fbpixel

Search icon
Search
5+1 ανοιξιάτικα makeup trends που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε
MAKE UP

5+1 ανοιξιάτικα makeup trends που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε

Δοκιμάστε το αγαπημένο σας


Καθώς τα λουλούδια ανθίζουν για την άνοιξη, ενδεχομένως να επιζητούμε και εμείς μια ανανέωση! Έχουμε θαυμάζει διάφορες εμφανίσεις στις πιο καυτές διασημότητες και πασαρέλες καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Από το cloud skin μέχρι το grunge μακιγιάζ, μερικές από τις πιο inτάσεις ομορφιάς της σεζόν, τυχαίνει να είναι εξαιρετικά εύκολο να αναδημιουργηθούν στο σπίτι. Τώρα που ο καιρός ζεσταίνει και οι έξοδοι αυξάνονται, είμαστε έτοιμοι να τις δοκιμάσουμε!

Εδώ είναι 5+1 ανοιξιάτικα μακιγιάζ που λατρεύουμε αυτή τη στιγμή!

1. Cloud skin

2df0a0ad-e553-419f-afba-d7dd7ad5d58c.jpeg
Τον τελευταίο καιρό βρισκόμαστε σε μια αναβίωση της δεκαετίας του 2000, αλλά τα τέλη της δεκαετίας του 2010 επιστρέφουν σιγά σιγά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η επιστροφή τηςματ βάσης, αλλά με μια αναβάθμιση. Η τάση του cloud skin αφορά την απόκτηση μιας ωραίας διακριτικής λάμψης με καθαρό ματ φινίρισμα και κατακτά το TikTok.

Η celebrity makeup artist Judi Gabbay σημειώνει ότι ενώ κορυφώνεται σε δημοτικότητα στα social media, οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν συχνά την τεχνική «για φωτογραφίσεις και red carpet εμφανίσεις, καθώς φωτογραφίζει όμορφα και χαρίζει γοητεία όλη μέρα». Ποια είναι τα βήματα για να το πετύχετε;

Step 1: Προετοιμάστε σωστά το δέρμα σας με ένα ενυδατικό primer της επιλογής σας.

Step 2: Απλώστε στο πρόσωπό σας ένα υγρό foundation με ματ φινίρισμα χρησιμοποιώντας ένα υγρό σφουγγαράκι.

Step 3: Προσθέστε με το σφουγγαράκι μια ελαφρώς πιο ανοιχτή απόχρωση concealer κάτω από τα μάτια σας και ταμπονάρετε ελαφρώς. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το contour, το bronzer και το ρουζ σας.

Step 4: Εφαρμόστε μια πούδρα σε ελεύθερη μορφή με ένα αφράτο πινέλο και κυλήστε το απαλά στην επιδερμίδα σας, αποφεύγοντας τη σκληρή πίεση.

2. Frosty eye shadow

bd1ce233-1448-4cd5-8076-4d303d1b3987.jpeg
Παρά τον ολοένα και περισσότερο ζεστό καιρό, τα «παγωμένα» μάτια γίνονται ακόμη πιο δημοφιλή. Καθώς η αναγέννηση του Y2K συνεχίζεται, οι άνθρωποι επιλέγουν, επίσης, τις τάσεις του μακιγιάζ από την εποχή, όπως οι αποχρώσεις του γαλάζιου, του ασημί, του λευκού και του πράσινου της θάλασσας στα μάτια.

3. Heavy blush

6e7496a4-b812-4638-be9f-113d7bf48edc.jpeg
Η αρχή της άνοιξης σημαίνει περισσότερα χρώματα και πιο θερμές ημέρες… τέλειο timing για την τάση του heavy blush. Εν ολίγοις, πρόκειται για την τεχνική κατά την οποία καλείστε να εφαρμόσετε το ρουζ σας τόσο στα ζυγωματικά όσο και στη μύτη σας για ένα ηλιοκαμένο αποτέλεσμα. Βέβαια, το συγκεκριμένο trend προτείνει να «το προχωρήσετε» ένα βήμα παραπέρα και να τοποθετήσετε το ρουζ σας και ως σκιά στα μάτια σας. Η πιο βασική συμβουλή για να επιτύχετε το τέλειο sun burnt μακιγιάζ… είναι «go heavy on the blush»- μην είστε καθόλου φειδωλοί με την ποσότητα του ρουζ σας!

4. Soft glam

fc6315ee-7ea6-4639-a4c3-92166d8a5cdb.jpeg
Τα πράγματα έχουν ως εξής: όσο πιο ζεστός ο καιρός, τόσο πιο ελαφρύ το makeup. Ευτυχώς, το soft glam είναι in αυτή τη στιγμή. Η Hailey Bieber έκανε μια no-makeup εμφάνιση για την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, δείχνοντας ότι μπορεί να είναι τέλεια σε κάθε ώρα και περίσταση- γιατί όχι και εσείς;

5. Ultra Glossy Lips

51fd58d4-13eb-457f-b701-51c1ec8ec2cd.jpeg
Φαίνεται πως τα highlighter δεν είναι η μόνη λάμψη που θα έχουμε αυτή τη σεζόν στο πρόσωπό μας, αφού μας αρέσουν επίσης τα εξαιρετικά γυαλιστερά lipgloss. Εκτός από το φρέσκο εφέ που θα προσδώσουν στο μακιγιάζ σας, θα νιώθετε τα χείλη σας ενυδατωμένα και λαμπερά καθόλη τη διάρκεια της εξόδου σας.

6. Grunge Makeup

ee0f64fd-fdc6-44f1-b92f-c1965fbf8a7c.png

Μετά την απογείωση του “Wednesday Adams” look και των anti-mascara trends στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν ήταν παρά θέμα χρόνου προτού επιστρέψει το grunge makeup. Σε όσους από εσάς δεν είναι γνώριμο, πρόκειται για μια απόρροια της μόδας grunge, η οποία με τη σειρά της αποτελούσεεπέκταση της κουλτούρας του Βορειοδυτικού Ειρηνικού. Στη δεκαετία του ’90, το μακιγιάζ grunge πιθανότατα περιλάμβανε τρία στοιχεία: ματ βάση, σκούρο κραγιόν και smokey μάτια. Τώρα, μπορεί να περιλαμβάνει μια παραλλαγή των τριών. Το κύριο βήμα που πρέπει να ακολουθήσετε για να το πετύχετε είναι να ακονίστε τα μολύβια ματιών σας και να προετοιμαστείτε για ένα extreme smokey eye!

Εσείς ποιο θα δοκιμάσετε πρώτο;