fbpixel

Search icon
Search
4+1 επιλογές για να αντιμετωπίσετε τη βροχή με στιλ
THE LOOK

4+1 επιλογές για να αντιμετωπίσετε τη βροχή με στιλ

Τα κομμάτια που θα σας συνοδεύσουν στα πρωτοβρόχια του φθινοπώρου


Με τα πρωτοβρόχια του φθινοπώρου να έχουν ξεκινήσει, η προσοχή μας έχει στραφεί στα σύνολα που θα δημιουργήσουμε τις ημέρες με αντίστοιχες καιρικές συνθήκες. Η αλήθεια είναι πως η βροχή λειτουργεί δεσμευτικά ως προς τα κομμάτια που θα επιλέξουμε. Από την μία πλευρά, επιθυμούμε τα looks μας να βασίζονται σε άνεση και πρακτικότητα και από την άλλη να μην χάνουμε καθόλου από το στιλ και την αισθητική μας. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για να παραμείνετε stylish ακόμα κι όταν ο καιρός δεν το επιτρέπει!

1. Trench coat 

052fd5599c6d4eece2ba045fbdf8e921.jpg
Image source: @stealthelook

Τα cover ups αποτελούν ένα από τα βασικότερα κομμάτια, των βροχερών ημερών. Οι καμπαρντίνες είναι λίγο - πολύ μονόδρομος, καθώς το ύφασμά τους είναι ανθεκτικό και κατάλληλο για τέτοιες καιρικές συνθήκες. Παράλληλα η αισθητική και το στις που προσφέρουν είναι διαχρονικά και πάντα θα εντυπωσιάζουν. Μπορείτε να κινηθείτε σε κλασικές μπεζ εκδοχές ή να δοκιμάσετε ναι "παίξετε" με τα χρώματα. Η επιλογή είναι δική σας!

2. Cardigans 

d199a10b2ada01b2783ea9e87a93e7db.jpg

Το αγαπημένο κομμάτι των Γαλλίδων και πλέον των απανταχού fashionista ταιριάζει σε κάθε περίσταση, ακόμα και όταν βρέχει. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πανωφόρι τις  rainy days, καθώς η θερμοκρασία δεν είναι πολύ χαμηλή. Μοιάζουν υπέροχα με τζιν παντελόνια και boots, για τα πιο casual chic looks. Τα σχέδια τους είναι πολλά,  τόσο σε μονοχρωμίες όσο και σε εκκεντρικά prints, για να βρείτε όλες αυτό που σας ταιριάζει. Σας προτείνουμε να κινηθείτε σε πιο φαρδιές και άνετες γραμμές για να μη χάνετε ούτε στιγμή το cozyness που χρειαζόμαστε τις πιο μουντές ημέρες.

3. Bags 

Η μόδα είναι γεμάτη πειραματισμούς και δοκιμές, οι οποίες μας βοηθούν να εξελίξουμε το στιλ μας. Γι΄αυτό κι εμείς θα πρέπει να τολμάμε και να μη διστάζουμε. Ένας πολύ trendy αλλά και πρακτικός τρόπος για να κρατήσετε την αγαπημένη σας τσάντα μέσα στη βροχή, χωρίς να φοβάστε μήπως χαλάσει είναι να την τοποθετήσετε μέσα σε μία pvc bag. Προτιμήστε «παιχνιδιάρικες» επιλογές με logos και quotes και εντυπωσιάστε με αυτήν την απλή αλλά άκρως fashionable εμφάνιση.

4. Umbrellas 

ee4b85f017ee4e1573e2aa8f6dfe9094.jpg
Image source: @pinterest

Παρόλο που η προσοχή μας στρέφεται στα main pieces της εικόνας μας, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα αξεσουάρ μπορούν να την απογειώσουν. Τις ημέρες με βροχή η ομπρέλα είναι το απόλυτο must have των εμφανίσεών μας και γι' αυτό πρέπει κι αυτή να είναι... stylish χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπορείτε να επιλέξετε μονοχρωμίες που θα συμπληρώσουν το neutral look σας αλλά μπορείτε να διαλέξετε printed σχέδια για πιο fun διάθεση. 

5. Wellinghton boots

69416971f7bcf4ef1c26d05a1c29e78f.jpg

Η επιλογή των σωστών παπουτσιών κατά τη διάρκεια των βροχερών ημερών είναι απαραίτητη, καθώς μας προστατεύουν. Τα πιο safe σχέδια είναι χωρίς δεύτερη σκέτη οι γαλότσες. Πρακτικές, άνετες και απόλυτα fashionable μπορούν να προσαρμοστούν σε τέτοιου είδους περιστάσεις. Έχετε τη δυνατότητα να τις φορέσετε τόσο πάνω από το παντελόνι σας για προστασία όσο και μαζί με φόρεμα ή φουστά σε συνδυασμό μ' ένα ζευγάρι κάλτσες για extra πόντους στο στιλ σας. Πρόκειται για ένα σχέδιο που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες στις day to night εμφανίσεις σας.