fbpixel

Search icon
Search
4 Winter fitness motivations: Αγαπήστε την άσκηση και τον χειμώνα
WELLNESS

4 Winter fitness motivations: Αγαπήστε την άσκηση και τον χειμώνα

Τα κίνητρα που θα σας κρατήσουν πιστές στο ραντεβού σας με το γυμναστήριο


Όταν πλησιάζει η εποχή των μαγιό, ο καιρός ζεστάνει και τα ρούχα γίνονται πιο ελαφριά, τότε όλες θυμάστε τη γυμναστική και τρέχετε να προλάβετε να διορθώσετε τις "ατέλειες" την τελευταία στιγμή! Όμως τότε ίσως να είναι λίγο αργά. Όσο ιδρώτα κι αν στάξετε, τα αποτελέσματα δε θα σας ικανοποιήσουν ή τουλάχιστον δε θα είναι τα ιδανικά σε σχέση με τον κόπο σας. Από την άλλη, το κρύο και ο μουντός καιρός δυστυχώς δε βοηθάνε και πολύ στο να γίνει η σκέψη της γυμναστικής ελκυστική. Ωστόσο, για να αποφύγετε το στρες και το άγχος του summer body θα πρέπει να γυμνάζεστε όλο το χρόνο, σταθερά και με πρόγραμμα. Εμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τέσσερις τρόπους που θα σας βοηθήσουν να καταφέρετε να κρατήσετε ψηλά το fitness κίνητρό σας, ακόμα και το χειμώνα!

1. Listen To Your Body

Μην καταπιέζετε και καταπονείτε το σώμα σας, αντιθέτως ακούστε το. Συνήθως το χειμώνα αναζητάτε γαλήνη και ηρεμία και στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχετε, θέλετε να φορτίζετε τις μπαταρίες σας και να κάνετε μια ανασύνταξη δυνάμεων. Γι' αυτό λοιπόν μην καταφεύγετε σε δυναμικά και εξαντλητικά προγράμματα. Επιλέξτε μαθήματα που σας επιτρέπουν να βρείτε αυτή την εσωτερική ισορροπία, όπως η yoga και το pilates. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να αφιερώνετε λίγο χρόνο στην προθέρμανση του σώματός σας, διότι τους κρύους μήνες οι μύες είναι πιο σφιχτοί με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο να τραυματιστείτε, εάν δεν προετοιμαστείτε σωστά.

wellness-5.jpg

2. Outfit Investment

Τα αθλητικά ρούχα γίνονται όλο και πιο στιλάτα ενώ μάλιστα αρχίζουν να ενσωματώνονται και στο καθημερινό ντύσιμο. Επενδύστε σε ένα καινούριο gym set που σας ενθουσίασε και σας ταιριάζει και τότε σίγουρα θα τρέξετε στο γυμναστήριο για να καμαρώσετε τον εαυτό σας με το νέο σας απόκτημα. Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι κάθε εκπρόσωπος του γυναικείου φύλου, μόλις αγοράσει κάτι καινούριο, θέλει να το φορέσει απευθείας! 

3. Try Something New

Ένας πολύ καλός τρόπος να κρατήσετε τον εαυτό σας ενεργό και ενθουσιασμένο είναι να δοκιμάσετε καινούρια μαθήματα και  προγράμματα. Αυτό το ταξίδι της αναζήτησης είναι πολύ διασκεδαστικό ενώ παράλληλα, μόλις ανακαλύψετε τη νέα προπόνηση που θα σας ιντριγκάρει, θα ανυπομονείτε για να έρθει η ώρα του μαθήματος. Ο χώρος του fitness εξελίσσεται συνεχώς και είναι σίγουρο ότι θα βρείτε κάποιο είδος που δεν έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα και που θα σας ενθουσιάσει. 

4. Workout Buddy

Δεν υπάρχει πιο ιδανικό ξυπνητήρι για να σας βγάλει αμέσως από το κρεβάτι σας το πρωί, από μία φίλη που σας χτυπάει το  κουδούνι στις 7 το πρωί, επειδή υποσχεθήκατε ότι θα πηγαίνατε μαζί της γυμναστήριο. Ρυθμίστε τους work out στόχους από κοινού με κάποια φίλη σας, ενθαρρύνετε η μία την άλλη και κολλήστε σε αυτούς. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι λιγότερο πιθανό να ακυρώσετε μια προπόνηση, γιατί το μάθημα θα είναι πιο διασκεδαστικό με τη φίλη σας. Plus, μπορείτε να συνδυάσετε την προπόνηση με μια βόλτα για καφέ και κουβεντούλα ή shopping, για περαιτέρω.. ψυχική ανάταση!

wellness-3.jpg


adv

GLOW LOVES

Μία κατοικία στο Berkshire αναδεικνύει τη μαγεία του βρετανικού τοπίου
INTERIORS

Μία κατοικία στο Berkshire αναδεικνύει τη μαγεία του βρετανικού τοπίου

|Icon4 photos