστοκύτταρα του δέρματος. Το πεπτίδιο διεγείρει την κυτταρική ανανέωση του χορίου, αυξάνει τη συνθετική δραστηριότητα των ινοβλαστών και συμβάλλει στον σχηματισμό υαλουρονικού οξέος και ινών κολλαγόνου.

radopoulou-new.jpg

Ευχαριστούμε την ιατρό Δερματολόγο Έλενα Ραδοπούλου για τις πληροφορίες.

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, ειδικεύθηκε, επί πενταετία, στη δερματολογική και αλλεργιολογική κλινική του Technische Universität München και σε θέματα Αισθητικής Ιατρικής. Είναι πιστοποιημένη εφαρμοστής της θεραπείας μπότοξ, των εμφυτευμάτων με υαλουρονικό και της μεσοθεραπείας, καθώς και της ενέσιμης λιπόλυσης. Στο ιατρείο της παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της Κλινικής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας και της Αισθητικής Δερματολογίας.

Info:

• Παλαιών Πατρών Γερμανού 2, τηλ.: 2310 272255

• Τζαβέλλα 12, Εύοσμος, τηλ.: 2313018056, radopouloudermatology.business.site, Instagram: @elenarado.dermatology

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024